Los Angeles

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

*sweetgirl* zdaj te bom pa še jaz malo zasula z vprašanji, upam da še kej pogledaš to temo, čeprav je e stara. :D kako si pa ti videla vse te igralce? A to prav na kakšnih specifičnih prireditvah al prov tko po mestu, ko se šetajo?
Ko to berm kje si vse bla mi grejo kar kocine pokonc. :lol: Komej čakam, da grem, ker mi je res zakon mesto! No upam, da bo tudi v živo. Kako pa si prišla na premiero filma I robot? Pa zanima me kje so tiste zvezde slavnih, ko so na tleh? (nevem kako se prav reče :oops: ), si šla tja? Pa kako si našla vse te destinacije, ki si jih naštela, si to vse si že prej pogledala na netu kaj si boš šla ogledat pa kako se do tja pride? Aja pa kako si prišla do prenoščišča v tistih študentskih domovih?
Am pa aje to zelo veliko mesto? Npr. kok rabiš če greš iz holywooda pa do beverly hillsa pa do bail aira?to greš z avtobusom? A sta imele vidve avto rentan ali sta se tam vozile z busi al kako?
Uf, jaz imam še več vprašanj. :P

Zdej pa še na splošno, če kdo ve mogoče kok stane karta iz New Yorka do LA? Ker jaz bi šla najprej do NY za kakšen teden, potem pa dol do LA za cca 3 tedne in da bi se tam potem avto rentalo pa šlo še do San francisca, Grand Canyona itd. Sej zdej govorim kam vse, ker si ne znam predstavljat kolko časa rabiš to teh krajev, ker na zemlejvidu zgleda precej blizu. :)
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Maj. 2009 12:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

A na podelitvi nagrad si bila? Al to pred Kodak Theatrom stojiš in jih vidiš, ko pridejo? kaj veš v teh domovih ne morš kar tko spat, če nisi na tečajih?

Sem gledala za karte pa sem jaz našla iz Brnika do Dunaja, pa potem iz Dunaja Na JFK pa pride 300 evrov povratna! Imaš pa potem iz NY do LA isto 300 evrov. :eek: Kar precej..nevem a se ti bol splača z avtom al z avionom...samo pomoje da z avtom do LA porabiš kar par dni.

Namen pa imam it leta 2011, ker bom šele jeseni 2010 dopolnila 21 in se mi prej ba je ne splača Amerike obiskovat. :P pa še denar bom recmo da zbrala do takrat. :wink: Če boš šla takrat kej tja, povej. :wink:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

bubabiba napisal/-a:Sem gledala za karte pa sem jaz našla iz Brnika do Dunaja, pa potem iz Dunaja Na JFK pa pride 300 evrov povratna! Imaš pa potem iz NY do LA isto 300 evrov. :eek: Kar precej..nevem a se ti bol splača z avtom al z avionom...samo pomoje da z avtom do LA porabiš kar par dni.

Za let NY-LA kahko dobiš tudi cenejše karte. Tam okrog 150 evrov. Poglej cenejše prevoznike. Moraš pa vedeti, da je razdalija precejšnja, zato je tudi cena karte razumliva. Z avtom se ti bolj splača iti samo zato, ker si lahko ogledaš še ogromno drugih krajev. Zelo zanimiva izkušnja, ampak moraš biti kar precej pozorna, da slučajno kam ne zalutaš, greš na napačen izvoz, ker hitro lahko prideš na kak bolj nevaren kraj. Nočem strašit, ampak taka je realnost v ZDA, zato bolje biti bolj previden. Za rentacar, bencin in prenočišče boš pa pomoje več zapravila, kot če bi šla tja z letalom.Vlaka in avtobusa se ti pa tudi ne splača jemati. Najbolj udobno in tudi ceneje ti bo najbrž z letalom. Premisli kaj si bolj želiš. Jaz bi ti sicer svetovala avto, sploh če vas gre več in se lahko menjate pri vožnji. Videla boš veliko več in najbrž bo tudi bolj zabavno. Sploh če si tak tip, da so ti potovanja v veselje. :D
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Sem šla gledat zdaj še drugam pa sem videla še cenejšo variatno, za 208 evrov. :wink: Pomoje, da bi bilo boljše it z letalom, ker ravno tega me je "strah", da potem ko greš čez vse te kraje si hočeš še vse to ogledat pa potem zmanjka časa. jaz načrtujem tri tedne v LA in en teden v NY, tako da bi šel takoj en teden če bi se šlo z avtom, dva tedna v LA je pa absolutno premalo zame, ker hočem veliiko stvari videt, pa tudi okolico. :)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Ja, to je res premalo časa, za vse oglede. Z avtom se ti splača it, če imaš še kak teden dni ali celo več, časa samo za potovanje iz enega konca zda na drugega. Ti kar še spremljaj karte. Mogoče najdeš še kakšno cenejšo varjanto.
To sem sicer v eni temi že napisala, pa se ne spomnim kje, hrano nujno kupuj v trgovskih centrih in mallih izvedn centa mest, ker so cene veliiiko nižje. S tem lahko ogromno prišparaš ...
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Hvala. :wink: Prenočišče pa mislim dobit pri couchsurferjih, tako da upam da bom bol poceni skos prišla. :P
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

*SweetGirl* napisal/-a:Ok gremo po vrsti- Brada Pitta sem videla med turo po Warner Bross. studiih, ko je ravno bil na čik pavzi med snemanjem, sam smo pred turo morali vse fotoaparate/mobitele oddat, tako da nismo mogli slikat :? Na premiero I Robot sem naletela slučajno, med večernim sprehodom po Westwoodu.. Obstaja pa ena stran, kjer piše pred katerimi kini bo potekala katera premiera in kdaj in pač greš tja. Pa sploh ni neke ful gužve. Agassi je igral na Mercedes Benz turnirju in mi je kolega iz Francije, od katerega mama je novinarka in so jo tam poznali, zrihtal vip karte. Ostale sem videla, ko je bila v Kodak Theathru podelitev ESPN nagrad in ko je bila tam še premiera enga filma (ne vem več naslova, Pepelka al nekak tak, s Hillary Duff,..). Večinoma sem na vse te prireditve naletela čist naključno..

Ne vem zakaj, ampak navdaja me rahlo 'nezaupanje' v to, kar govoriš.
1.Fotoaparatov ti ne vzamejo stran, prav tako ne mobitelov in ničesar drugega.
2. Ko oni snemajo, ne moreš nikakor, pod nobenim pogojem priti tam blizu, sploh pa, da bi bil ravno takrat Brad Pitt na 'čik pavzi' ? :lol:
3. če si kdo želi ogledat: http://www.vecer.com/blog/xpubec (kategorija Potovanja, naslov 'Vtisi neposredno iz Hollywoodskih studiev največjih hitov') prizori, ki so se odvijali v filmih kot so Hitri in drzni, Žrelo,... To je pa tudi največ, kaj lahko vidiš in kot je verjetno očitno, ni nikjer nobenega Brad Pitta poleg ali Will Smitha.
Aja, na tem blogu je še več 'člankov' o vsem, kar se da videt v zahodni Ameriki (grand canion, las vegas,..)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Maj. 2009 12:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

A ti si šla na uno 2 in pol urno turo al na uno pet urno?
Pa še to od prej: A na podelitvi nagrad si bila? Al to pred Kodak Theatrom stojiš in jih vidiš, ko pridejo? kaj veš v teh domovih ne morš kar tko spat, če nisi na tečajih?
Hvala. :D
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

....
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Maj. 2009 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

*SweetGirl* napisal/-a:^^
Ja tvoj problem, če te navdaja nezaupanje :D

Ja, ti vzamejo, mi smo se vozili s tistimi avtki za golf, samo večjimi in smo morali dat fotoaparate in mobitele pod sedež katere so zaklenili (in govorim o Warner Bross. studiih in ne o Universal!!)... Večinoma grejo vsi v Universal, ker spoh ne vejo za Warner Bross. ture, ki pa so dosti bolj "osebne" (npr. greš dol s teh avtkov pogledt v studio scene- ko sem bila jaz, smo šli na sceno od serije "Joey", pa še neke druge serije, skupine so manjše, dosti več izveš, ni takega "masovnega turizma"...).

In ja, v teh studijih se dejansko voziš tam kjer snemajo in imaš možnost, da koga vidiš ;)

In še enkrat, prizori iz filma žrelo, potopljeni svet,.... so v Universal studijih, ki je tematski park, Warner Bross. studii pa so ti, o katerih govorim jaz. Pa si še o tem kaj preberi in razišči na internetu pa sem prepričana, da boš našla podobne izkušnje.

Evo še uradni link: http://www2.warnerbros.com/vipstudiotour/

Lep dan ;)

Vem, da govoriš o WB, ne o US, link sem dala zato, da si lahko kdo pogleda, če ga zanima, pa seveda tudi zato, ker se tam snemajo filmi (in ja, tudi tam se voziš z avtki neposredno mimo studiev, pa NE moreš videti nobenega igralca).

Ne rečem, da bi rekla, da si vidla Brad Pitta. Ampak, ko si začela še s Hillary Duff, Will Smithom in nevemkomše, pa je vse skupaj postalo dokaj neresnično :wink:

Drugače pa tudi iz moje strani priporočilo za US, čeprav ne vem kako je sedaj s tem, glede na to da je lani nekaj zgorelo, če se ne motim :gruebel:
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Maj. 2009 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

*SweetGirl* napisal/-a:L.A. je pač mesto, kjer živijo igralci in zato pač ni čudno, da tudi kakšnega srečeaš, medtem, ko dela.

Ja saj res, daj nehajte strašit ostali da se ne da nič videt. :D jaz hočem najmanj enega videt! :P
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

*SweetGirl* napisal/-a:Pa si bila na tej turi po WB?Jaz sem bila na obeh in pač primerjam in tam v Universal res težko koga vidiš, ker tiste dele, kjer snemajo zaprejo, v WB pa ne. Pa tudi tura po Universal je dosti bolj masovna, na tiste "avtke" jih gre ziher 50, če ne več in je to del tematskega parka, po WB pa so dosti manjše skupine, okoli 10.

Ne drži najbolj :wink:

bubabiba napisal/-a:
*SweetGirl* napisal/-a:L.A. je pač mesto, kjer živijo igralci in zato pač ni čudno, da tudi kakšnega srečeaš, medtem, ko dela.

Ja saj res, daj nehajte strašit ostali da se ne da nič videt. :D jaz hočem najmanj enega videt! :P

Ne rečem, da ga ne boš, ampak možnost je pomoje skorajda 1:miljon :wink:
Odgovori