Medulin

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 27. Jun. 2008 19:10

Lep pozdrav!

Skupina šestih oseb nas gre letos na morje v Medulin. Dobeden od nas še ni bil tam, sicer pravjo, da je lepo tam, ampak mene zanima, kakšne izkušnje mate vi. Vsi smo mladi, tak da me zanima predvsem nočno življenje, pa tud kakšne lepe točke, na kaj mormo pazit ipd. ;)

Sicer pa kolko sem gledla na youtubu, je ful lepo. :)
Prosim, da čimveč napišete :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 27. Jun. 2008 19:22

Zvečer ogromno ljudi, plaža pa ni najbolj čista.
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 27. Jun. 2008 22:19

nč posebnga
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 30. Jun. 2008 10:47

Jst sicer nisem bla nikol v Medulinu, da bi prespala tam, smo bli pa večkrat zvečer, ker mamo parcelo v Premanturi in smo hodil tja na vrtiljake pa kasnej v lokale... Voda je res ful umazana, ker je zaliv kar dost dolg in zaprt. Na koncu sezone pomoje ne vidš več svojih nog, ko enkrat stojiš v vodi do vratu. Tko da mi se hodmo kopat na Kamenjak (z avtom al pa gliserjem), kjer je pa morje sicer mal bolj hladno, je pa čist čista voda. Tok glede morja, glede kampa ti bo pa mogla ker druga odgovorit. :) Drgač pa če ne kompliciraš, se maš lahko povsod lepo :P .
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 04. Jul. 2008 16:16

ženska napisal/-a:Zvečer ogromno ljudi, plaža pa ni najbolj čista.

morje katastrofa, nizka voda, drsi ... drugače smo mi hodili iz Pule v Aquarius včasih, tam je bil žur, pa blazno ugodno je prišel taxi ... sedaj ne vem več, če obratuje ... mi je pa Medulin zelo všeč. Veliko zanimivih ljudi sem tam spoznala in vsako leto grem tja, ko sem pri svojih v Puli :D
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 06. Jul. 2008 12:44

jst že skor 7 let hodim v bližino medulina, pa je najbolš...mamo parcelo...drgač pa že celo življenje hodim tja okol na morje

res, kar so punce napisale, da je tista plaža z mivko umazana...sam je to le del plaže v medulino...ostala je ful čista, pa lepo morje...ponoč pa itak luksuz...poln folka, takšnega in drugačnega, z povsod...tko da boste užival :razz:
In love with live!!!
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 07. Jul. 2008 7:46

^^ Ful čista je verjetn mišlen tok čista, kot je v Luciji npr...an? :) Ker niti približno ni tok čista kot na Kamenjaku. Tam je pa RES čista :D .
Uporabniški avatar
Channah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Channah » 07. Jul. 2008 18:47

Jst sem bla v Medulinu približno 3leta nazaj in blo je super. Morje ni bilo nič pretirano umazano, kar mi je blo najbolj všeč - ni bilo trave! (razen, ko je bilo razburakno morje - logično :)) Nočno življenje v Medulinu sicer ni tako pestro kot na Pagu (ciljam na Zrče) ampak se da preživet! Če je dobra družba, je povsod fajn.. :)
"I think that we have to be aware that people are allowed to make mistakes in their life.."
C. Dior
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 20. Jul. 2008 11:26

Odločamo se za obisk Medulina. Prosila bi, eč lahko nekdo natančno opiše kako se pride do tja(lahko tudi na ZS), pa kako je kej s kampom.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Jul. 2008 11:30

Natančno usmerit te ne znam, pač iz Ljubljane smer Pula, naprej so pa smerokazi :)
Kamp se meni zdi super. Lepo je urejen in čist, vse imaš na dosegu roke, trgovina je solidno založena in sence je veliko.
Priporočam restavracijo znotraj kampa (bolj na koncu, tam kjer se polotok ful zoži), ker je lastnik totalna faca, hrana pa ful dobra.
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 20. Jul. 2008 11:52

Js bla zej en tedn u Medulinu, smo bli pri enih znancih ko so od tam ... in smo se hodli kopat na uno plažo ko je še bazen zravn in muska, vsake tok časa še igre v bazenu, aerobika, ples... čist blizu mesta... je blo superca in fajn vroče je blo... uglavnem smo užival... :flower:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 20. Jul. 2008 12:07

kakšno je kej nočno življenje? Se v medulini kej dogaja, se da kam it, javni prevozi do pule?
pa kakšno je stanje mladih, so bolj družine z mulci a se najde folk za žurat?
hvala za info :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 12. Avg. 2008 20:54

no, jaz vam bom lahko najbolje povedala o Medulinu, ker sem konc koncev preživela en teden tam.

Plaža ni bla po mojem okusu. Bla je kamnita, s kamenčki, ponekod tudi trava. Malo naprej je mivka, ki se vidi da so jo nasipali, ker ko greš globje v morje čutiš kamnje in kasneje že travo.

hodli pa smo se kopat tud v bazen, kjer so meli animacijo dostikrat. sam edino kaj se mi ni dopadlo, da je blo klora tolko notri, da so te tak pekle oči, da ziher pol ure nisi mogo gledat. IN NE PRETIRAVAM!

Nočno življenje pa je. Imaš na trgu vsake tolko časa kake partije. mi smo bli na jeger-cola partiju, potem njihove stare hrvaške uspešnice, ko se da fajn zaplesat.
Za kake house privržence je tam tud Summer club (zraun Family parka).
Diskoteka večja od ambasade. ko prideš notr okrogel šank, na sredini go go plesalke. potem v kleti diskoteka, kjer majo vsaki četrtek peno parti. zunaj je majhen bazen, kjer se lahk ohladiš. maš tud biljard .. vse kja češ.. taboljši klub. muzika pa itak taboljša!
Potem maš tud kake latino bare. Se da fajn sprostit.
obisk diskoteke imperial odsvetujem, saj se tam ne dogaja NIČ. ob štirih zjutraj smo šli pogledat notr, kjer k sreči ni blo več vstopnine, šli smo v klet, kjer smo vidli žneske napol gole, ležale na mizah in samo tako. delovalo mi ko kurben haus.

Sicer mi Medulin ni bil nekaj ekstra všeč, ampak ker je bla taprava družba, smo se meli ful fajn & spili smo dosti ampak dosti piraaa :D :D :D
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 12. Avg. 2008 20:58

_lady_bird_ napisal/-a:hodli pa smo se kopat tud v bazen, kjer so meli animacijo dostikrat. sam edino kaj se mi ni dopadlo, da je blo klora tolko notri, da so te tak pekle oči, da ziher pol ure nisi mogo gledat. IN NE PRETIRAVAM!

Tole lahko tut js potrdim... mene so oči pekle za znort pol me je pa še fant nalašč potaplu :roll: :D Drgač mi je pa biu tale bazen superca :wink:
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Avg. 2008 19:14

Pejte raj v Premanturo (malo naprej od Medulina). Na Rtu Kamenjak so super plaže!!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov