Morje za zaljubljence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Aja, da dodam še kraj za romantično večerjo- pojdita na kovača(najboljša riba, kar jih je) v gosilno Kamenar v Primoštenu za posladek pa vzemita palačinke s sladoledom- res je dražje restavracija, se pa definitivno splača- tiste palačinke so nebesa.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:Dalmacija... sm pol fant tvega da ostane brez tebe, kr dalmatinci so GRRRR!!!!
Dalmatinci so predvsem profiji glede pihanja na dušo mladim Slovenkam in Čehinjam, to so razvili do perfekcije..
Tam doli veljajo punce iz Slovenije za lahke..pravijo: tako mlada, pa već Slovenka.
Če katero zanima, kako se obnese Dalmatinec v resni zvezi, pa naj vpraša Dalmatinke, ki si raje iščejo resne tipe iz notranjosti Hrvaške.
-
mysun - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2007
- Kraj: gorenjska
Priporočam otok in mesto Rab. Če želita popoln mir in ekzotiko definitivno otoka Mali oz Veli Drvenik -( tam še avtomobili, ki se jih lahko na prste prešteje vozijo brez tablic :-) ( trajekt iz Trogirja ).
Potem še : Primošten, Brela ( bolj turistična )
Če vama pa ni predaleč pa kar do Črne Gore - Sv Stefan ali kaj podobnega :-)
Potem še : Primošten, Brela ( bolj turistična )
Če vama pa ni predaleč pa kar do Črne Gore - Sv Stefan ali kaj podobnega :-)
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:Nesanica napisal/-a:Dalmacija... sm pol fant tvega da ostane brez tebe, kr dalmatinci so GRRRR!!!!
Dalmatinci so predvsem profiji glede pihanja na dušo mladim Slovenkam in Čehinjam, to so razvili do perfekcije..
Tam doli veljajo punce iz Slovenije za lahke..pravijo: tako mlada, pa već Slovenka.
res je... moj bogi revež je bil čist šokiran, ko sem bla pri 16tih še tako neizkušena pa slovenka. Takrat mi je dejansko povedal te zgodbice o slovenkah in čehinjah in se mi opravičil da je bil najin prvič tok neromantičen (men se je zdel ful romantičen - zmenek na plaži, pijačka, dolg sprehod in potem ful dober seks na obali - če odmislimo mivko... No potem je rekel da je to f** plaža, zato tudi opravičilo ).
Kakorkoli mislim da se je tip kar mal zaljubil in se je potem bolj trudil... jz sm pa še zdej zaljubljena ko se spomnem nanj.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Ker velja dopust v Španiji za dragega, iščem kar se da poceni varianto, in me zanima, če ima kdo priporočila za kakšen cenejši hotel, pa da je še vseeno primerno za spat in se prehranjevat tam (3*). V mislih imam Kanarske otoke, in sicer Gran Canario ali Fuerteventuro nekje v začetku julija ali konec avgusta. Bi mi znal kdo okvirno povedat, koliko bi stala povratna letalska karta, bivanje 7 dni v hotelu s 3* (NZ), 7x kosilo v kakšni povprečni restavraciji, občasno žuranje v kakšnem klubu (ne neke nobel variante z dragimi vstopninami in še dražjimi pijačami) in vse, kar še spada pod skorajda nujne stroške na morju. Saj vem, da se tudi hoteli z istim št. * cenovno razlikujejo med sabo, a me zanima konkretno za kakšen (preverjeno) vredu hotel in ostale stroške.
Zadnjič spremenil Leonessa, dne 25. Jun. 2011 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Poglej nemske in avstrijske turisticne agencije. Odhodi sicer iz Avs, Nem, ampak precej ceneje kot pri nas. Spomnim se Neckermann reisen, tadrugo pa pozneje dopisem.
Sicer so me pa Kanarski odbili s tem, da se pogosto ne mores kopat v morju, bazen z morsko vodo mi pa pac ni isto.
Sicer so me pa Kanarski odbili s tem, da se pogosto ne mores kopat v morju, bazen z morsko vodo mi pa pac ni isto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Nekak tako, ja
Stalne temperature nekak 20-25 podnevi in 15-20 ponoči. Precej valovito morje z močnimi tokovi (seveda ni povsod to problem ).
Plus "pesek" je večinoma črn/teme zaradi vulkanskega nastanka (seveda pa imajo tudi umetno svetlo peščene plaže )
No Gulet je tadruga tuja agencija, ki sem jo imela v mislih.
Sem bila lani čisto zagrizena za to lokacijo, pa me je hitro minilo po prebranem.
Stalne temperature nekak 20-25 podnevi in 15-20 ponoči. Precej valovito morje z močnimi tokovi (seveda ni povsod to problem ).
Plus "pesek" je večinoma črn/teme zaradi vulkanskega nastanka (seveda pa imajo tudi umetno svetlo peščene plaže )
No Gulet je tadruga tuja agencija, ki sem jo imela v mislih.
Sem bila lani čisto zagrizena za to lokacijo, pa me je hitro minilo po prebranem.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
To za morje vem ja, ampak me vseeno ful vleče tja. Baje je pa tam bolj raj za surferje. Na koncu bom spet končala na Hrvaškem. Črn pesek me pa ne moti, samo da je lepa čista plaža.
Zadnjič spremenil Leonessa, dne 25. Jun. 2011 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ To pa res, ja. Še posebno Mallorca je na teh tujih straneh od 200-250€ naprej za teden (recimor septembra), kakor gledala lani. Seveda se precej splačajo last minute.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
desigual napisal/-a:Ker je atlantski ocean in ni ravno toplo morje(povprečna temperatura nekje okrog 21 stopinj), pa še zelo valovito je.
a to misliš 21°C temperatura morja? ker to je zame že skoraj 'scalnica' ... 19°C lih prav ...
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
Temp. na npr. Gran Canaria:
January water temperatures are around 19 degrees centigrade, February 19, March 19, April 19, May 19, June 20, July 20, August 22, September 23, October 23, November 22 and December at a whoping 21 degrees centigrade
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov