ushergirl napisal/-a:ja jst bi pla v Leeds...to je pa kr velik oddaljen do LOndona bom upoštevala nasvet pa šla na ambasado povprašat.
ja to ti je najbolša rešitev, tam ti bojo dal podatku kolkr boš hotla sam vrjem da plačala boš pa vest šolo:D ker so večina privat... public schools pa niso tolk dobre
ushergirl napisal/-a:ja jst bi pla v Leeds...to je pa kr velik oddaljen do LOndona bom upoštevala nasvet pa šla na ambasado povprašat.
ja to ti je najbolša rešitev, tam ti bojo dal podatku kolkr boš hotla sam vrjem da plačala boš pa vest šolo:D ker so večina privat... public schools pa niso tolk dobre
Jst pa že šparam, jst pa že šparammm !! Da grem takoj začetk poletja spet mal na ogled moje bodoče šole innnn da se spet potopim v Lodnonnnn... Se mi že trže hiihihih tralalalaal
mi smo pa mel s šolo ekskurzijo. full dobr, najbolš je bil mjuzikl We will rock you, pa stadion od Chelsea tud ni bil slb. v bistvu nism n vem kva prčakvala (tko je pač bolš), pa se je izkazl za ful dobr, glede n to d je blo s šolo je blo prov nad povprečno.
Tudi jaz se navdušujem nad Londonom (in vsem ostalim svetom-zato pa sem v turistični )
Jaz bi šla naslednje leto v London .. mami mi dovoli .. pa mi je tudi dala predlog da bi šla naprimer k kakšni družini pazit otročičeka .. in jaz se strinjam .. bi spoznala živlenje, se naučila prave angleščine in poleg tega bila z bebo!
Samo imam problem .. niti približno nevem kje na internetu ali kje drugje naj iščem kaj takega! Aja pa če ma kdo kakše sorodnike gor z malo bebo me lahko kar priporoči!
Claudyka temu se rece au pair.Js glih to leto zdej delam to.
Pet na netu pogledat stran Aupair world al pa greataupair.com pa bos kej vec zvedla .
Ce gres ti pa nikakor ne bo zau kr to je taka izkusnja da je nikol ne pozabs .
~-~> Sticks and stones can break my bones, but words will never hurt me <~-~
Sam za aupair si še premlada, najprej sredno nared pa še skor povsod iščejo za najmanj pol leta.
Če bi bla pa prou pri nekomu doma, je pa fajn možnost www.couchsurfing.com , poglej si.