Lošinj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- darjasova
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja, ampak Nia jaz ne bom v kakšnem cenenem apartmaju in niti v kaki zakotni vasi ne kot ti ponižujoče pišeš.
Mislim, da se bom imela zelo lepo in komaj čakam, da pridem tja.
Ker pred mano je že bila tam kolegica in pravi da je čudovito.
Mislim, da se bom imela zelo lepo in komaj čakam, da pridem tja.
Ker pred mano je že bila tam kolegica in pravi da je čudovito.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
men je blo na lošinju do sedasj tud kar najbolše.smo bli en let v nerezinah, kjer so itak samo slovenci tko da sploh ne veš da si na hrvaškem.pa tud mali pa veli lošinj sta mi najlepši jadranski mesti in se vam tud ful splača it s kakšno ladjico naokoli, k vidiš obalo
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sm lih včerej pršla iz Nerezin (Bučanje). sm bla letos prvič tja, pa upam da še kdaj, k je blo res ful dobr! Drgač sami Slovenci tam-kar precej znanih. Pa Mali Lošinj mi je bil ful fajn.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
kaj ni brezveze da greš nekam kjer so sami slovenci? Meni to ni glih fajn, grem na počitnice da vidim tujce, kako ti živijo ne da srečam soseda ki ga nemorm gledat še na plaži Sj je point tujine da greš proč od domačega in domačih Kaj pa za mlade dogaja tam?
-
račka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 7. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
par let nazaj je ful več dogajal.. na biljardu smo čakal po eno uro k je blo skos povn, plesišče skos povno, folka tok d si na usakm koraku vidu enga poznanga... ponoč se je feštalu na otočku tko d so mogl varnostniki jit folk mirit, zdj k sm bla letos sami 13,14 letniki ob povnoči so šli po večini skor usi spat po 2uri pa tut nism skor nbenga več nker vidla po naselju... niso bučanje več to k so ble
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
račka napisal/-a:par let nazaj je ful več dogajal.. na biljardu smo čakal po eno uro k je blo skos povn, plesišče skos povno, folka tok d si na usakm koraku vidu enga poznanga... ponoč se je feštalu na otočku tko d so mogl varnostniki jit folk mirit, zdj k sm bla letos sami 13,14 letniki ob povnoči so šli po večini skor usi spat po 2uri pa tut nism skor nbenga več nker vidla po naselju... niso bučanje več to k so ble
Ja dost tamalih se okrog sprehaja zvečer ja, pa najbl smešn mi je k vidš 13-letnico s čikom u roki pa pjano čist k jo morjo pol drugi poberat,emm kje majo ti otroc že res starše?jst k sm bla tok stara sm mogla bit ob 22h doma. Drgač pa jst sm bla v začetku julija pa takrat je blo kr dost folka moje starosti (18-20). Mi smo drgač tud doskrat šli v Nerezine v un lokal..kaj je že res..ne spomnem se
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
račka napisal/-a:kameleon ja sj pr ns isto... ta moja generacija 18,19 let ns je blo ful mal... ful unih 13,14 pa ja tko k si ti rekla čik pa bandidos u rok pa akcija
Jp jp Kameleon. Ker termin si pa bla letos dol? Jst sm bla 10% da bom še šla , sam zdej majo pa pr fantu že use zasedn pa ne greva Pa tko bi šla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov