Los Angeles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- janchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Zanima me, če kdo ve za kksno ponudbo za ene 14 dni da bi se slo v Los Angeles, ampak brez drugih krajev, da si samo tm in nikjer drugje pa kolk prblizn to kj stane, namrec sem vcerj vidla druge ponudbe in si samo en dan v Los Angelesu, mogoce kdo kj ve vec o tem, ...
LP
LP
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Se mi zdi boljše,da si sama sestaviš svojo "ponudbo" ... Na internetu vse prečekiraj kaj te zanima, rezerviraj karto, hotel pa idi Tako boš lahko pogledala vse kar te zanima.. fajn je seveda,če imaš družbo... Cena je odvisna od sredstev, ki jih imaš na razpolago.. Če te kaj bolj podrobno zanima pa vprašaj Jaz ti lahko povem,da je LA res SUPERRR mesto, če imaš čas,da ga pogledaš
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- deja3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2006
V LA se najbolj splača v lastni režiji. Kupiš letalsko karto in greš. Predlagam, da poskušaš rezervirati posteljo v kakem hostlu. Jaz sem bila v enem v Santa Monici ob plaži in je bilo kul pa niti ne tako drago. Paziti moraš samo, da se izogibaš nekaterih predelov - na to te opozorijo v hotelu, hostlu. Pa kaki ščurki se lahko pojavijo!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
tisti ki vas zanima LA lahko pokličete v Exotic tours (v Lj na Celovški)... mislm da vam bodo tam znal najbl svetovat kaj in kako glede na to, da lastnik že par let živi v LA-ju (pa je slovenc da ne bo pomote)...
The secret of success is consistency of purpose.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst isto mislm, če bi bla rada SAMO tm, da si sama organizirej, pa pejte s kkšnimi kolegi tja. Spiš v hostlih, sej tega je na internetu polno (ponudb in informacij).
Recimo...
Recimo...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
micamaca napisal/-a:tisti ki vas zanima LA lahko pokličete v Exotic tours (v Lj na Celovški)... mislm da vam bodo tam znal najbl svetovat kaj in kako glede na to, da lastnik že par let živi v LA-ju (pa je slovenc da ne bo pomote)...
tenks za info, bo tud men prav pršlo
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
- mishel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja, najboljš je it v lastni režiji.
globoko odsvetjem poceni hostle, še zlasti, če so tik ob turističnih znamenitostih. so tko usrani, da se res splača dat mal več keša.
kar se porabe denarja tiče, je odvisno, kaj hočeš videt/doživet.
če ješ čip hrano (McD. itd.) in si ogleduješ le tisto, kar je zastonj ali poceni, potem ne zapraviš veliko. sicer je kar dražje kot pri nas, se pa splača kupovat v velikih nakupovalnih centrih - predvsem cunje itd.
pa še to: brez avta si v LA mrzel!!! razdalje so gromozanske, javni promet pa zelo omejen.
priporočam najem avtomobila, ker je bencin zelo poceni, je pa v tem primeru bolje iti tja v družbi (vsaj še z eno osebo).
najbolj d best je z avtom prekruzat kar celo kalifornijo - rabiš pa vsaj 1 mesec!
globoko odsvetjem poceni hostle, še zlasti, če so tik ob turističnih znamenitostih. so tko usrani, da se res splača dat mal več keša.
kar se porabe denarja tiče, je odvisno, kaj hočeš videt/doživet.
če ješ čip hrano (McD. itd.) in si ogleduješ le tisto, kar je zastonj ali poceni, potem ne zapraviš veliko. sicer je kar dražje kot pri nas, se pa splača kupovat v velikih nakupovalnih centrih - predvsem cunje itd.
pa še to: brez avta si v LA mrzel!!! razdalje so gromozanske, javni promet pa zelo omejen.
priporočam najem avtomobila, ker je bencin zelo poceni, je pa v tem primeru bolje iti tja v družbi (vsaj še z eno osebo).
najbolj d best je z avtom prekruzat kar celo kalifornijo - rabiš pa vsaj 1 mesec!
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
janchek napisal/-a:airbus napisal/-a:Tisti, ki ste bili tam, mi prosim povejte, koliko denarja ste približno porabili in za koliko dni.
To tud mene zanima
LP
Jst sm bla v Kaliforniji...šla sm sicer s starši, za 14 dni. Če odšteješ letalsko karto in rent-a-car, ni bilo tako drago, saj obstajajo kuponi za turiste, s katerimi lahko v mnogih hotelih vnovčiš do 40% popust. Točno ceno pa povem ko se spomnem
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- keberincica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
- Kraj: Maribor-Ljubljana
obstajajo kuponi za turiste, s katerimi lahko v mnogih hotelih vnovčiš do 40% popust.
zdravo...jst se tudi odpravljam ta september po ameriki in bom prav tako obiskala LA. Please, kaj lahko malo več poveš o teh kuponih...kje jih dobiš? ali jih je treba kupiti?
tnx
zdravo...jst se tudi odpravljam ta september po ameriki in bom prav tako obiskala LA. Please, kaj lahko malo več poveš o teh kuponih...kje jih dobiš? ali jih je treba kupiti?
tnx
- Miss*Cyara*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2006
Kolker sem jaz vidla se to najde tam, kjer je polno turističnih prospektov in materiala, torej ob raznih turističnih točkah... pa tut na črpalkah menda imajo te kupončke, kolk se spomnim LP
- keberincica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
- Kraj: Maribor-Ljubljana
tnx miss cyara... bom pogledala, ko bom tam malo naokoli, pa upam, da kakšnega najdem
- Miss*Cyara*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2006
Sem včeraj pol malo obujala spomnie in poiskala te brošure (ker jaz vse te prospekte doma skladiščim, čeprav jih sploh nisem rabla ) Skratka naslov enga je: Travel discount guide (hotel coupons) --> www.travelerdiscountguide.com ; velja pa npr. od maja do avgusta...
Ti drugič napišem še kakšnega, ker se mi zdaj mudiiii LP
Ti drugič napišem še kakšnega, ker se mi zdaj mudiiii LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]