Madrid

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sugapie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sugapie » 04. Avg. 2009 8:19

Je bil kdo ze tam? Kako priti do tja, kake so pribl. cene letalskih kart (povratnih), od kje je najbolje letet, kje tam bivat...?
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 04. Avg. 2009 8:26

Jaz sem bla. Šla sem z Vuelingom iz Benetk (mislim, da je iz Slovenije kar občutn dražje), dala sem 100 evrov za povratno karto, res pa je da je bla bolj last minute kot ne.

Spala sem pri kolegici, zao ne vem kako je z prenočišči.
Če te še kaj zanima kar vpraši :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
sugapie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sugapie » 04. Avg. 2009 11:21

Aha... Kaj pa npr. restavracije, diskoteke, soping ipd.?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 04. Avg. 2009 17:38

Dbeeeeeeest. Madrid je popolnost v malem (velikem). Šoping za umret, isto hrana, folk, clubbing... Folk žura od srede do nedelje, ulice so ponoči nabito polne z mladimi ljudmi. I love Madrid :D
Uporabniški avatar
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a n4stk4 » 04. Avg. 2009 21:05

Mi smo bili v Madridu dva dni (prvi in zadnji dan izmenjave). Tja smo šli iz Benetk (vueling), let je moral bit precej poceni, glede na to, da smo za vse skupaj dali 180€ (dva dni bivanja v hostlu + prevoz do benetk + povratna vozovnica).
Spali smo v hostlu Metropolitan (neki takega) - Gran Via. Je sicer bolj v razsulu (kopalnica je v redu, ima mini balkonček, postelje škripajo + ena mizica in omara) - zgleda bolj bogo, ampak ko si v Španiji ITAK ne spiš dosti. Španci majo totalno drugačen način življenja in če se ti zaželi spanja, si morš poiskat hotel nekje v gozdu, če hočeš met mir. Pred tem hostlom (Metropolitan) so prostitutke, ki se pogosto stepejo, je v neposredni bližini najbolj hude, nagužvane ulice - Gran Vie, kjer je en kuuuup lokalov, diskotek, trgovin, tako da za delat maš definitivno kej.
Cote so tam kar poceni, cena približno taka kot pri nas, določene stvari pa so dost ceneje, sploh ob razprodajat. Se definitivno splača tam kupovat! Žurke so tam najboljše, folk je fuuuuul preprost, največ jim pomen, da se majo fajn in če boš tam spoznala koga, si lahko kr zihr, a boš še par let lahko hodla tja, če boste ostali v stikih.

Meni tipična španska hrana ni ravno dobra, zato sem, če sem jedla, bla v mcdonaldsu, alpa sem jedla solato, pa še ta ni bla dobra. :D Čist odvisno kaj komu paše, ampak majo spet poseben način vsega - računat morš na siesto (v določenih lokalih in restavracijah takrat nimajo odprto), zvečer večinoma ješ tapase - hodiš od restavracije do restavracije in ješ prigrizke, pato. :D

če boš v tem predelu ... (gran via) skor ne rabiš kam drugam hodit. tam maš res vse v enem, hitr poštudiraš vse te ulice in se res težko zgubiš, folk je pa tok prjazn, da če se ti že kej zgodi, mal vprašaš in ti hitr pomagajo. :cool:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov