Maturantski izlet [združeni temi]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
butterfly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly »

Maychy napisal/-a:Js sm bla lani za 1. maj v Lloret de Mar-u na maturancu in sm se kopala. Voda res ni bla ne vem kako topla, ampak se je dalo. Odvisno sicer kašno je vreme. Mi smo mel cel teden sonce in je blo že kr vroče od časa do časa. Ponoč smo pa v kratkih rokavih okol hodil. Blo je res ql... Sicer primerjat ne morm, ampak bi šla še 1x v Španijo, če bi lohk izbirala.

..kako pa to, da hodite vsi maja na maturance?..pri nas (na Celjskem) se je vedno hodilo zadnje dni avgusta in prve septembra...in takrat je še vsepovsod vroče...
Uporabniški avatar
Anna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anna »

Mi gremo čez 14 dni in to Dubrovnik --> Črna gora. Pol pa lahko poročam kako je blo. :D
Živi! Ljubi! Uči se!
Meri
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Meri »

Mi smo šli s Collegiumom na Malto. Sicer je bilo to že kakih 6 let nazaj, ampak je blo ful luštno. Pa collegiumovci so res poskrbeli, da smo se imeli dobro. Pa še zlo poceni aranžma smo dobili, glede na to, da smo šli z letalom v obe smeri.
Bite me!
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a flavia »

mi naj bi tud šla augusta! kje še v grčiji ste bili?
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

darchy fala full si mi pomagala!!

upam ka ne sprašujem preveč saam zanima me, kak sta šla, če prek katere agencije za kolko časi in kolko sta plačala...

kr se odločamo za maturalca pa me okvirno za nima, kolko stane, kr se zaenkrat full odločamo med tem pa grčijo, sam bi jaz raje v bolgarijo, pa jih rabim nekak prepričat, tak ka pls napiši ka pol povem...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
darchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: EU :-)

Neprebrana objava Napisal/-a darchy »

OK, midva sva malo luxus pičila in sva preko Kompasa v vrhuncu sezone, za hotel****, polpenzion, direkt na plaži, plačala 120000/osebo (to je z letalsko karto in letališko pristojbino vred).
Sicer pa lahko zdaj izven glavne sezone, prideš v bolgarijo že za okrog 60čukov... pa tudi kak soliden hotel (ki pa itak ni važn, ker na maturcu greš tak samo spat v hotel, a ne?)...
malo poglejte po agencijah, ki imajo ponudbe za mlade, pa za skupine...
Gaudeamus,Collegium, Mondial,... oz. najbolje, da jih pokličete, poveste kaj želite in vam pridejo naredit predstavitev v razred...

drugače je pa grčija tudi ful fajn, sam če greste tja, idite definitivno na kak otok - celina je pusta in ... no, ni lih za maturantskega, kolikor se meni zdi. Sama sem bila vodička v Grčiji (Kefalonija) 2 leti in mi je res prirasla k srcu...ampak boste tam porabili več denarja.
Bolgarija še ni toliko turistično skomercializirana in je zdaj pravi čas, da se gre dol - čez par let bo ziher dražje...
*I love sunshine*
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

ej hvala ti, zlata si!!!!!! :)

full si mi pomagala, sam še upam ka se bo moj razred strinjal z bolgarijo, kr jaz nočem prevzeti organizacije... :lol:
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
želvica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a želvica »

mi smo na maturanca šli v grčijo- 3 dni atene, 4 dni sanotrini. pa je blo ful dobro. na celini smo naredli oglede atike (korint, delfi, akropola,...), na sanotriniju pa je bla čaga. smo se meli fajn, pa še vidlo smo nekaj grčije.
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a flavia »

je že bil kdo na zakintosu??
Uporabniški avatar
nusha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nusha »

MissBitch napisal/-a:ej hvala ti, zlata si!!!!!! :)

full si mi pomagala, sam še upam ka se bo moj razred strinjal z bolgarijo, kr jaz nočem prevzeti organizacije... :lol:

am...sam eno opozorilo...tud jz se letos odpravljam na maturanca pa smo bolgarijo ki je bla prva na seznamu da bi šli avtomatično izključil...ker se je par razredov zastrupil v bolgariji...kakorkoli ni prijetno da tvegaš in si s tem zafrkneš maturanca...tko da pr ns je zdej grčija na prvem mestu...otok pa hm....za zdej ios....kaj pravte...je že kdo bil...lahko kdo pove kok je kej žura dol?

tnx...

lp
Uporabniški avatar
darchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: EU :-)

Neprebrana objava Napisal/-a darchy »

flavia napisal/-a:je že bil kdo na zakintosu??

zakintos je ful lep , pa ful lepo morje, pa vlke želve (je pa to otok na južni strani kefalonije)
*I love sunshine*
Uporabniški avatar
Ana Neža
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ana Neža »

OJ!
Mi smo šli na maturanca v Tunizijo. Prve tri dni smo bli na celini - safari: norooooooooo (90km/h čez sipine z djeepi :zustimm: ), v Sahari (jahanje kamel, zvezdice na sipinah, spanje pod milim nebom, ...), oaze (kopanje, palme, ...). Druge štiri dni pa smo bli na Djerbi: peščene plaže, bazeni, ... Mel smo hotel****, poln penzion, all inclusive (zaston pjača v hotelu in na plaži). Tut diskači so tm okol. :musik: Kar se cene tiče smo dal 104.000 SIT oz. 95.000, ker smo nekej zaslužil s srečkami na plesu. Je res, da je dražje, ker je treba računat tut na to, da greš tja in nazaj z letalom. Drugač pa ni drago, kar se tiče drobnih stvari, oblačil, čevlov, ....itaq pa vse zbarantaš. Aja, šli pa smo z Intelekto. Če bi se odločal še enkrat bi zih šlie spet na Djerbo! :biggthumpup:

Pridne bodite!
Ana
C'est bien d'etre important, mais c'est plus important d'etre bien!
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

flavia napisal/-a:kje še v grčiji ste bili?

24.9. odhajam na Kreto
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

Če maš dobr razred ti bo povsod super. :P

Drugače gre pa vedno največ ljudi v grčijo konc avgusta,čeprou se čedalje več folka odloča za bolgarijo. PA pejte z mondialom,k so vodniki res carski pa bolši program majo (za moje pojme) ....

Joj,js bi šla kr še 1x :P
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

No zdj bo 1 mesc k sm bla na maturancu... Šli smo z Jupitrom v Dubrovnik, Sarajevo, Črna gora! BLo je pa tooooook dobr....Res! Zmenl smo se pa maja ... Tko d mate še fulll časa... Sam če se zdj vm bojo dal vrjetn kej popusta... Pa Mondial ful nateguje tko d vm odsvetujem... Ampak če ste ql razred se bote povsod mel najbolš!!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Odgovori