mi gremo pa letos na krf!

sam se pa ful kregamo med mondialom pa jupitrom!!! se za krf smo se komi odlocil, k bi sou vsak nekam drgam pa se noben nobenmu ne prilagaja, sploh nimajo svojga mnenja... grozn res... in na konc sm JZ edina k se kle glede maturanca sekira.

usm je use blazno smesn pol k za predloge pisejo npr. Kitajska (bus-bus), noben tega resno ne uzame, pa vsak dan majo drugo mnenje! kokr veter zapiha... pol so se odlocil da bojo se prfokse sabo uzel pa take. sploh ne stekajo da oni itak ne bojo odgovorni za ns.
pol k smo bli ze skor odloceni za Ios, so vsi neki, da nima nobenga mesta, da ti pocas rata dougcs, da ni razgiban ker si skos na enmu mestu, da bi oni radi se kej vidl.... in po usm tem prvlecejo na dan Zakyntos k je pa tres ena vasica kjer je se use porusen zard potresa in se turizem tm sele razvija.Zdej smo se koncno odlocl (z veeeeeeeelik truda iz moje strani), je pa zdej problem agencija.
Eni so za mondial eni pa za jupiter.... uff groza. to se bomo se skregal. jutr naj bi se dokoncno zmenil. pol pa je se fora k nasi ljubi sosolci ne razlikujejo med tem da ti je nekdo usec al pa da ti je nekdo hud!! k da ni razlike a ves. pol mi pa prbijejo da bi sla jz z mondialom sam zard unga animatorja (k sm sam rekla da je hud) in pol jz njim da sm bla za mondial ze prej pa tko dalje...
PRAVA DRAMA RES
use je treba :box: