maturanc

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 14. Okt. 2006 12:05

miikena napisal/-a:
punchka napisal/-a:amm laram...kaj pa če se boste na maturancu zbližali? mi smo se in to ful. sam je res da smo šli v okviru šole pa smo vse skupi počel...sam smo se ful poštekal tud tisti, ki se prej nismo družli med sabo.

Lara, ti itak najbolj poznaš situacijo, tko da naredi kar tebi paše. Sej za isti denar greta lah tut z lubekom na izlet, pa se bota mela tut zlo fajn, pa je (sej ni isto, sam nekateri uživajo pač v žuranju 24/7, drugi se pa raj stiskajo z lubijem). ;)

Saj itak, da bova šla nekam; ne bom se tisti čas doma smilila sama sebi in jokcala. :wink:
Glede žuranja pa ... saj ne rečem, da jaz nebi žurala & uživala ... lalala ... ampak z ta pravimi ljudmi. :) :wink:
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 11. Nov. 2006 22:58

somebody napisal/-a:jst se tud tega ful bojim d bomo po skupincah. no sreča je d ne gremo (zaenkrat) s kšnmu drugmu klasom, recimo s c, k bi pol se pa res čist po skupincah razdelil.tko vsaj obstaja upanje d bomo skupi...

am glede skupinc pa se somebody ne sekiraj...ker pri nas smo se ful menle kako bomo skupi pa to (je šlo 10 pupc in 2 tipa) in na konci so ble ene skupi, men pa je vse čist blo kr neki...k so se sam kregale pa sm šla posebi, lepo ga žurala, spoznala druge in je blo res zakon...čeprav so me druge opravljale...kot sm kasneje zvedla... Pri nas je blo res veliko kreganja, jokanja...še hujše kot kaka limonada - nadaljevanka :D uglavnm čimmanj k se sekirš boljše je... ti jst povem... sicr pa je res da je drugače če z nekom si 24ur na dan...itk d se kdaj skregaš pa to, je čist normaln, sam pr ns je blo tega ful preveč :roll:
in glede mondiala, mi smo npr. plačali ladja-ladja 80.000, če bi ladja-letalo pride se mi zdi 100.000, obe smeri pa 120.000 sam nism čist sigurna. Glede kabine je ponavadi za doplačt, mi jo sicr nismo vzeli in tud niso kradli, vsej na ladji ne, so pa eni drugi vzeli pa so doplačali 250 eurov za vsako smer, se pravi 500 eurov skupaj. Pa so imeli tam samo pritljago.
Glede strokovne ekskurzije...uglavnm če organizira šola, more bit tolk ogledov...mi smo jih sicr nekaj imeli, ampak kar nekaj prespali... preveč žuranja :D in nekateri čeprav so šli s profesorji so rekli d je blo ful dobr, je čist odvisn kaki so profesorji .... ker kakšni znajo biti zateženi v šoli, v drugem okolju pa :gut: ne vem nam pač ni organizirala šola in tko d smo šli brez profesorjev... je pa res da se na maturanc splača it, ker je samo 1x v življenju ponavad in je res dobr :D ti ostane spomin za zmeraj...

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov