Makedonija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 05. Maj. 2007 15:03

Glede poceni apartmajev ne vem. Mogoče malo izven Ohrida (Sruga)?
Dogaja se -skos. Polovica Skopja se poleti preseli v Ohrid, kafiči ob jezeru so skos polni (ne vem sicer ker je letos in, ker se skos spreminja). Zdj par let se je hodlo v Dive (diskoteka malo vn iz Ohrida). Ful mladih.
Aja, kar se kopanja tiče, men v Ohridu ni kul. Mogoče Sv. Naum (oz v tisto smer nekam) ali pa Biser (pa še ena plaža tm zraven se je lani odpra, ful popularno, samo ne vem, kako se imenuje). Je pa tko, da kopanje na urejenih plažah ni pretireno poceni (cca 1 euro ležalnik, pol eura vstopnina pa bus/taksi do plaže...).
Sicer pa sej bote tm koga spoznali pa vprašaj kar te zanima.
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitten » 05. Jul. 2007 12:05

se eno vprasanje mam: imam namen it dol z Avtobusom iz Ljubljane. ampk na njihovi strani moras bit registriran da sploh vidis kaka je cena karte...a mogoce kdo ve, cena karte v eno smer ?!
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 05. Jul. 2007 12:23

^^ 50€ v eno smer.
Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007
Kraj: Parmova - Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Š3TOF - UPOKOJENEC TVS » 20. Jul. 2007 15:58

Morda želiš LP Makedonija?
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitten » 01. Avg. 2007 18:42

Kitten napisal/-a:se eno vprasanje mam: imam namen it dol z Avtobusom iz Ljubljane. ampk na njihovi strani moras bit registriran da sploh vidis kaka je cena karte...a mogoce kdo ve, cena karte v eno smer ?!

Ce je katera ze potovala s tem avtobusom bi prosila za nekaj odgovorov...

Kje se sploh iztopi iz busa in kako se potem pride do apartmajev?
Kako se rezervira apartmaje ali je dovolj da ko prides tja da si nekaj poisces, se dobi ?
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 07. Avg. 2007 9:18

Ne vem kako je z busom ker me smo sle z avtom, ampak vem da je v centru Ohrida kar nekaj postaj..tudi za te mejhne buske ki potem vozijo po vaseh okrog pa do hotelov.
Glede prenocisca ni problema..v centru te folk kr caka ce rabis sobo in to ampak splaca se pridet bolj dopoldan oz. zjutri ker potem je drazje...
Itaq se vsi potrudijo in razumejo slovensko ali pa s tabo govorijo srbsko..skratka vse se da zment..in me nismo mele res nobenih problemov...edin precej guzva je bla ker smo ble seveda sredi glavne sezone. Če te pa še kej bl natančnega zanima pa vprašaj..

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov