*sweetgirl* zdaj te bom pa še jaz malo zasula z vprašanji, upam da še kej pogledaš to temo, čeprav je e stara.

kako si pa ti videla vse te igralce? A to prav na kakšnih specifičnih prireditvah al prov tko po mestu, ko se šetajo?
Ko to berm kje si vse bla mi grejo kar kocine pokonc.

Komej čakam, da grem, ker mi je res zakon mesto! No upam, da bo tudi v živo. Kako pa si prišla na premiero filma I robot? Pa zanima me kje so tiste zvezde slavnih, ko so na tleh? (nevem kako se prav reče

), si šla tja? Pa kako si našla vse te destinacije, ki si jih naštela, si to vse si že prej pogledala na netu kaj si boš šla ogledat pa kako se do tja pride? Aja pa kako si prišla do prenoščišča v tistih študentskih domovih?
Am pa aje to zelo veliko mesto? Npr. kok rabiš če greš iz holywooda pa do beverly hillsa pa do bail aira?to greš z avtobusom? A sta imele vidve avto rentan ali sta se tam vozile z busi al kako?
Uf, jaz imam še več vprašanj.
Zdej pa še na splošno, če kdo ve mogoče kok stane karta iz New Yorka do LA? Ker jaz bi šla najprej do NY za kakšen teden, potem pa dol do LA za cca 3 tedne in da bi se tam potem avto rentalo pa šlo še do San francisca, Grand Canyona itd. Sej zdej govorim kam vse, ker si ne znam predstavljat kolko časa rabiš to teh krajev, ker na zemlejvidu zgleda precej blizu.