Medeni tedni...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
na Tongo al pa Samoo, kjer bi blo na poroki sam ene 20 ljudi, vsi bi bli bosi pa vroče bi blo 100 na uro. Kakšni Tihomorski otoki, k bi mela otok sam zase. Ostali svati bi pa poroko spremljal prek video konference..haha..al pa UMTSja...
- andrejm63
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2009
muffin napisal/-a:Hm, odvisn kok bi bla z možm pr dnarju Šla bi najmn na kšno Kubo al pa Dominikansko republiko, še raj pa na Barbados, Sveto Lucijo ipd., zanimivi so pa tut otočki okol Avstralije al pa Sejšeli
Če je na Barbadosu povsod tkole , pol je pr men tut kr visoko na seznamu. Sicer bi šel pa najraje na Havaje, zaradi aktivnih vulkanov. No, bo že žena povedala
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz na Maldive ne bi šla, ker grejo vsi tja- vsi, ki jih poznam in so se poročili, so šli na medene tedne na Maldive.
Kar sva se midva pogovarjala, bi verjetno izbrala Dominikansko republiko, Venezuelo ali pa Karibe.
Poznam pa par, ki je šel na poročno potovanje po Portugalski-backpacking varijanto in sta rekla, da ne bi šla nikoli več
Kar sva se midva pogovarjala, bi verjetno izbrala Dominikansko republiko, Venezuelo ali pa Karibe.
Poznam pa par, ki je šel na poročno potovanje po Portugalski-backpacking varijanto in sta rekla, da ne bi šla nikoli več
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Mene tudi, ce bi prej vprasal, bi takoj rekla Bora bora ker je res full lepo so mi povedali, pa slikce ko sem vidla....ampak je pa tudi full drago. Res, ornk! In ce najprej placas par 1000 eurov za poroko in nato se nekje 4000 eurov na osebo za Bora bora. Nanese. Precej....in prevec, da bi si lahko to privoscila.
Pa se slisala sem, da dobis na Maldivih in Sejselih enake zadeve kot na Bora bora, le da je full ceneje. In je res: lahko najdes zadevico tudi za 1200, ali 1500 eurov na osebo....(pozabimo tiste luksuzne resorte tudi v teh krajih, ki si jih privoscijo slavni in bogati, kraljeva druzina ipd.)
Tako da midva imava v mislih Maldive. Ampak ne takoj po poroki, temvec bolj v zimskem casu, novembra, decembra...
Pa se slisala sem, da dobis na Maldivih in Sejselih enake zadeve kot na Bora bora, le da je full ceneje. In je res: lahko najdes zadevico tudi za 1200, ali 1500 eurov na osebo....(pozabimo tiste luksuzne resorte tudi v teh krajih, ki si jih privoscijo slavni in bogati, kraljeva druzina ipd.)
Tako da midva imava v mislih Maldive. Ampak ne takoj po poroki, temvec bolj v zimskem casu, novembra, decembra...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]