maturanc

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 01. Okt. 2006 18:42

vseen probite kšne svoje zahteve postavt, pa probite čimveč zvedt podrobnosti, mogoče se jim bo pa posvetl d je mondial eno samo izkorščanje nevednih diakov, k iščejo zabavo, pa hočjo čimveč prhrant

aja, pa sori, č ti preveč težim s tem; glih pred kratkim sm bla na eni ekskurziji pa k je bla pr ns v klasu tud glih maturanc zlo vroča tema, sm se mal pogovarjala z našmu vodičam k mi je mal razložu ene stvari pa mi svetvol; drugač pa kle povem sam moje mnenje.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 01. Okt. 2006 21:14

~NIA~ napisal/-a:ja ne.. kr pr nas je maturanc neki like 'strokovna ekskurzija' in no way da bi šli sami!! sej nas nebi pustil.. razredniki grejo + še neki prfoxov mormo povabt zravn..

'strokovna ekskurzija'?? wtf :eek: pa sej ni treba da šola SPLOH ve da vi kam grete, sploh ni treba da vejo da ste šli oz. nameravate jit v lastni režiji v Grčijo z topato agencijo.. tko da ne vem kaj vi komplicerate al pa da vas ne bi pustil ker to je isto kt da bi se zdle zmenil pa bi šu ceu klas za en tedn v Kongo če hočte :lol: tkod a NIMAJO KEJ TLE PAMETNEVAT teli ** foxi :evil:

sončk napisal/-a:Mi smo mel že uno predstavitev od Mondiala, pa tud sestank za starše, tko da gremo najbrž na Krf, konc avgusta, za 10 dni (ladja-ladja). Sicer je pa svinjsko drago :roll: Sam okej, enkrat v lajfu pač..

pol se pa vidmo :cool: :D :D
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 02. Okt. 2006 18:57

Maya19 napisal/-a:LARAM ne mislim se vtikovat v tvoje zadeve in te spraševat zakaj naj ne bi šla na maturanca,vendar ti vseeno svetujem,če imaš vsaj kaj možnosti,potem pojdi.Nevem kako se razumete v razredu.Naš razred se je razumel odlično in lahko ti povem,da je maturanc ena taka izkušnja v tvojem življenju,da je 100% ne pozabiš in se je vedno rada spominjaš!!!To doživiš samo enkrat v življenju...tako da če imaš kaj možnosti kar pojdi!Jaz pa če sem čist iskrena mi je bilo vseeno kam bomo šli,samo da gremo za en teden nekam skupaj-ok pa da ni lih slovenija...lp

Hm, nič se ne vtikuješ in lahko ti na kratko povem, kakšno je "stanje". :)
V bistvu imam možnosti, da bi šla; denar ni problem, lubek itak nebi mel nič proti (to je jasno) :) , em ... drugih ovir ni. Le to, da pri nas ni tako, kot si ti napisala in drugod ... da se celoten razred kao razume. Ne bi rada vsega pisala, ker bom potem čist OT, ampak verjemi, da imam prave razloge, za to, da ne bom šla. :wink: Saj itak lahko grem kamor koli, in po vrhu vsega z osebo / osebami, s katerimi se res razumem. :wink:
Sicer pa sem tudi jaz mnenja, da je to 1x priložnost in da če je razred supadupa je vredno iti.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 02. Okt. 2006 19:07

laram napisal/-a:
Maya19 napisal/-a:LARAM ne mislim se vtikovat v tvoje zadeve in te spraševat zakaj naj ne bi šla na maturanca,vendar ti vseeno svetujem,če imaš vsaj kaj možnosti,potem pojdi.Nevem kako se razumete v razredu.Naš razred se je razumel odlično in lahko ti povem,da je maturanc ena taka izkušnja v tvojem življenju,da je 100% ne pozabiš in se je vedno rada spominjaš!!!To doživiš samo enkrat v življenju...tako da če imaš kaj možnosti kar pojdi!Jaz pa če sem čist iskrena mi je bilo vseeno kam bomo šli,samo da gremo za en teden nekam skupaj-ok pa da ni lih slovenija...lp

Hm, nič se ne vtikuješ in lahko ti na kratko povem, kakšno je "stanje". :)
V bistvu imam možnosti, da bi šla; denar ni problem, lubek itak nebi mel nič proti (to je jasno) :) , em ... drugih ovir ni. Le to, da pri nas ni tako, kot si ti napisala in drugod ... da se celoten razred kao razume. Ne bi rada vsega pisala, ker bom potem čist OT, ampak verjemi, da imam prave razloge, za to, da ne bom šla. :wink: Saj itak lahko grem kamor koli, in po vrhu vsega z osebo / osebami, s katerimi se res razumem. :wink:
Sicer pa sem tudi jaz mnenja, da je to 1x priložnost in da če je razred supadupa je vredno iti.

Jz bi vseeno šla. Naš klas so ble skor same babe in smo ble tko po skupincah, da se med sabo prov nismo mogle. Pa je blo kul, ker smo spoznal še drug folk in se nas 10 ni preveč obremenjeval z unimi ostalimi kurami. :D
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 02. Okt. 2006 20:08

amm laram...kaj pa če se boste na maturancu zbližali? mi smo se in to ful. sam je res da smo šli v okviru šole pa smo vse skupi počel...sam smo se ful poštekal tud tisti, ki se prej nismo družli med sabo.
sam itak te ne bom prepričvala ker si se očitno že odločla :wink:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 02. Okt. 2006 20:22

Hja Laram,moram priznati,da bi tudi jaz pošteno premislila,če bi bila na tvojem mestu :? !To je res šit,če so v klassu neke skupinice pa se vsak v svojem kotu drži!Jaz sem samo srečna,da sem prišla v super klass,ker je res bil the best...od danes naprej pa faks :( ...bomo videli kaj bo!!!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 03. Okt. 2006 19:54

Jst sm pa vsa leta sanjala o tem, da bom šla enkrat na maturanca...zdej se pa počasi prijalvaljo ampak jst se še nism...me sploh ne mika in me je kr minil :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 03. Okt. 2006 20:49

Maya19 napisal/-a:Hja Laram,moram priznati,da bi tudi jaz pošteno premislila,če bi bila na tvojem mestu :? !To je res šit,če so v klassu neke skupinice pa se vsak v svojem kotu drži!Jaz sem samo srečna,da sem prišla v super klass,ker je res bil the best...od danes naprej pa faks :( ...bomo videli kaj bo!!!

Eh, saj so skupinice pa jih ni ... :? v bistvu je kar precej zakomplicirano ...
Pa ok, nima veze ...
Hm, verjamem, da ste se zbližali; mogoče bi se tudi mi, ampak nekako sem se odločila, da naaaaaaaaajverjetneje ne grem. :wink:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 03. Okt. 2006 20:59

če mi je blo pa kdaj česa žal, mi je blo pa tega, da sem šla na maturanca. bil je slab tajming (fant je biu za en mesc v franciji, ravn sm začela tabletke jemat in sm bla vsa hormonsko nauravnovešena), tam sm čist zbolela od prepiha na busih, šlo nas je sam 16, od tega smo bli po skupincah, in še z unimi, s katerimi sm se sicer dost družla, nism skup vn hodila...krneki je blo. da ne omenm tega, da smo čist preplačal glede na to kaj smo na konc dubl in vidl (120 čukov, ki jih ne js, ne moji starši ne bomo več vidl... :? ). u glaunm, nism bla za žur takrt zard vsega skupi, in mi ni blo ne vem kako fino... bah škoda besed :x
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 04. Okt. 2006 20:38

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 30. Okt. 2010 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 04. Okt. 2006 20:43

jst se tud tega ful bojim d bomo po skupincah. no sreča je d ne gremo (zaenkrat) s kšnmu drugmu klasom, recimo s c, k bi pol se pa res čist po skupincah razdelil.tko vsaj obstaja upanje d bomo skupi...
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 12. Okt. 2006 18:56

Eh, jaz ne bom gojila nobenega upanja ... mogoče bi se tam zares zaštekali, in to samo zato, ker bi tam pila (sorry, ker mi pač ni do tega; da mi to ni edino v življenju, kot njim) in podobno. Ko bi se pa vrnili, pa bi bilo po starem. Eh, bv ... v glavnem, jaz sem se odločila, da ne grem.
Držim pesti zate, somebody. :wink:

sončk, punchka; vseeno hvala. :)
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 12. Okt. 2006 19:57

hm... jst bi pa neki rekla na to temo... skupince :) men se zdi to čist logično. že zato, kr se ne more neka vlka VEDNO (ne rečem kdaj pa kdaj) skupina posamezniku prlagajat... ne vem no.. jst mam tako mnenje... ko sm bla letos v španiji, smo se na busu mel supr vsi skup, ko smo pa v lloret pršl smo se pa razdelil, pol če smo šli na kak izlet spet skup pa to smo pa spet skup zažural... se da čist lepo preživet!!! men je blo super!!! :D :D tak da nč ne skrbet zarat teh skupinc... to je vedno tko... :!: :D

lp vsem :D
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 13. Okt. 2006 9:06

ma nas je pa šlo v klasu ful mal na maturanca, ampk tisti ki smo pa šli smo se pa res ful dobr mel.ni blo nobenih kakšnih skupinc al kakrkol.pač povsod smo šli skupaj.in mi je bolj všeč da nas je šlo tako malo pa smo se dobro razumel, k pa da bi šel cel razred pa bi se kej grdo gledal.

se mi zdi pa da je pametn it na maturanca sam v tem primeru če se razred fajn zastop, k na maturancu se itak ne bo nobenih problemov rešil,vse skp ti lahk sam še pokvar
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 13. Okt. 2006 15:36

punchka napisal/-a:amm laram...kaj pa če se boste na maturancu zbližali? mi smo se in to ful. sam je res da smo šli v okviru šole pa smo vse skupi počel...sam smo se ful poštekal tud tisti, ki se prej nismo družli med sabo.

Mi smo tut dost po grupcah (dve grupici takih rahlo bl kokica style punc, ena grupica geekcov, basketaši&co., dva zadetka, pa par posameznikov, k se nas ne bi dal čist v kero od tistih grupc uvrstit, se pa z vsemi več al manj čist kul štekamo) pa ful nismo razred kot celota .. Pa smo šli tut na mautranca neki s šolo, mi pa še en klas (+ ene 6osebkov iz q-ja, mednarodnega oddelka). Mel smo se dost kul, men je blo čist simpatično vseskupaj, ampak bi v bistvu zadevo rajš izvedla z osebki, s katerimi mamo bolj podobne interese pa se še bl štekamo. Čeprav če bi bla organizacija kul, bi blo tut tole noro! ;) Tko je blo pa pač kul, sam ni zgledal niti prbližn tko, k kaki Mondialovi izleti, bi mogla agencija vsaj mejčkn žurke organizirat. Tko smo bli pa pač bl na znađi se, naredi sam način. Pa drgač mi ni žal, da sem šla, je blo kul, spoznala par prijetnih osebic iz paralelke, pa tko. :)
Kar se tiče povezovanja oseb, mi smo mel momente, k nam je šel vsem 1 osebek na živce, momente, ko smo bli k one happy family (Beatli ljudi povezujejo), ko smo bli na ladjici so ratal 3tabori al pa clo več, so se vsi neki pičili (tko drugi večer, prijeten začetek maturanca), pol je blo spet kul, na koncu smo pa vsi sam še čakal, da gremo dam. Zarad nesposobne organizacije. Sam ne pomeni to, da je blo tok slabo, k ni blo, je blo fajn, je blo luštn, smo vidl stvari, smo se mel fajn .. Pa zvečer smo bli v bistvu več al manj vsi na kupu, eni so pil, drugi so komiral, eni smo se drugim smejal (jz sm se odvadla pit in sm tut tm sam en večer mau limonc, drgač pa bl ne), drugi smo spoznaval ljudi, ki smo jih poznal na videz, tko pa ne. Mal je blo pecanj, mal tega, mal onega. Na splošno blo prijetno. ;)

Lara, ti itak najbolj poznaš situacijo, tko da naredi kar tebi paše. Sej za isti denar greta lah tut z lubekom na izlet, pa se bota mela tut zlo fajn, pa je (sej ni isto, sam nekateri uživajo pač v žuranju 24/7, drugi se pa raj stiskajo z lubijem). ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov