mirabilandija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
waaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwww. super je. here i come.
kaj pa tvoj fant?
kaj pa tvoj fant?
- lola13
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2006
tak jst sn prišla nazaj ful je blo noro tut na on tornado so me zvlekl pa mi je biu tak dobr občutek da sn še pol 2* šla
sam je pa bla kr gužva čeprav smo šli v sredo.
majo pa velik vodnih naprav tak da se splača sabo vzet kopalke.
sam nad 4d kinom sn bla pa razočarana je blo v gardalandu velik bolš.
ja pa voziš se zlo doug
so pa zej na novo odprl hišo strahom kjer je pa fuuuuuulllll noro
tist ta velik kolo je pa ful brezveze k sepočas peleš pa se voziš skor 2 ure tak da se ne splača it.
majo pa ful velik vlakcev smrti sam so nekateri zlo dovgočasni
aja pa majo še 2 stometrska prosta pada in eden te gor zabije drug pa dol sam te pol še na vsakem * gor pa dol zabije in je ful grozn
priporočam obisk
sam je pa bla kr gužva čeprav smo šli v sredo.
majo pa velik vodnih naprav tak da se splača sabo vzet kopalke.
sam nad 4d kinom sn bla pa razočarana je blo v gardalandu velik bolš.
ja pa voziš se zlo doug
so pa zej na novo odprl hišo strahom kjer je pa fuuuuuulllll noro
tist ta velik kolo je pa ful brezveze k sepočas peleš pa se voziš skor 2 ure tak da se ne splača it.
majo pa ful velik vlakcev smrti sam so nekateri zlo dovgočasni
aja pa majo še 2 stometrska prosta pada in eden te gor zabije drug pa dol sam te pol še na vsakem * gor pa dol zabije in je ful grozn
priporočam obisk
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Mi gremo pa okrog 10. avgusta (privat - z busom). Komaj čakam.
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
wooo js grem pa letos jeseni.. septembra 1x, tak da itak komi čakam
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
S fantom sva se odločila, da greva po vsej verjetnosti za ene 4 dni v tist konc - Mirabilandia + kampiranje s šotorom v okolici Riminija. Zanima me, če je kdo tm kje že kampiru pa da mi priporoča kšn kamp (ob obali)??? Na netu jih nism lih kej velik najdla, zato težim tuki
Šla bi med tednom v drugi polovici junija pa me zanima kko je takrt z gužvo?
A bolj priporočate Gardaland? Rada bi se tut kej kopala pa sončla - da bo ful toplo/vroče.
Šla bi med tednom v drugi polovici junija pa me zanima kko je takrt z gužvo?
A bolj priporočate Gardaland? Rada bi se tut kej kopala pa sončla - da bo ful toplo/vroče.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
muffin napisal/-a:Šla bi med tednom v drugi polovici junija pa me zanima kko je takrt z gužvo?
Midva s fantom sva bla lani v Veroni, ki je malo stran od Gardskega jezera. Blo je ful noro, maš za počet ogromno stvari. Od vseh zabaviščnih parkov (Gardaland, Movieland, Aqualand) do mesta Verone, raznih muzejev, in vsekakor tudi jezera, kjer se kopaš in sončiš kot na morju.
Noro res, ful lep konec.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
Sej u Gardalandu sm drgač že bla (sicer pravek nazaj, pa useen), zdej sm pa misnla it pač za en del dopusta še mal u Mirabilandijo pa njeno okolico (sm vidla, da majo ogromne mivkaste plaže ).
Prašala sm sam zato, da mi povejo tiste, k so že ble v obeh parkih, kje je bolj noro.
Prašala sm sam zato, da mi povejo tiste, k so že ble v obeh parkih, kje je bolj noro.
-
star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
no da malo osvežim temo s familijo se odpravljamo nekje v roku 14 dni v mirabilandijo. in zdaj se ne mormo odločit kaj je bolše.. it v lastni režiji al z agencijo. radi bi si pogledali še rimini, pa me zanima če je kje v bližini kaki pametni poceni hostel, hotel, motel, kamp, karkoli, da bi prenočili. kolko so vas prišli stroški nekje z vožnjo in z vsem skupaj? pa ste se kje na poti ustavli.. tak da se je dalo kaj videt al pa kaj podobnega tnx
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
Men je blo kr kul tm,sam k jst mam ponavad full srečo u lajfu hehehe....sm šla na prvo stvar na banano in valda k je okrog obrnil na glavo se mi je un sedež odpeu in hvala bogu da je blo tok mal razmaka med sedeži uspred da se je zataknl če ne bi vn padla direkt na glavo hehehehe...But I survived
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov