maturantski ples/izlet

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Evo jz loh komentiram samo maturantski izlet, ker me matura, ples in ostalo še čaka :wink:
Dons je en teden odkar smo šli iz Krfa nazaj na ladjo proti Benetkam in jz se še zmer ne morm na vadt na to misel da se je šola že začela, da je maturanc (na katerga čakaš celo srednjo šolo) že za nami in da se bo počas treba začet na maturo prpravlat :cry: :cry: Res, ne pravjo brezveze da je maturanc sam enkrat v življenju, tko da vsi k mate možnost PEJTE, ker se boste mel res nepozabno ... Jz bi dala vseeeeee na svetu, da bi se loh vse skupi še enkrat ponovil, ker mi je blo tok hudo, da res :tach:
Res jz svojga maturanca ne bom nikol nikol pozabla, upam da bom to loh rekla tud za ostale stvari k pridejo ob zaklučku sredne šole :)
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Mi pa sploh nismo šli na maturantski izlet! :cry: Smo mel že vse zrihtan, pa plačan, poj so se pa začel zmišlevat, da jih fant ne pusti, pa da navjo zdržale 1 teden brez tipa... :evil:
In na konc smo odpovedal, ker nas je blo premal prjavljenih. :roll:
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

Mark napisal/-a:Jaz sem si sam najdo plesalko...

tea kr idi do njega pa mu reči, če bo plesal...Mogoče je bolj "lolek" pa ne upa vprašat... :wink:

Kakšn pristop je pa najbolši ... ker nočm izpast ''budala'' pa a obstaja kšn namog pr vs tipih ka bi mi lahko kej pomagov ... ker njegov prjatu mi je reku da on če mu je punca ušeč zmeri zataji in se je izogiba in to počne z mano zadnih par dni prej je blo pa navadn ... pa neki se okol moje sošolke muva :cry:
Sj vem d sm mal otročja samo maturansk ples pa res ne bi rada plesala z enmu jupiterčkam ka ga niti vidt ne morm ka slike ostanejo :lol:
Uporabniški avatar
tadejci
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tadejci »

cosmy napisal/-a:mi smo bli u toskani...ful dobr

drgač je pa mene povabu sošolc in nism mela problemov

mi gremo zdaj toti petek 9. v toscano. in v kerem hotelu ste bli?
I never wanted anything, other than to be ur everything...
Uporabniški avatar
tadejci
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tadejci »

zaspanka` napisal/-a:Mene pa vse lepo še čaka letos... na maturantski izlet gremo v petek (9.9. 2005) v Toskano...

plesala bom pa s svojim fantom... :love:

kaj ti si z ekonommske? tak vprašam samo, ker mi gremo tui 9 v toscano :)
I never wanted anything, other than to be ur everything...
Uporabniški avatar
zaspanka`
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zaspanka` »

tadejci napisal/-a:
zaspanka` napisal/-a:Mene pa vse lepo še čaka letos... na maturantski izlet gremo v petek (9.9. 2005) v Toskano...

plesala bom pa s svojim fantom... :love:

kaj ti si z ekonommske? tak vprašam samo, ker mi gremo tui 9 v toscano :)

sem sem :D 4.j natančneje...ti? aja raje pvt :twisted:
Who's your daddy now?!
Uporabniški avatar
zaspanka`
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zaspanka` »

Angel girl napisal/-a:Glede maturantskega plesa. Tud tle nas je plesal manj kot nas je v razredu. Z mano nej bi plesu moj fant, k sva se pa že oktobra razšla (hvalabogu) in nism mela plesalca :( Beda. Moja sošolka in najboljša prijatlca takrat je mela isti problem,tko d je tud ona ostala sama. En cajt sva gruntale, pol pa ugotovile da bova kr mi2 skup plesale. In sva res. Ceu let hodile na vaje in na konc na plesu skup odplesale. Foksi so naju sam gledal, nobenmu nč jasn. In na konc nama je pršla razredničarka čestitat, da sva to nardile. Blo je res super!!!! :D

dobra ideja če slučajno brez plesalca ostanem... :D lahko računam na tebe? ;) :lol:
Who's your daddy now?!
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

Naughty grl napisal/-a:Res jz svojga maturanca ne bom nikol nikol pozabla:)

Naughtyka, boš vidla kako boste s sošolci zdej še najmanj pol leta omenjali fore z maturanca in se spominjali, kok je blo lepo.
Mi to delamo non-stop, k smo skupaj in se režimo ... res je blo fajn, loh rečem, da sm doživela takrat ene izmed 10 najnajnajbolših dni v življenju.

Tut jst pravim, da pejte na maturanca, če je možnost. Js sm mela en kup sošolk, k so mele (kao) resne fante in zaradi tega niso šle. Kera beda, na maturanca je treba it! :razz:
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Mi gremo pa kmal na Krf in že komaj čakam, ker mislim, da bo noro, aja za en teden gremo!!!! :razz:
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

maturanc me čaka čez....no zaj sem v 2.pol v 4.pa gremo(če sploh gremo)ker baje da naj bi ukinali maturance....mater ej....pol bomo šli pa sami..kdo rabi profo zravn?NIHČE.....he he ha ha ha
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Mi mamo totalno bedno šolo.... s svojimi pravili....
Maturantski izlet je v Dubravnik (še noben si ni izboril nč drucga - tud pomankanje organizacije).... gre se z busom (ker se z avionom pa ladjo nesme), prespi se v Trogirju, SPlitu, ogled Plitvičkih jezer .... men je totalno bedno.... ker sm use to ze vidla, pa cist bliz je, lohka se spomnem pa grem jutr ce hocem, maturanc pa ni neki kar bi naredu kr jutr, pa bi si mogu zapomnt za ceu lajf....
Tko da kot vsi nasi predhodniki na nasi gnili soli ze letos gnjavimo prfoxe z le malo uspeha.... Upam da bomo lohka se zmenl da gremo sami med poletnimi pocitncami km..... kamrkol sam ne na Hrvašk........
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

mi smo pa šli v grčijo, na rodos. blo je nooooro! res ful dobro! razrednik je bil zakon, spremljevalka isto, sploh nas nista nič gnjavla. aja samo vsako jutro sta nas enkrat preštela, če smo vsi uspeli prit do hotela. diskoteke so ble sicer bol tak tak, ker je blo že konec sezone, samo smo si itak vedno sami čago naredli kjerkoli smo pač bli. razen tega da so nas skor vrgli s hotela pa se ni zgodlo nič kaj pretreslijivega. :D čaga v glavnem!

takoj bi šla še enkrat. joj že zdaj pogrešam srednjo šolo. :cry: res smo bli ful dober klas. :cry:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

mi smo bli ma Malti. sigurn bi se bols mela ce ne bi zbolela tm dost. mi ni blo do nobenga zura. :? so se pa drugi tok bolj fajn mel in popival js sm se jim pa smejala k so bli pijani :D
drugač pa ravn prava tema o tem soplesalcu za maturanca...že cel tedn si razbijam glavo a nj plešem z lubijem al sošolcem..no zdej bom s sošolcem, tud moj lubi lansklet ni z mano. je to izkušnja za klas, sošolce. lubi bo itak tm - pa ne bi blo fer da bi on dvakrat šou u guinessovo knjigo rekordov s četvorko na ulicah lj. :cool: no, ful je bla težka odločitev pa upam da mi nau žou. sicer pa komi čakam mat. ples :razz:
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

Glede maturanskega plesa se jz še zmeri prpravlam da bi enmu tipu omenla če bi plesov z mano pa upam da mi bo kmal uspel ... :oops:
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

mi mamo tud letos maturanski ples..sam se vaje začnejo šele januarja tko da mam še mau časa za najt soplesauca, če bom sploh plesala
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Odgovori