maturantski ples/izlet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
waaa ful ste se usi potrudli s temi filmčki...ful je doro narjeno...mi smo zadnji dan (ker smo zadnji dan zvedli, da sošolec ne bo naredu programa, ki smo ga nameravali) zbrali slikce in jih dali skupi...in zraven še dora muzika...ma sej nazadnje je doro izpadlo...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ja vi ste mel res dobr narjen. Pa poleg vs mi je bil dobr še od 4.č, sam zanimiv je bil bl sam za tiste k poznajo tiste prfokse.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
ŽuŽa napisal/-a:
Ja vi ste mel res dobr narjen. Pa poleg vs mi je bil dobr še od 4.č, sam zanimiv je bil bl sam za tiste k poznajo tiste prfokse.
ja sj so mel dobr... sam cajta bi lohk mal bl zadel. ja, pa tista z valči je bla kruta
sicr pa vi ste mel tud dobrga
^^ ja, kr se pa organizacije tiče smo mel pa mi tud mal težave. more bit kšn k reče: tkole pa tkole bo in pika. ne pa d vsak neki bi pa ne bi...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
somebody napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:
ja sj so mel dobr... sam cajta bi lohk mal bl zadel. ja, pa tista z valči je bla kruta
sicr pa vi ste mel tud dobrga
^^ ja, kr se pa organizacije tiče smo mel pa mi tud mal težave. more bit kšn k reče: tkole pa tkole bo in pika. ne pa d vsak neki bi pa ne bi...
Ožbeja je zadel u piko Jah Valčy je pač Valčy, ona je mene enkat pohodila pred učilnico, pa čeprov je mela zravn še 2 metra placa ne ona je mogla s petam po men Ne maram je kej preveč.
Heh ja pomojem so pr Času hotl pokazat predvsem uno njegovo sprehajanje po klasu...men je blo ful smešn, še posebi k sem se spomnla da so moji sošolci poberal stave kok krogov bo prehodu v eni šolski uri .
Kakšen ti je bil drgač after? Men je bil un prostor tko dolgočasen, pa še čist preveč folka je blo.
-
somebody - Cosmofrik
men tud ni bil dobr. ful mejhn plc je. pa nekak se ni razžvel. sj sm se pogovarjala z enimi parimi k so zdj že n faksu pa so pršli pogledat so rekl d je bil prejšna leta ful bolši. jst sm bla lan tud, pa mi je bil bolši k letos. no pa sj od take organizacije ni kj z prvčkvt bolšga.
sj a ti veš zkaj nismo mel unih dveh voditlnov k so rekl d bosta?
-
ŽuŽa - Cosmofrik
somebody napisal/-a:men tud ni bil dobr. ful mejhn plc je. pa nekak se ni razžvel. sj sm se pogovarjala z enimi parimi k so zdj že n faksu pa so pršli pogledat so rekl d je bil prejšna leta ful bolši. jst sm bla lan tud, pa mi je bil bolši k letos. no pa sj od take organizacije ni kj z prvčkvt bolšga.
Nimam pojma zakaj nista bla unedva. Sploh mi ni blo nč jasn k je bil pol kr un voditelj (imena še zdej ne vem). Ja plac je bil bl tak mejhn, baje se je uzuni dost dogajal k so ga pil..sam jst sm bla skos not k se mi ni dal u sami majčki tm uzun skakat. Sam uradn del mi je bil pa prov fajn, tko lepo majo vse organiziran pa vse lepo teče.
Dons grem na maturanca od tipa na Otočec oz tja nekam. Majo samo njegov razred maturanca in bo pomoje čist drgač k pa nš maturanc. Po en stran je to še bolš če se npr razred ful razume.
-
somebody - Cosmofrik
ŽuŽa napisal/-a:somebody napisal/-a:men tud ni bil dobr. ful mejhn plc je. pa nekak se ni razžvel. sj sm se pogovarjala z enimi parimi k so zdj že n faksu pa so pršli pogledat so rekl d je bil prejšna leta ful bolši. jst sm bla lan tud, pa mi je bil bolši k letos. no pa sj od take organizacije ni kj z prvčkvt bolšga.
Nimam pojma zakaj nista bla unedva. Sploh mi ni blo nč jasn k je bil pol kr un voditelj (imena še zdej ne vem). Ja plac je bil bl tak mejhn, baje se je uzuni dost dogajal k so ga pil..sam jst sm bla skos not k se mi ni dal u sami majčki tm uzun skakat. Sam uradn del mi je bil pa prov fajn, tko lepo majo vse organiziran pa vse lepo teče.
Dons grem na maturanca od tipa na Otočec oz tja nekam. Majo samo njegov razred maturanca in bo pomoje čist drgač k pa nš maturanc. Po en stran je to še bolš če se npr razred ful razume.
ne, sj tud zuni ni blo nč posebnga. pač napil so se ga, pa mal jim je dogajal.
ja, drgač pa upam d si se mela fajn. č se klas razume je res fajn d so sami.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov