Maturantski izlet [združeni temi]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

limonca napisal/-a:Mondial!!!! mi smo šli letos z njimi na Krf in morm reč da so pravi carji. žur je bil v pravem pomenu, pa še kej zanimivega smo odnesli o krfu. morm reč da tega izleta ne bom nikol pozabila, še posebi zarad vodičev :love:

Kaj ste pa bli tm? ste sli augusta? ;)
Em, ja z Mondialom je (baje) hudo - po besedah drugih.Vodici so carji, party je fuuul:)) Sicer se nism bla na maturancu-grem cez 2 leti sele;)Sam kukr sm gledala slikce pa posnetke=hudoo;))
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

ursyxy napisal/-a:Sm slišala da majo v bolgariji fuuuullll poceni pivo :bia: :bia: :bia:

Hehe pa ostale stvari tut baje . Folk gre tja s praznim kovckom pa pride nazaj s polnim. ;)
Sam men je ena rekla, da se je tm ful folka s hrano zastrupl (ne vem ce je res, sam verjetn je). Tisti k so pa bli tm pa pravjo, da je blo hudo!:)
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Ne bi šla jst lih u Bolgarijo. Tm so po moje ene 10 let za nami pa že mi nismo uspredi lih. :)
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Pa kaj pol če so 10 let za nami, ena moja kolegica je bla letos tam v enmu novmu hotelu --> ful pocen, pa ful lepe plaže.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Jz tut bl ne bi sla, sam kokr so se do zdej sosolci pa ostali pogovarjal hocjo vsi tja, ker je vse pocen. In folk bi rd cimvec spil za cimmanj dnarja ane. Jz sm pa bl za ksn Krf, Ios, ... Je bil kdo na Iosu mugoce? :)
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kitten »

nš klas je bil pa totalno za luno in so hotl it en teden v crno goro, drug teden so bli ze za amsterdam,pol so hotl u spanijo no na konc so pa sli eni v dubrovnik, eni smo ostal doma, drugi pa so sli v spanijo z drugim klasom.aja pa sena skupina je bla..na Krf :?: :!:

mislm ej..pa taki sosolci, k me spomin na njih kr zmrzne!
Anastazija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anastazija »

Ur sista na katero šolo pa hodš?
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

ma men je Hejj že od vsega začetka sumliv ... js jih uprašam v kero mesto pa gremo k gremo na Krf pa nimajo sploh pojma ... rekl so al v guvio al pa ibsos, halooooo to bi mogl met že urejen, na vem če bojo to zadn mesec urejal al kako misljo. pa še pol klasa je dobil položnce, pol pa ne ... mojim sošolcem je že žou da gremo z nimi. kr naj jim bo haha, js sm jim že od začetka rekla kako je s tem :D
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Sej vem, da pozno pišem, ker so se več al manj že vsi odločili kam gredo na maturantske izlete, mogoče bom pa vseeno komu, ki gre drugo leto pomagala. :)
Mi smo bili s sošolci na Iosu in je bilo zakooooon!
Z avionom smo leteli dol do Santorinija. Ker smo prišli prepozno in je trajekt za Ios že šel, smo prenočil (prežural) eno noč, in potem smo se še en dan potikali po otoku, ki je takoooo zelo lep! Na Santoriniju so vse tiste bele hišice , ki ji so na vseh razglednicah iz Grčije!
Hoteli in bajtice so v nekaterih krajih vklesani dobesedno v skalo na 200metrskem pobočju.
Nekateri hoteli so taki, da dol padeš (primer: http://www.santorini-hotel.net/ ). Na otoku sicer sploh ni velikih hotelov, so sami taki majhni, luškani, z malo sobami.
Če je kdo kak freak na izkopanine, je neko veliko najdišče tam (da kdo ne bo reku da je maturanc samo žuranje :D ).

Do Iosa je potem s trajektom kake dve ure in tam se prava pijanka šele začne! Mi smo sicer prišli že malo izven sezone, zato je blo nekaj lokalov že zaprtih, smo pa v tistih, ki so bili še odprti dobili skor vsak večer welcome drink. V enemu izmed lokalov si plačal konzumacijo 5€ in si lahko dubu za ta denar 5 koktejlov (punčke) oz. 3 (deci), tako da smo zmeri me hodile po pijačo, v zameno so nam pa tipi en koktajl odstopil; rezultat = punce smo bile "vesele" do nezavesti :) Kakovost alkohola, ki ga dobiš za tako malo denarja, v tistem trenutku sploh ni važna :)
V enemu izmed lokalov majo tudi karaoke (sprobala - na žalost občinstva :) ), blazno velik je dobrih tipov z vseh koncev sveta (sprobano :twisted: ).
Vsak hotelček ma tak seksi bazen, v primeru da je pot do plaže predolga, saj je glavna plaža oddaljena kake 10 minut z avtobusom od centra (razen če ma kdo ful užitek se kopat v pristanišču, to je pa čez cesto :) ) :ertrink:
V hotelu smo imel samo zajtrk, ki ga je seveda večina prespala (v sedmih dneh sem šla mogoče dvakrat jest ), se pa da v enemu lokalu jest 30% ceneje (zaradi agencije s katero smo šli).
Na otoku je tud Homerjev grob (obvezno staršem povedat, če kej dvomijo al nej vas spustijo na maturanc al ne:) ), do katerega mi ni ratal pridt -> PreVroooočeeee sonce :flamingdev:

Za pot nazaj smo si izbrali kar ladjo, ker že to, da smo šli v eno smer z letalom, je bil kar luksuz :) zato smo se najprej z iosa vozili 10 ur do aten Če si lahko zaspal, je bilo to lahko samo na palubi, kjer je bilo prekleto mraz, saj smo se vozili ponoči.
Zgodaj zjutraj smo vsi neprespani in premraženi prišli v Atene, šli smo na Akropolo pa ta star olimpijski stadion pogledat in se nato skoraj cel popoldan vozili čez Peloponez, na poti smo se seveda ustavili ob vsaki mal bolj znani stvari (gledališče Epidavrus, Korint, Mikene - Levja vrata). Najlepše na Peloponezu so nasadi agrumov, najbolj tragično pa je da vsakih pet metrov ob cesti vidiš tako železno škatlo - Grki vsakemu, ki se ubije na cesti postavijo tako škatlo in znani so po največ smrtnih nesrečah na cestah :? tako da je tega kar veliko.

Zadnja grška postaja je bila Patras, pristaniško mesto, kjer naj bi šli na ladjo do Trsta. Ampak ker so Grki blazno točni, je ladja zamudila samo 6 ur :rofl: in bilo je še dosti časa, da sem po desetih dnevih v Grčiji probala moj prvi grški gyros :)

Na ladji imaš še dva dni časa za žuranje, ki se prav nič ne razlikuje od tistega na celini (diskač+alkohol - kaj češ še lepšga).
Ponavadi je tako, da plačaš za ladjo samo kot palubni potnik tj. da lahko si lahko samo na hodnikih (tam tudi spiš, zato se splača met kako spalno vrečo s sabo), ampak mi smo vseeno vzel eno kabino, samo toliko, da smo se lahko kje tuširal in da smo mel spravljeno prtljago (verjemite, da po dvodnevnemu netuširanju in potikanju po prašnih Atenah daš tud tistih par jurjev za tuš :) )

Bilo je fuuuuul fino! Po moje sem se imela najlepš v življenju, največ stvari sem vidla, spala sem mogoče dve uri na dan, ampak bilo je res carsko in bi takoj še vse enkrat ponovila (ampak bl v penzijonistični varianti, brez neomejenih količin alkohola).
Ful se splača it nardit tako turo kot smo jo mi, ker če ne drugega lahko rečeš da si že bil v Atenah :)
Aja pa šli smo z Mondialom in tri leta nazaj je stalo to vse skupi ene 90.000 sit z letalom vred in z vsemi vstopninami.
Joj zdej sem se pa res ful razpisala ... ampak to še zdaleč ni vse, kar se je dogajalo ... Zdele sem kar mal v depresiji ko se spomnem vsega tega, jaz pa tuki doma ždim ...
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Kitten napisal/-a:nš klas je bil pa totalno za luno in so hotl it en teden v crno goro, drug teden so bli ze za amsterdam,pol so hotl u spanijo no na konc so pa sli eni v dubrovnik, eni smo ostal doma, drugi pa so sli v spanijo z drugim klasom.aja pa sena skupina je bla..na Krf :?: :!:

mislm ej..pa taki sosolci, k me spomin na njih kr zmrzne!

Pa ne se skirat kitten! Tudi nas je šlo samo 11 :!: pa smo se meli ful fajn, povsod smo skupi hodil, četudi se prej nismo ne vem kako družil, in v teh 10 dneh smo se bolj spoznal kot pa prej v vseh letih ko smo bili sošolci!
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Mi smo bli v Grčiji, na Krfu. Itak. Je blo pač popularno. Če bi sama zbirala, sigurno ne bi bil to Krf.
V glavnem, mislim, da ni tako pomembno, kam greš, ampak kakšna je družba. Na maturancu res ni nobenem do gledanja kulturnih znamenitosti, ampak samo do žuranja, čimvečjega. Zato je za moje pojme čisto vseeno, a si na Krfu, Korziki al pa za Savo. Važna je družba!
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

mi smo bli na Iosu. najbol
i love love
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

mi smo šli tud na krf!edino kar lohk rečm je to da je blo ZAKON. Mondialovci pa itq razturajo..ni bolše agencije..res znajo žur nrdit.
Aja pa tega res ne smem pozabt oment..najlepši vodč od vseeeh je biu pa naš Braneee :twisted: :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

miikena napisal/-a:Kaj ste pa bli tm? ste sli augusta? ;)
Em, ja z Mondialom je (baje) hudo - po besedah drugih.Vodici so carji, party je fuuul:)) Sicer se nism bla na maturancu-grem cez 2 leti sele;)Sam kukr sm gledala slikce pa posnetke=hudoo;))

Ojej, kok sm jz že dolg na temu forumu :?
No zdej še en mesec pa še mejčkn, pa gremo na Sicilijo. ;)
Upam, da bo kul.

Najprej smo mislili na Ios, nato na Krf, pol je pa po dolgem bluzenju ta Sicilija pršla ven. Tko da ja, gremo tja.

Sugar_baby, a vodiča Gregata ni blo?
To bitje je pa took sexy. :P :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

jaz sem bla v Rimu :D kam gre Skofijska gimnazija na maturantskega? Se ve - via Roma :lach: :lach: ni blo tak bad, samo smo ga pac v MB pol duplo pili :lach: (tam smo bli pod nadzorom)
I love SISLEY& RW
Odgovori