Malta

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1107
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 29. Apr. 2012 20:19

Hja, moram še mal prečekirat, HVAAALA ;)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
ijikuchula
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 22. 5. 2009
Kraj: lJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a ijikuchula » 06. Maj. 2012 20:35

Jaz sem letela iz Trevisa v Rim in iz Rima direkt na Malto. Je tudi kar luštna varianta! Ampak sem imela AliItalia za oba leta. Je pa tudi Ryanair varianta iz Milana v Rim in potem na Malto. Ta je precej ugodna, prevoz do Milana se pa tudi kar dobi prek prevozi.org..
Replica281
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 9. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Replica281 » 17. Avg. 2012 15:41

Tudi jaz grem na jezikovni tečaj na Malto, v nedeljo. Za postanek v Muc me ne skrbi tako zelo, ker je baje majhno letališče, kaj pa Zurich - tu imam postanek za nazaj?

No zanimajo me predvsem cene. Živela bom v apartmaju, torej se bom igrala, da znam kuhat in bom mogla hrano tam kupit. Rada bi si čimveč sama kuhala tako da ne bom vsak dan zuni jedla ker nimam odveč denarja. Je bila katera tam ne tako dolgo nazaj (poleg dayđremer seveda, katero prosim za kakršnokoli info :D ) in ve približne cene? Kakšne so pa cene pijače v klubih? V neke šopinge ne mislim hodit, razen kakšna majčka (če mi bo že zelo všeč) in spominček ali dva za družino in prijatelje. Živela bom v St. Juliansu, 14 dni. Malo čudno vprašanje, ampak koliko denarja približno se zapravi (vem da je odvisno od posameznika, ampak pač za normalno življenje ene mlade punce :D ).
"Naša največja veličina ni v tem, da nikoli ne pademo, temveč, da se vsakokrat, ko pademo, poberemo" (Konfucij)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1107
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 18. Avg. 2012 22:13

Ah, sej jas nisem nazadnje nisem šla, grem mogoče drugo leto :D
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2437
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 22. Avg. 2012 12:16

Sama sem bila leto nazaj, zunaj sezone. Cene so bile takšne kot pri nas, nekaj stvari celo cenejših, recimo sladoled, kakšna pica in kava. V trgovini boš verjetno za hrano dala podobno kot pri nas, ker dvomim, da je to odvisno od sezone. Za klube pa žal ne vem... Midva sva po moje brez prenočišča dala okoli 200€ za 2 za 1 teden, ali pa še to ne. V to je všteta hrana, kakšna vstopnina za kako znamenitost, prevoz, pijača... Ampak nisva žurala, to po moje še nekaj doda.
Uporabniški avatar
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 49
Na forumu od: 5. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a _Matej_Z_ » 05. Nov. 2012 16:28

Moj zadnji polet na Malto (mislim, da tudi predzadnji) je bil preko Münchena. Ljubljana-München-Malta(Luqa).
Osebno mi pa Malta ni bila pretirano všeč, čeprav sem bil nastanjen v St. Jullien's, kjer je kao glavni party place na Malti... Bil sem v zelo prijetnem hotelčku (enkrat tudi v Hiltonu, ki mi pa ni všeč, razen prenovljenega dela), kjer familija vodi hotel, ker pač pri meni je v hotelu pogoj čistoča in ni mi važno, da imajo 3-5 vrst mil v kopalnici in 6 brisač. Nazadnje sva bila s kolegom, imela sva apartma za 4 dni mislim, da je bil 250€ (aprila).
Ampak, če greš na Malto, moraš še iti na Gozo, kjer so snemali Gladiatorja, pa da vidiš tiste čuvene šiplje, kjer je bil posnet Monte Christo.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 04. Feb. 2013 22:19

No, da se še tukaj oglasim.. :)
Jaz sem bil na Malti za jesenske počitnice predlani (2011). Šli smo s familijo z ryanairom iz Trevisa, leteli v Valetto, tam rentali eno Toyoto Yaris.. Je bil pa šok, ker je tisti dan full deževalo in je začela voda kar vdirat na letališče. Potem ko smo končno uspeli dobit avto (prihod je bil ponoči) je bilo treba še najt hotel, kar je bilo pa močno oteženo zaradi naliva in poplav. Takrat je kar nekaj avtov ostalo v globoki vodi na cesti :eek:
Sicer pa smo imeli srečo z vremenom, toplo, sonček, skratka super za jesenske počitnice.. Šli smo tudi na Gozo, tam je bilo celo vroče, foter se je celo kopal.. Mesto je sicer zvečer dokaj izumrlo, ni veliko dogajanja, čez dan pa je še kar veliko turistov. Cene se mi niso zdele tako navite, za en teden avta smo dali nekje okoli 100€ ali funtov, hotel tud ni bil drag.. Skratka, meni osebno je bila Malta izredno všeč, sploh je super, če je lepo vreme in toplo, medtem ko je tukaj v Sloveniji tak mraz.. Prvomajske in jesenske počitnice so po mojem mnenju super za preživljat na Malti.. :)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]