Maturantski izlet [združeni temi]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Ewchk napisal/-a:No zdj bo 1 mesc k sm bla na maturancu... Šli smo z Jupitrom v Dubrovnik, Sarajevo, Črna gora! BLo je pa tooooook dobr....Res! Zmenl smo se pa maja ... Tko d mate še fulll časa... Sam če se zdj vm bojo dal vrjetn kej popusta... Pa Mondial ful nateguje tko d vm odsvetujem... Ampak če ste ql razred se bote povsod mel najbolš!!

Ja jst tut odsvetujem Mondial..., sm bla z njimi lani v Grčiji in same prazne obljube, sej ne rečem, da se nismo mel hudo..., sam če bi pa začela o pomankljivostih... :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Ja jaz sem tudi bil z Mondialom (V Grčiji - Krf) in tu pa tam se najdejo kakšne pomankljiivosti v smislu, da se dogaja manj, kot je napisano na programu. Drugače pa je bilo kr noro.
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

mi gremo pa letos na krf! :flower: sam se pa ful kregamo med mondialom pa jupitrom!!! se za krf smo se komi odlocil, k bi sou vsak nekam drgam pa se noben nobenmu ne prilagaja, sploh nimajo svojga mnenja... grozn res... in na konc sm JZ edina k se kle glede maturanca sekira. :schlaumeier: usm je use blazno smesn pol k za predloge pisejo npr. Kitajska (bus-bus), noben tega resno ne uzame, pa vsak dan majo drugo mnenje! kokr veter zapiha... pol so se odlocil da bojo se prfokse sabo uzel pa take. sploh ne stekajo da oni itak ne bojo odgovorni za ns.
pol k smo bli ze skor odloceni za Ios, so vsi neki, da nima nobenga mesta, da ti pocas rata dougcs, da ni razgiban ker si skos na enmu mestu, da bi oni radi se kej vidl.... in po usm tem prvlecejo na dan Zakyntos k je pa tres ena vasica kjer je se use porusen zard potresa in se turizem tm sele razvija.Zdej smo se koncno odlocl (z veeeeeeeelik truda iz moje strani), je pa zdej problem agencija.
Eni so za mondial eni pa za jupiter.... uff groza. to se bomo se skregal. jutr naj bi se dokoncno zmenil. pol pa je se fora k nasi ljubi sosolci ne razlikujejo med tem da ti je nekdo usec al pa da ti je nekdo hud!! k da ni razlike a ves. pol mi pa prbijejo da bi sla jz z mondialom sam zard unga animatorja (k sm sam rekla da je hud) in pol jz njim da sm bla za mondial ze prej pa tko dalje...
PRAVA DRAMA RES :saddev:

use je treba :box:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js vam svetujem da, če greste v Grčijo (torej na Krf) pejte z Jupitrom, k so veliko bolj specializirani za Grčijo... Mondial je pa boljši če greš v Španijo....
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

no zdej je ze konc, na tesno je slo pa veste kdo je zmagu.... HEJ!!!! kr ena nova agencija fak sm misnla da bom znorela!!! in to prek kompasa. pa se animatorji so baje tisti k so jih vn iz mondiala pa jupitra vrgl! ne vem od kje so se na njih spomnli, to pa sam zrd tega k je en "ful faca" (men je biu ful antipaticen, ne vem kaj drugi na njem vidjo). in valda ker je tistmu "ta glavnemu" on ful ok, je valda use tipe prepricu - k jih je 20, ns punc je pa sam 11 :(
grrrrrrrrr :box:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
ur_sista
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a ur_sista »

Naughty grl napisal/-a:mi gremo pa letos na krf! :flower: sam se pa ful kregamo med mondialom pa jupitrom!!! se za krf smo se komi odlocil, k bi sou vsak nekam drgam pa se noben nobenmu ne prilagaja, sploh nimajo svojga mnenja... grozn res... in na konc sm JZ edina k se kle glede maturanca sekira. :schlaumeier: usm je use blazno smesn pol k za predloge pisejo npr. Kitajska (bus-bus), noben tega resno ne uzame, pa vsak dan majo drugo mnenje! kokr veter zapiha... pol so se odlocil da bojo se prfokse sabo uzel pa take. sploh ne stekajo da oni itak ne bojo odgovorni za ns.
pol k smo bli ze skor odloceni za Ios, so vsi neki, da nima nobenga mesta, da ti pocas rata dougcs, da ni razgiban ker si skos na enmu mestu, da bi oni radi se kej vidl.... in po usm tem prvlecejo na dan Zakyntos k je pa tres ena vasica kjer je se use porusen zard potresa in se turizem tm sele razvija.Zdej smo se koncno odlocl (z veeeeeeeelik truda iz moje strani), je pa zdej problem agencija.
Eni so za mondial eni pa za jupiter.... uff groza. to se bomo se skregal. jutr naj bi se dokoncno zmenil. pol pa je se fora k nasi ljubi sosolci ne razlikujejo med tem da ti je nekdo usec al pa da ti je nekdo hud!! k da ni razlike a ves. pol mi pa prbijejo da bi sla jz z mondialom sam zard unga animatorja (k sm sam rekla da je hud) in pol jz njim da sm bla za mondial ze prej pa tko dalje...
PRAVA DRAMA RES :saddev:

use je treba :box:

no mi smo mel tut take scene, in je biw najprej krf kompromis, pol pa pridejo iz hejja in folk čis nawdušn nad zakintosom.. men je itq že od začetka usen, sm bla bl za bolgarijo kr je biw moj brt tm letos, pa španija je tut ql (sestrična bla tm).. sicer je pa men use skupi že tok do*izdil d sm hotla it kr z enim drugi klasom k grejo u romunijo :megacool: drgač je pa znano d mondial nateguje :verweis:
tko d pr ns bo očitno zakintos s hejj-em :roll: no sj glawn d je folk uredu, pol ga itq loh kjerkol žuraš :bia:
Live and let live.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fiona »

Malta u Intelekto....Ta agencija se mi zdi vredu, ker se specializira za te maturantske izlete in ima mlado ekipo vodicev, ki poskrbijo za animacijo... Predlagam se kaksno studentsko agencijo...Sicer pa se mi je Malta zdela super!!!!!!uf! Edino prevec fin ne smes bit, ker hrana ni bogve kaj, resuje always McDonalds, pa trgovine...Sem pa slisala da so grski otoki tud kul, le da je ful vroce...odvisno od letnega casa....
Uporabniški avatar
limonca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a limonca »

Mondial!!!! mi smo šli letos z njimi na Krf in morm reč da so pravi carji. žur je bil v pravem pomenu, pa še kej zanimivega smo odnesli o krfu. morm reč da tega izleta ne bom nikol pozabila, še posebi zarad vodičev :love:
Uporabniški avatar
Anna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anna »

Jst pa odsvetujem agencijo Galileo 3000, ker so nas dodobra oželi. Žur je sicer bil in to celo s ščurki ... :snake: Aja, bili smo pa v Črni Gori in Dubrovniku. :)
Živi! Ljubi! Uči se!
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Predlagam Korziko! :D In ne morem si pomagat kot pa ti pokazat slikco, ki sem jo slikal, s 25km peščene plaže.
Sicer pa tam ne boste našli raznih diskotek in tega sranja... tam je namreč lepota narave in pitje u bungalovih. Še tisti, ki so želeli v kakšne disko kraje, jim tam do tega ni bilo...ker enostavno tega ne potrebuješ.

klik za na korziko :)

pa še ena dodatna slikica...

[edit: popravil drugo slikco, ker je bil link napačen... sedaj dela]
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Mi smo bli tud na Krfu in je bla legenda :cool:
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
Darkman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Darkman »

Ma mi smo pa bli v Španiji v loretu pa je blo tud super. :razz:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Tale maturantski izlet je bil prejšnji teden precej vroča tema v šoli, ki se bo jutri spet pogrela, saj imamo predstavitev s strani agencije (ki je že izbrana - Mondial). Izbiramo pa med Grčijo (Rodos ali Santorini) in Bolgarijo.

Zelo bi bila vesela vaših idej in predlogov ter seveda lastnih izkušenj. :)
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Sm slišala da majo v bolgariji fuuuullll poceni pivo :bia: :bia: :bia:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

miteq napisal/-a:Predlagam Korziko! :D In ne morem si pomagat kot pa ti pokazat slikco, ki sem jo slikal, s 25km peščene plaže.
Sicer pa tam ne boste našli raznih diskotek in tega sranja... tam je namreč lepota narave in pitje u bungalovih. Še tisti, ki so želeli v kakšne disko kraje, jim tam do tega ni bilo...ker enostavno tega ne potrebuješ.

klik za na korziko :)

pa še ena dodatna slikica...

[edit: popravil drugo slikco, ker je bil link napačen... sedaj dela]

Mi smo tut bli na Korziki na maturancu, sam smo bli tut u enem diskotu enkat pa je blo kr dobr, sam še bolš je blo pa na plaži pit. :bia:

Je pa res full lepo in turkizno morje pa mafija (hahahaha)....... v glavnem nice.
Odgovori