Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Kulj, boš poročala kako je blo. Jz bi tud tko ene 9 ur mela za počakat na naslednji let, če se odločim za to varjanto..
No ja, v Rimu pa še manj, ampak bi šla mal v mesto pokukat, vsaj na en čik
No ja, v Rimu pa še manj, ampak bi šla mal v mesto pokukat, vsaj na en čik
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Js sm bla enkrat ene 16, 17 ur tam, sama in brez denarja, niti za hrano nisem več mela. Pa se je kar vleklo, ampak je blo čisto znosno.
Sam še na wc nisem mogla umiru it... pač opravljam, kar na enkrat pa po zvočniku, da naj takoj pridem do prtljage, drgač bo umaknjena in uničena. Ja pa dej no, a se lahko v miru podelam?
Sam še na wc nisem mogla umiru it... pač opravljam, kar na enkrat pa po zvočniku, da naj takoj pridem do prtljage, drgač bo umaknjena in uničena. Ja pa dej no, a se lahko v miru podelam?
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^Kje "tam"?
Ja, to je edin zoprno, prtljago merkat. Sem tud sama že večkrat tkole bla naokoli, da sem mogla po več ur zabijat (največ v Benetkah, recimo, pristala ob 10am, vlak za domov pa ob 10pm) in pol sem se s tistimi kufri šetala po mestu..
Ja, to je edin zoprno, prtljago merkat. Sem tud sama že večkrat tkole bla naokoli, da sem mogla po več ur zabijat (največ v Benetkah, recimo, pristala ob 10am, vlak za domov pa ob 10pm) in pol sem se s tistimi kufri šetala po mestu..
-
purple_rain - Cosmopsiho
Aja, heh, sem se uštulila vmes s svojim odgovorom.
Namen je pa bit tam med 5. & 9. majem (možno je kakšen dan več, valda, če bojo karte tolk cenejše - rajš dam par € več za bit tam, kot pa za it domov ), mamici grem družbo delat na službenem potovanju in ker še nisem bla tam in ker bivanje plača njena služba, morm jz sam do tja prit.
Namen je pa bit tam med 5. & 9. majem (možno je kakšen dan več, valda, če bojo karte tolk cenejše - rajš dam par € več za bit tam, kot pa za it domov ), mamici grem družbo delat na službenem potovanju in ker še nisem bla tam in ker bivanje plača njena služba, morm jz sam do tja prit.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
classy napisal/-a:Js sm bla enkrat ene 16, 17 ur tam, sama in brez denarja, niti za hrano nisem več mela. Pa se je kar vleklo, ampak je blo čisto znosno.
Haha, šit, boga Ma jz bom na srečo mela še enga zravn, tko da mi ne bo panike, bo on čuval. Kaj shopi so valda zaprti čez noč, ane? Dela samo kak kafič pa tko?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Aha, kul, hvala za info
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Še sem kopiram:
NUJNO!
Odpovedali so naš let v London. Sedaj pa ne vem kako to poteka.
Na netu piše naslednje:
Mogoče sem blond, al pa preveč živčna trenutno pa ne razumem čist.
A so nam dolžni plačat en drug let in nam ga oni krit (npr iz Benetk, pa čeprav 100€ dražji recimor), ali se doplača razlika? I don't get it.
Kakšne izkušnje?
Odpovedali nebi radi, ker ne rabim met pri njih v dobrem denar, isto za hotel. What to do?
NUJNO!
Odpovedali so naš let v London. Sedaj pa ne vem kako to poteka.
Na netu piše naslednje:
2. Ce je vaš let odpovedan zaradi izrednih razmer
Ce je vaš let odpovedan zaradi izrednih razmer, ki se jim ni bilo mogoce izogniti, kot so med drugimi:
kontrola letenja,
vreme,
javni neredi,
teroristicne grožnje in varnostni razlogi,
stavka,
nepricakovane težave, ki lahko ogrozijo varnost leta,
vam easyJet ne bo povrnil stroškov, ampak vam bo ponudil naslednje možnosti (»Možnost izbire drugega leta in možnost povracila«):
Imeli boste pravico do:
1. izbire drugega leta do vaše koncne destinacije ob prvi naslednji priložnosti; ali
2. izbire drugega leta do vaše destinacije s poznejšim datumom, in sicer v skladu z vašimi željami in razpoložljivostjo letov; ali
3. povracila za placano prevoznino za etapo potovanja, ki je niste izkoristili, ter za etapo, ki ste jo izkoristili, vendar pa ni vec ustrezala prvotnemu nacrtu potovanja. To povracilo lahko zahtevate preko naše spletne strani (www.easyJet.com), tako da na povezavi »Kontakti« izpolnite spletni obrazec za odpoved leta. Poleg tega vam bomo, takoj ko bo mogoce in ce vam bo ustrezalo, ponudili let nazaj na kraj odhoda.
Obenem pa boste lahko brezplacno opravili dva telefonska klica oz. poslali sporocilo preko teleksa, telefaksa ali elektronske pošte.
Ce se odlocite za drug let ob prvi naslednji priložnosti:
1. vam bomo ponudili obroke in prigrizke (ali bone), sorazmerno s casom cakanja na naslednji let; in
2. ce boste morali prenociti, ker je predviden cas odhoda letala najmanj en dan pozneje od sprva napovedanega casa odhoda, vam bo easyJet ponudil brezplacno hotelsko nastanitev in prevoz med letališcem in hotelom.
Mogoče sem blond, al pa preveč živčna trenutno pa ne razumem čist.
A so nam dolžni plačat en drug let in nam ga oni krit (npr iz Benetk, pa čeprav 100€ dražji recimor), ali se doplača razlika? I don't get it.
Kakšne izkušnje?
Odpovedali nebi radi, ker ne rabim met pri njih v dobrem denar, isto za hotel. What to do?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Ne vem zdj za Easyjet, ampak sestra je pred enim mesecem bila v Delhiju na letališču, ko so ji odpovedali let oz. prestavli na en dan kasneje (in bi s tem zamudila let iz londona v lj). Tako da so ji potem ponudili možnost, da počaka in ji zrihtajo let par ur kasneje s prestopom v Bahrajnu (namesto Abu Dhabi) ali pa počaka pol dneva in leti direkt iz Delhija v London. So ji pa zrihtali sedež pri drugi letalski družbi.
Tako da pomojem ti oni ponudijo možnost drugega leta, mogoče en dan pozneje (ampak iz istega letališča, da pač počakaš tam). Ali pa se odločiš, da npr. letiš kakšen mesec pozneje. Vsaj tako jst razumem tole Verjetno pa si ne moreš sama izbrati drug let pa da bi ti potem oni doplačali razliko.
Tako da pomojem ti oni ponudijo možnost drugega leta, mogoče en dan pozneje (ampak iz istega letališča, da pač počakaš tam). Ali pa se odločiš, da npr. letiš kakšen mesec pozneje. Vsaj tako jst razumem tole Verjetno pa si ne moreš sama izbrati drug let pa da bi ti potem oni doplačali razliko.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hvala za pomoč. Sicer smo že včeraj uredili, ja izbereš lahko let v roku 30 dni na isti liniji, lahko pa tudi spremeniš povratni let, čeprov ni odpovedan. Tako da sedaj gremo 3 dni prej, kar je še bolš
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- malamiška
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2010
jaz sem letela z easyjetom v london pa me je pozitivno presenetil..dokaj udobno, brez nekih turbolenc, je pa res da majo pa ful dobro marketinško popedenano povsod ti nekaj ponujajo, od vstopnic do sendvičev
<a href="http://www.vitamini-centrum.si">vitamini</a>,<a href="http://www.vitamini-centrum.si/vitamini-zdravje-in-delovanje">zdravje</a>
-
purple_rain - Cosmopsiho
Punce, fajn (uporabne) novice (vsaj men se tko zdi).
S koncem junija (od 26.6. dalje) Vueling ponuja direktno povezavo LJ-Barcelona.
Cena? Hm. Npr., trenutno gledam naključno izbrana datuma 29.6. do 6.7. - 120€ povratna (brez prtljage in "travel insurance") (recimo teden ali dva kasneje je že precej več).
Ne morm se odločt, a mi je tole predrago al ne. Lahko bi blo mal manj, valda..
(za primerjavo, isto obdobje (30.6. do 5.7.), Ryanair, brez čekirane prtljage in "travel insurance", iz Benetk - 87€ .. pa recimo, če gremo z vlakom do tja, je to še 40€.. pa smo na istem znesku pol).
S koncem junija (od 26.6. dalje) Vueling ponuja direktno povezavo LJ-Barcelona.
Cena? Hm. Npr., trenutno gledam naključno izbrana datuma 29.6. do 6.7. - 120€ povratna (brez prtljage in "travel insurance") (recimo teden ali dva kasneje je že precej več).
Ne morm se odločt, a mi je tole predrago al ne. Lahko bi blo mal manj, valda..
(za primerjavo, isto obdobje (30.6. do 5.7.), Ryanair, brez čekirane prtljage in "travel insurance", iz Benetk - 87€ .. pa recimo, če gremo z vlakom do tja, je to še 40€.. pa smo na istem znesku pol).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov