London
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
-=beiba=- napisal/-a:hej bejbe!!
imate kakšen predlog kaj se splača nabavljat u Londonu? no, ne na velko, tko, kej zanimivga? .. ?
tnx****
Fuuuuul se splaca kupvat cote v casu razprodaj, porazprodaj. Medtem ko je bivanje, hrana, prevoz v Londonu zelo drago, stanejo cote isto kot pri nas. S tem, da se na razprodajah zniza do 70% plus tega dobis tretji kos oblacila zastonj! Tud ni tko k pr nas, da taboljsih stvari takoj zmanjka in se zenske tepejo po stacunah. Tam so res dobr zalozene trgovine, vsega je prevec. Js sm bla pred tremi leti ravno v poletnem casu razprodaj in sm si kupla nore stvari, ki jih se vedno nosim. Takrat pri nas se ni blo Orsaya, H&M... Sm zapravla 30.000 sit in prnesla celo potovalko novih stvari.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
pjotra napisal/-a:Drugače se splača pogledat kakšen musical, pa nakup čevljev. Vsaj meni je to the best.
+ knjige.
JSt sm si ogledala Musical We Will Rock You - supeer, šov, osvetljava, efekti, vzdušje, ploskanje, publika.
Men se zdi bolš, da London doživiš kot pa samo, da ga vidiš... Sej je fino vidt vse spomenike, kulturne znamenitosti, muzeje... Še lepš je, pa če se sam sprehajaš in se pomešaš med ljudi, raziskuješ kkšne mejhne trgovince, parke....
Aja, obvezno si je treba ogledat Speaker's Corner v Hyde Parku...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
smotkA napisal/-a:
ja, pa na tisto trznico, k prodajajo sve i svasta ....pozabla ime
pa zanimivo bi bilo, da grem v parlament mal pogeldat, ker vem, da je moznost, da spremljas dogajanje tam.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
.:fiona:. napisal/-a:kje si pa živela ko si bla tam 2 mesca?
En mesec sem bila na jugu Anglije natančneje v Cranleighu - blizu Guilforda, v internatu na tečaju, potem pa en mesec pri eni družini s katero se poznamo, kjer je gospa slovenka, mož pa anglež. Imela sem se super - povsod.
Res, tko kot je že zgoraj omenjeno, London se ne splača samo pogledati, treba ga je doživeti.
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
ANSAF napisal/-a:smotkA napisal/-a:
ja, pa na tisto trznico, k prodajajo sve i svasta ....pozabla ime
pa zanimivo bi bilo, da grem v parlament mal pogeldat, ker vem, da je moznost, da spremljas dogajanje tam.
Trznica v predelu Soho, oz. kitajska cetrt. Men so tud zakon lokali Starbuch coffe... Pa kraljeva druzina ima odprta vrata svojega domovanja nekaj tednov vsako poletje, medtem, ko gre na dopust... Tega zal se nisem videla, ker se mi ni dalo cakat v vrsti...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
zelo zelo zelo si želim jit v london, ampak sama še ne morm (starši ne pustijo ker sm premlada ) tko da brata žicam če gre z mano...sm pa mislna da bi naslednje leto šla tja v šolo sam baje kr drago pride ...skratka jst bom slej ali prej šla v anglijo, nihče me ne bo ustavu!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
sej kukr tmle vidm si res se ful mlada tko da mas se fuul casa da se potepas okol po svetu.
js sm sla prvic sama za en mesc pa pou mal cez luzo k sm bla 18..u naglijo pa sicer ze prej samo ne sama, so sli se tastari
js sm sla prvic sama za en mesc pa pou mal cez luzo k sm bla 18..u naglijo pa sicer ze prej samo ne sama, so sli se tastari
Zivljenje je piskotek!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Chiara, a si slučajno bla prej na Euro?
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov