Moskva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kakšne so pa cene? Sicer pa Moskva, ker London je samostojno dosegljiv že za tako smešno nizke vsote, da nebi bil tak problem tja pridt.
Se mi zdi to vprašanje bolj za v temo: Nujno potrebujem #1
Se mi zdi to vprašanje bolj za v temo: Nujno potrebujem #1
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz se strinjam s predhodnico. Sicer bi v vsakem primeru izbrala Moskvo, ker si jo ze dolgo zelim videti, ampak dejstvo je, da je London na lastno pest za bolj plitke zepe veliko lazje dosegljiv kot Moskva.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Veš kaj bom jaz storila..Pod potovanji očitno nimamo še teme o Moskvi..zato bom to temo preimenovala v temo Moskva, kamor ti lahko pišejo ljudje o tem če imajo izkušnje ipd(kar si tudi napisala, da te zanimajo predvsem mnenja tistih, ki so v Moskvi bili).. in nasplošno vse o tej destinaciji..London pa si lahko preveriš v temi:
London
London
It was forever..but it didnt last long..
- Tamara888
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2012
Denar, ki bi ga odštela za Moskvo je 500 eur.. isto me pride za London.. s tem da je London 6 dni (z avtobusom), v Moskvo gremo pa z letalom in je 7 dni. Ja, verjetno se bom tudi sama odločila za Moskvo, ker za London bo verjetno še veliko boljših priložnosti .
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Že letalo gladko premaga avtobus.
Sicer pa absurdna cena za London, glede na lete za 50€ Za Moskvo je pa dejansko ugodno!
Sicer pa absurdna cena za London, glede na lete za 50€ Za Moskvo je pa dejansko ugodno!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Pol pa odvisno, če boš mela srečo. Če bi bla taka zima kot ponavadi, bi blo zdajle vse zmrznjeno razen cest, aprila in maja pa močvirje povsod, ne samo na cestah. Pomlad je ponavad zlo grda v Moskvi.
Ampak glede na letošnje pomanjkanje snega, se bo do takrat mogoče že vse stopilo in posušilo.
Ampak glede na letošnje pomanjkanje snega, se bo do takrat mogoče že vse stopilo in posušilo.
Because I can.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
550€ za London z busom?! Ni sans definitivno Moskva
Live. Love. Surf.
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov