Morje za zaljubljence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Jochie napisal/-a:6 in 7 let nazaj sem letoval na Šolti v Nečujmu. apartmajsko naselje. če greš od naselja levo ob morju, prideš do krasnega zaliva s krasno vodo, ni veliko ljudi.
zvečer kakšen sprehod in večerja ob morju v kraju Stomorska.
luštno je blo!
Joooooj, moja Šolta!
Tam je pa res luštno! Mini otoček s samotnimi zalivčki, nobene gužve, res dopust v pravem pomenu!
- .pikaaa.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2009
- Kraj: Maribor
Hej =)
Res je, da se letošnja sezona bliža h koncu, mogoče pa bo moja ideja prav prišla za naslednje leto. Letos sma bila s fantom v Njivicah na otoku Krku (hotel Jadran) in bilo je super. Všeč mi je bilo, da je vso dogajanje tik pred hotelom. V roku 10minut obhodiš vso mesto. Letošnje počitnice v Njivicah pa si bom vsekakor zapomnila po dobrih sadnih kupah, lepih sprehajalnih poteh (levo od hotela smer Kijac) in po še lepših sončnih zahodih. Bilo je romantično =)
Res je, da se letošnja sezona bliža h koncu, mogoče pa bo moja ideja prav prišla za naslednje leto. Letos sma bila s fantom v Njivicah na otoku Krku (hotel Jadran) in bilo je super. Všeč mi je bilo, da je vso dogajanje tik pred hotelom. V roku 10minut obhodiš vso mesto. Letošnje počitnice v Njivicah pa si bom vsekakor zapomnila po dobrih sadnih kupah, lepih sprehajalnih poteh (levo od hotela smer Kijac) in po še lepših sončnih zahodih. Bilo je romantično =)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]