maturanc

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 17. Sep. 2006 21:45

js tut svetujm ios in sicer zto, k mi je krf že na splošno nesimpatičn pa usi grejo tja pa čis na severu je pa tut plaže mi niso nvem kaj, tko da raj na ios...čeprou bo vožnja bl mučna :wink:
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 18. Sep. 2006 18:23

jst sm bla maja v španiji, pa je blo res CAAAARSKOOO!!!! bla sm pa tut z mondialom. To je res taprava agencija za maturance! Vodiči-ZAKON, animatorji- ZAKON, vse-ZAKON!!! :D resno, vsi so mladi in znajo delat z maturanti!! :)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 21. Sep. 2006 9:55

ja jst bi šla tud na Ios me je kr mal pritegnl....ja drugače naj bi šli letos (drugo leto smo zaključni letniki) -> šli naj bi za prvomajske počitnice...hm nevem eni bi šli pa radi drzugo leto...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 21. Sep. 2006 17:00

Tigi napisal/-a:ja jst bi šla tud na Ios me je kr mal pritegnl....ja drugače naj bi šli letos (drugo leto smo zaključni letniki) -> šli naj bi za prvomajske počitnice...hm nevem eni bi šli pa radi drzugo leto...

Ne it za prvomajske ampak konc avgusta ker je takrat res večja žurka, vsak k je šu za prvomajske prav, da ni blo lih neki baš dobro. Če se pa odličte za Ios vam pa 100% ne bo žav :hearts:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 21. Sep. 2006 17:35

avgusta da je več fešta..no na Ios-u mogoče, sm v španiji maja je pa prehudo, res..tko smo užival..zdej sm slikce gledala pa se spominjala..takoj bi šla še enkrat...a, sploh nočem pomislt kuk smo se dober mel :D
priporočam španijo, defenitivno!
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 21. Sep. 2006 19:36

jemina napisal/-a:
Tigi napisal/-a:ja jst bi šla tud na Ios me je kr mal pritegnl....ja drugače naj bi šli letos (drugo leto smo zaključni letniki) -> šli naj bi za prvomajske počitnice...hm nevem eni bi šli pa radi drzugo leto...

Ne it za prvomajske ampak konc avgusta ker je takrat res večja žurka, vsak k je šu za prvomajske prav, da ni blo lih neki baš dobro. Če se pa odličte za Ios vam pa 100% ne bo žav :hearts:

pri nas grejo ponavadi gimnazijci med prvomajskimi (k jih šola organizira), mi k smo si sami pa smo šli poleti in je blo res ful fajn...pa hodte raje letos, k drugo leto bo preveč vsega..ne vem no... pr ns je v navadi d se gre v 3 pol v 4 pa sam še maturantski ples pa matura ne...
ne vem jaz vam res svetujem da greste poleti (mi smo šli od 18.7.-29.7., goričani pa en teden prej, smo se ravno križali.. :?) k je res fajn, se lahk osvežiš si v morju...am čeprav jst nism bla k me je vsen preveč zebl, kljub temu d je blo ful toplo :/ ampak z osvežitev je ravno prav :D
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 21. Sep. 2006 20:37

jst sm bla tut za prvomajske pa je blo zakoooon! sam mi smo šli tut brez profesorjev, čeprov smo jih zravn povabl! :) to treba, ne.. Hja, glede kopanja.. najbolj pogumni so se tut kopal, ampak žurka je lahko tut brez kopanja. :D :D španija je res odštekana do koncaaaaaaaaaaa! jst bi tut španijo prporočala vsem! resno :D jooooj, pa maturanc je maturanc, 99% je vsak dobr maturanc! hehe
jst bi šla baaack, še kdo? :)
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 21. Sep. 2006 22:58

mary_ka napisal/-a:jst sm bla tut za prvomajske pa je blo zakoooon! sam mi smo šli tut brez profesorjev, čeprov smo jih zravn povabl! :) to treba, ne.. Hja, glede kopanja.. najbolj pogumni so se tut kopal, ampak žurka je lahko tut brez kopanja. :D :D španija je res odštekana do koncaaaaaaaaaaa! jst bi tut španijo prporočala vsem! resno :D jooooj, pa maturanc je maturanc, 99% je vsak dobr maturanc! hehe
jst bi šla baaack, še kdo? :)

jstt sej razmišljam d bi šla poleti...greva skup??? :D ma ress....
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 22. Sep. 2006 8:05

Ja a se lahko vzame s sabo eno frendico še???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 22. Sep. 2006 13:55

ma itk da se lahk vzame, s sabo lahko vzameš tistega kot hočeš...to res ni problem :) pač jo prijavš zravn k se prijavste za maturanc pa je...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 27. Sep. 2006 10:12

jz sm pa tko like nekje umes: krf/ios..odločt se bomo mogl pa hmau (bomo glasoval)... nimam pojma kaj da bi napisala.. :cry: :cry:
cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a cejlon » 27. Sep. 2006 11:51

Hmm ... Well kar se tiče Mondiala, te dejansko nategnejo kjer znajo ... Že zaradi prevoza zakomplicirajo, potem prideš v Benetkah na ladjo, ki je že zdavnaj odpeljala, ker so v agenciji narobe dobili podatke o odhodih (pa ne, da ne bi bili že leto dni vnaprej znani ... :?). Stroškov seveda ne povrnejo. Totalno skomercializirana zadeva, kjer maš od maturanca samo grozno dolgo vožnjo, potem te po Grčiji premikajo gore dole, da dejansko ne vidiš nič, razen nekih pena partyjev v diskotekah, kjer se gnete vsa Slovenija ... Ok, komur pač paše, men so bolj fajn variante, kjer vidiš malo več stvari pa zraven seveda tudi žur ... Samo, da bom pa tri dni na nekih pena scenah, k se obmetava otročji folk ... :eek:
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 28. Sep. 2006 17:33

Jao, meni se te posplošitve ne zdijo glih ok.
Saj verjamem, da ste imeli neprijetno izkušnjo z Mondialom; tudi en razred iz naše šole je bil nezadovoljen, potem lubek & njegov razred pa je bil čist zadovoljen in so se baje imeli čist noro (bili so pa na isou).
Tudi naš razred se zdaj dogovarja za izlet ... pa eni rečejo, da je Intelekta za nič, drugi spet hvalijo ... po moje ma vsak svojo izkušnjo in naša bo lahko spet nekaj čist drugega, kot so imeli drugi ...
... no in pri nas so si zdaj kar naenkrat izmislili (profesorji & ravnateljica), da to ne bodo več izleti, ampak ekskurzije :stupid: ja, wtf?
Sicer pa se sama skoraj nič ne ukvarjam s tem, ker najverjetneje sploh ne bom šla (to pa je že spet druga zgodba). :wink:
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 29. Sep. 2006 21:32

LARAM ne mislim se vtikovat v tvoje zadeve in te spraševat zakaj naj ne bi šla na maturanca,vendar ti vseeno svetujem,če imaš vsaj kaj možnosti,potem pojdi.Nevem kako se razumete v razredu.Naš razred se je razumel odlično in lahko ti povem,da je maturanc ena taka izkušnja v tvojem življenju,da je 100% ne pozabiš in se je vedno rada spominjaš!!!To doživiš samo enkrat v življenju...tako da če imaš kaj možnosti kar pojdi!Jaz pa če sem čist iskrena mi je bilo vseeno kam bomo šli,samo da gremo za en teden nekam skupaj-ok pa da ni lih slovenija...lp
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 29. Sep. 2006 22:39

zakaj pa ne slovenija?jaz bi rajše to, kot pa to kaj smo mi meli.5dni same vožnje z busom!!obup! :twisted:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]