London
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1189 prispevkov
• Stran 79 od 80
•
Prejšnja
1 ... 76, 77, 78, 79, 80
Naslednja
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Se opravicujem, ker ne prispevam nic uporabnega k temi, ampak zakaj za vraga Pizza Hut?
V takem kozmopolitanskem mestu kot je London pa ja ne boste na brezvezno amerisko fast food pizzo hodl, no!
V takem kozmopolitanskem mestu kot je London pa ja ne boste na brezvezno amerisko fast food pizzo hodl, no!
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
He he, kako smo si različni. Enkrat sem bila v Parizu in nikoli več, v London grem pa 2 x na leto.
-
delfinchek - Debatorica
Ker mi je fajn, obiščem prijatelje, nakupim cunje..., skratka ful se dobro počutim v Londonu in grem namesto na morje raje tja. Če je vroče, se pa v Hyde Parku kopam.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
delfinchek napisal/-a:nakupim cunje...
se mi je zdelo
-
delfinchek - Debatorica
Če pa pri nas ne dobim nič podobnega, kar tam nakupujem. (pa ne mislim Primark-a).
Sicer mi pa ni šoping na prvem mestu, ampak vzdušje (Camden, Denmark Street in okolica, Brick Lane...). Ni lepšega, kot iti na pint piva v Canalside bar na lep sončen dan (pa čeprav dam za pivo več kot 5€), zvečer pa v 12 bar.
Sicer mi pa ni šoping na prvem mestu, ampak vzdušje (Camden, Denmark Street in okolica, Brick Lane...). Ni lepšega, kot iti na pint piva v Canalside bar na lep sončen dan (pa čeprav dam za pivo več kot 5€), zvečer pa v 12 bar.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
super xD
še dobro, da ne grem sama:)
en dan bi tudi rabila prevoz do Nottinghama, sem gledala za avtobus, karta naju (torej dve karti) pride za tja in nazaj okrog 60 eur, to je kr okej, a ne?
je pametno te karte prej rezervirat oz. kupit preko neta?
še dobro, da ne grem sama:)
en dan bi tudi rabila prevoz do Nottinghama, sem gledala za avtobus, karta naju (torej dve karti) pride za tja in nazaj okrog 60 eur, to je kr okej, a ne?
je pametno te karte prej rezervirat oz. kupit preko neta?
-
delfinchek - Debatorica
http://uk.megabus.com/
Sicer ne vem, kdaj gresta, ampak npr. v marcu je povratna karta za oba okoli 20 funtov. Odvisno od datuma in ure, gre pa vsak dan cca 10 busov oz. vlakov na relaciji London Nottingham in 10 busov oz. vlakov nazaj. Moraš pa preko neta rezervirat.
Jaz sem šla enkrat z njimi London - Cardiff, povratna okoli 10 funtov, vse ok.
Sicer ne vem, kdaj gresta, ampak npr. v marcu je povratna karta za oba okoli 20 funtov. Odvisno od datuma in ure, gre pa vsak dan cca 10 busov oz. vlakov na relaciji London Nottingham in 10 busov oz. vlakov nazaj. Moraš pa preko neta rezervirat.
Jaz sem šla enkrat z njimi London - Cardiff, povratna okoli 10 funtov, vse ok.
- anjabe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2015
Živijo,
mam namen iti v London pa me zanima ali je tale akcija od Adrie ugodna?
https://www.adria.si/sl/destinacije-in- ... /?offer=FM
mam namen iti v London pa me zanima ali je tale akcija od Adrie ugodna?
https://www.adria.si/sl/destinacije-in- ... /?offer=FM
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Preveri še easyJet in Wizzair iz Ljubljane, ter Ryanair iz kakega okoliškega letališča
Potem pa rezerviraj, kar je ceneje (in pazi na prtljago, ki vključena v osnovno ceno karte...)
Potem pa rezerviraj, kar je ceneje (in pazi na prtljago, ki vključena v osnovno ceno karte...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- anjabe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2015
Kje iščete karte za London? Jaz sem iskala na https://www.adria.si/en/flights-and-destinations/cp/ljubljana-london/, samo nisem 100 % da so to najcenejše karte.
Prvi neprebran prispevek • 1189 prispevkov
• Stran 79 od 80
•
Prejšnja
1 ... 76, 77, 78, 79, 80
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov