mirabilandija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Dvomim, da se je do konca odpel
Je pa zelo nevarno, če nisi do konca pripet. Jaz sem si v Gardalandu ramo izpahnila, ker je bilo malo razmaka med mano in sedežem na vlakcu smrti.
Drugače midva greva najbrž 15. in 16. v Mirabilandio za dva dni
Je pa zelo nevarno, če nisi do konca pripet. Jaz sem si v Gardalandu ramo izpahnila, ker je bilo malo razmaka med mano in sedežem na vlakcu smrti.
Drugače midva greva najbrž 15. in 16. v Mirabilandio za dva dni
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Js sm se pelala na blue tornadotu v gardalandu, in po prvem lupingu ugotovila da nism pripeta - pas se mi je kr dvigoval, drzal ga je samo tist varnostni trak med nogami....cist sm bla trda in se skor ful mocno drzala za rob sedeza, pol pa pridemo skor do konca voznje - drugi si normalno se niso mogli odpet sedezev, moj pa cist z lahkoto gor sel...fak me je blo strah ampak no, sem prezivela
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz ful obožujem tele adrenalinske stvari, razen prostega pada.
Ampak vedno vprašam, ko pregledujejo na brzino, če je res dobro pripeto. In se mi vedno smejejo, ampak ja, še enkrat preverijo. Smešna sem, vem
Takrat ko sem si ramo izpahnila pa je bilo zato, ker sem imela marsupio na pasu in me ni čisto objelo..
Ampak vedno vprašam, ko pregledujejo na brzino, če je res dobro pripeto. In se mi vedno smejejo, ampak ja, še enkrat preverijo. Smešna sem, vem
Takrat ko sem si ramo izpahnila pa je bilo zato, ker sem imela marsupio na pasu in me ni čisto objelo..
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
n4stk4 - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
Jaz sem bila do zdej samo v Gardalandu in se mi je tut na Blue tornadu nardilo, da se mi tisto ni zaprlo. Ne vem kaj je blo, ampak se je ful migalo in nisem bla prepričana, če sem zaprta al ne, tko da sm se neki časa ful oklepala, ampak je hvala bogu mimo prišel tisti ki tko na hitrco preveri, če si zaprt al ne in mi je on še mal dol porinu, tko da je pol kliknal in sm bla zaprta. Si pa ne predstavljam kak bi blo, če neb pršu.
Aha, pa ni glih pametn met japonk alpa obročev, eni je vse to dol v tisti bazenček spodi zmetal.
Drgč bi pa ful rada šla u Mirabilandijo, ker prou prvič slišim za to. Mogoče naslednje leto.
Aha, pa ni glih pametn met japonk alpa obročev, eni je vse to dol v tisti bazenček spodi zmetal.
Drgč bi pa ful rada šla u Mirabilandijo, ker prou prvič slišim za to. Mogoče naslednje leto.
-
star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
ojoj... nisem vedla da je to tak pogosto da se nena vredu zapre.. ok.. upam da se nam nebo nič kaj takega zgodilo. samo še tja moremo nekak prit.. pol pa bomo že nekak je bla kera v oni hiši strahov ko so okostnjaki al nekaj takega? je grozno? ker če je tak tak, se mi zdi brezveze čas zapravljat
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
red_rose napisal/-a:Js sm se pelala na blue tornadotu v gardalandu, in po prvem lupingu ugotovila da nism pripeta - pas se mi je kr dvigoval, drzal ga je samo tist varnostni trak med nogami....cist sm bla trda in se skor ful mocno drzala za rob sedeza, pol pa pridemo skor do konca voznje - drugi si normalno se niso mogli odpet sedezev, moj pa cist z lahkoto gor sel...fak me je blo strah ampak no, sem prezivela
Evo, točno tole se je tut men letos nardilo, isto v Gardalandu na Blue Tornadu. Že itak če si čist zaprem me še vedno udarja sm in tja, ker sem drobna. Tuki se je pa samo tist pasek "prjel", ostalo pa ne. In se jst derem da naj mi zrihta, pa STOP STOP oni pa nič. Jst sem tipu že kr rekla, da se naj ma fajn, da bom umrla itak... LOL
Med vožnjo sem bla tiho ko rit, držala sem pa zobe in roke/prste tak skup, da pol še 5min nisem mogla odpret ust in razpret dlani. Z nogami sem pa zaobjela sedež iz obeh strani, da sem se čimbolj fiksirala. Dobesedno sam na tistem ozkem pasu sem šla čez celo progo. Tip je bil pa tut cel presran, ker je bil fiksiran na svoj zic in ni mogu ne mene prjet, ne sebe odklenit da bi karkol naredu...
Pa vrjetno mi ni treba omenjat, da sem pred spustom preklela vse pi*de mat*ne italjanske + vse ostalo. Pomoje sm človek, ki zna največ kletvic na svetu, ene 5000 sem jih ziher takrat izumla.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov