Meduze na HR
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
jemina napisal/-a:Ja dalmacija nima meduz, ker sta šla moja starša po dalmaciji in ni niti ene meduze. Tko, da če greš na hrvaško, pojdi v Dalmacijo, ne bo meduz in še lepo vreme bo.
S tem se pa jst nebi čist strinjala. So tut v dalmaciji meduze jst sem jih do zdej še vsako leto vidla (sicer sam po eno ali dve - nikol jih nisem vidla v skupin) ponavad jih tm k se ljude kopajo res ni...če se pa z čolnčkam zapelješ v kakšen bolj miren zalivček se pa lahko zgodi, da srečaš kakšno
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
inchy84 napisal/-a:jemina napisal/-a:Ja dalmacija nima meduz, ker sta šla moja starša po dalmaciji in ni niti ene meduze. Tko, da če greš na hrvaško, pojdi v Dalmacijo, ne bo meduz in še lepo vreme bo.
S tem se pa jst nebi čist strinjala. So tut v dalmaciji meduze jst sem jih do zdej še vsako leto vidla (sicer sam po eno ali dve - nikol jih nisem vidla v skupin) ponavad jih tm k se ljude kopajo res ni...če se pa z čolnčkam zapelješ v kakšen bolj miren zalivček se pa lahko zgodi, da srečaš kakšno
Jz sem mislana zj na tak množični pojav kot je zj, ne tko na eno al pa2.
Se pa spomnem lan v portorožu, ko so mi jih izpredoči pobiral iz vode. Fuj :box:
- *etie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
js sm bla pred kretkim na malem lošinju in smo mal hodl raziskovt - v nerezinah nismo vidl nobene, drugač smo šli p na ilovik in jih je blo kr dost, plus v velem lošinju jih je blo ogromn... me je pa ena spekla p me niti ni tok zlo bolel
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz sem bla pred kakim mesecem tud na Kamenjaku pa sta mojo kolegico 2 ozgali, ko si se kopal si se jim moral prav umikat tolko ji je blo...
Zdaj pa sem bla v Porecu pa smo jih tud vidli pri pomolu, ampak se tak nismo kopali, ker je blo slabo vreme
Zdaj pa sem bla v Porecu pa smo jih tud vidli pri pomolu, ampak se tak nismo kopali, ker je blo slabo vreme
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov