mirabilandija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
evonja - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: moravče
a res?hm pol je tko približn kot če bi šel v gardaland?kr tem zravn se tut lohka kopaš v jezeru pa tut en aqua je tm bliz ja sej sem neki na netu gledala da je baje zravn ena plaža,fino... aja kdaj si pa ti šla?kakšne so pa ekj stvari?take adrenalinske?je bolj kot v gardalandu?
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Jaz sem bila tudi že tam. Men se je full bl dopadlo kot pa Gardlanad. Ok tukaj imaš več teh vodnih for pa tega, ampak imaš tudi vlakce pa vse to. Res, če izbiraš med Mirabiladnijo in Gardalandom, izberi Mirabilandijo. Sicer imaš pa tudi na netu, prov stran od Mirabilandije. Pa pojdi malce tja pogledat. Pa full se splača iti enkrat začetk septembra, ko se malce sprosti tista gužva, ampak sonce še vedno žge. Pa priporočam ti, da greš notri kar v kopalkah ali pa samo v kšni majčki brez rokavov pa kratkih hlačah.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
jz sm bla že v mirabilandiji, v gardalandu že ene 100x, pa v disneylandu.
men je od vsega najbolši gardaland pa mirabilandija. sj je tko dost podobn, mogoče mi je gardaland še malo bolši. disenyland nima tok takih atrakcij, pa sj je ful dobr, se splača it res, ampak če maš rada kej bol divjega (tko k jz) je bolš v gardalandu al pa v mirabilandiji. povsod je pa dobr
men je od vsega najbolši gardaland pa mirabilandija. sj je tko dost podobn, mogoče mi je gardaland še malo bolši. disenyland nima tok takih atrakcij, pa sj je ful dobr, se splača it res, ampak če maš rada kej bol divjega (tko k jz) je bolš v gardalandu al pa v mirabilandiji. povsod je pa dobr
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov