Meduze na HR

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 19. Avg. 2006 16:42

jemina napisal/-a:Ja dalmacija nima meduz, ker sta šla moja starša po dalmaciji in ni niti ene meduze. Tko, da če greš na hrvaško, pojdi v Dalmacijo, ne bo meduz in še lepo vreme bo. :cool:

S tem se pa jst nebi čist strinjala. So tut v dalmaciji meduze jst sem jih do zdej še vsako leto vidla (sicer sam po eno ali dve - nikol jih nisem vidla v skupin) ponavad jih tm k se ljude kopajo res ni...če se pa z čolnčkam zapelješ v kakšen bolj miren zalivček se pa lahko zgodi, da srečaš kakšno :?
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 19. Avg. 2006 17:37

inchy84 napisal/-a:
jemina napisal/-a:Ja dalmacija nima meduz, ker sta šla moja starša po dalmaciji in ni niti ene meduze. Tko, da če greš na hrvaško, pojdi v Dalmacijo, ne bo meduz in še lepo vreme bo. :cool:

S tem se pa jst nebi čist strinjala. So tut v dalmaciji meduze jst sem jih do zdej še vsako leto vidla (sicer sam po eno ali dve - nikol jih nisem vidla v skupin) ponavad jih tm k se ljude kopajo res ni...če se pa z čolnčkam zapelješ v kakšen bolj miren zalivček se pa lahko zgodi, da srečaš kakšno :?

Jz sem mislana zj na tak množični pojav kot je zj, ne tko na eno al pa2.
Se pa spomnem lan v portorožu, ko so mi jih izpredoči pobiral iz vode. Fuj :box:
*etie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *etie* » 23. Avg. 2006 10:56

js sm bla pred kretkim na malem lošinju in smo mal hodl raziskovt - v nerezinah nismo vidl nobene, drugač smo šli p na ilovik in jih je blo kr dost, plus v velem lošinju jih je blo ogromn... me je pa ena spekla p me niti ni tok zlo bolel :eek:
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 23. Avg. 2006 11:05

Js v celem tednu na Pagu nism vidla nobene... pa smo se tud potaplal... na srečo a ne... :wink:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 23. Avg. 2006 18:32

Js sm bla zdle na morju čez dan mal in sm se pelala s čolničkom in sm samo roko dala v vodo in me je neki ožgal mal nad dlanjo... Sklepam da meduza :?
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 23. Avg. 2006 18:35

Jaz sem bla pred kakim mesecem tud na Kamenjaku pa sta mojo kolegico 2 ozgali, ko si se kopal si se jim moral prav umikat tolko ji je blo...
Zdaj pa sem bla v Porecu pa smo jih tud vidli pri pomolu, ampak se tak nismo kopali, ker je blo slabo vreme :?
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 23. Avg. 2006 23:54

Sm bla v Puli in je blo meduz na tone. Res, kopala sem se 2m stran od obale, ker si naprej nism upala, so pa tud velik ljudi ožgale.
...
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 16. Jul. 2011 13:29

Je kdo v Poreču že zasledil meduze letos?

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov