Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Škoda. Malev je imel včasih prav uporabne akcije iz Budimpešte
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jochie napisal/-a:dokler bo letalo najcenejše prevozno sredstvo...kar naj bo tako...
smešno je, da te vožnja iz ljubljane v london stane manj kot iz maribora v koper...
Zakaj te pa tako "motijo" nizke cene nekaterih letalskih vozovnic?
(p.s.: vlak je cenejši , ampak ja, potuje pa tud 100 let, 5x na dan - blazno nekoristno, vemo)
-
purple_rain - Cosmopsiho
Nastaja nova družba, Volotea (wiki članek) - uradna stran je še v izdelavi, pod "taktirko" ustanoviteljev družbe Vueling; zaenkrat imajo 1 letalo (čakajo jih še 15).
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ha, kakšna fora. Gor omenjena družba (Volotea) ima akcijo/nagradno igro, če imaš rojstni dan v času nagradne igre (med 1.3. in 4.4.) in si dovolj hiter s prijavo (na novice), dobiš povratno karto oz. kodo za popust (čist zastonj glih ni).
Iberia Express pa odšteva čas do začetka ponovnega poslovanja.
Iberia Express pa odšteva čas do začetka ponovnega poslovanja.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a:Ha, kakšna fora. Gor omenjena družba (Volotea) ima akcijo/nagradno igro, če imaš rojstni dan v času nagradne igre (med 1.3. in 4.4.) in si dovolj hiter s prijavo (na novice), dobiš povratno karto oz. kodo za popust (čist zastonj glih ni).
Wiii, js mam v ponedeljek rojstni dan
Ok, sam to, da moram imet rojstni dan znotraj teh datumov, je pa tud edino, kar razumem Torej če se prijavim na novice (zdaj ali na moj rd?), dobim popust?
-
purple_rain - Cosmopsiho
Pa je res mal nerazumljivo.
If you are lucky enough to have your birthday today, congratulations! Volotea gives a return ticket away (fees and taxes not included) to the 100 fastest birthday people to register. - se pravi, na dan rojstnega dne, če si med prvimi 100, ki so se prijavili, dobiš nagrado, I guess?
If you are lucky enough to have your birthday today, congratulations! Volotea gives a return ticket away (fees and taxes not included) to the 100 fastest birthday people to register. - se pravi, na dan rojstnega dne, če si med prvimi 100, ki so se prijavili, dobiš nagrado, I guess?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
No, bom počakala z nedelje na ponedeljek in mal čez polnoč tist izpolnila, da vidim, kaj se zgodi.
Summer055, kaj pa je zate poceni? Res niso kar vse karte po 1 evro (a jih je kdo sploh še videl v zadnjem času?) in itak se do konca še kak strošek nabere (recimo za plačilo s kreditno 6€ na osebo/na smer). Ampak se še vedno najde. Jaz včasih malo pofirbcam, če mi je dolgčas, in je dosti kart pod 10€ v eno smer, seveda ne za vse destinacije in ne na vse datume.
Summer055, kaj pa je zate poceni? Res niso kar vse karte po 1 evro (a jih je kdo sploh še videl v zadnjem času?) in itak se do konca še kak strošek nabere (recimo za plačilo s kreditno 6€ na osebo/na smer). Ampak se še vedno najde. Jaz včasih malo pofirbcam, če mi je dolgčas, in je dosti kart pod 10€ v eno smer, seveda ne za vse destinacije in ne na vse datume.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Odvisno kakšne imaš datume? Npr. Ryanair ima po mojih izkušnjah najceneje res tist čas, ki v promocijo (trenutno april, maj).
Do Londona se da pa tudi z easyJetom priti za cca. 45€ z Brnika (samo čakaš akcijo za cca -30%, pa datumi daleč naprej) z Ryanair pa tudi precej ceneje (najceneje 9€ v eno smer trenutno + dodatni stroški).
Če nisi odvisen od datumov je možnosti res precej. Pa če si pripravljen potovat le z osebno prtljago seveda.
Do Londona se da pa tudi z easyJetom priti za cca. 45€ z Brnika (samo čakaš akcijo za cca -30%, pa datumi daleč naprej) z Ryanair pa tudi precej ceneje (najceneje 9€ v eno smer trenutno + dodatni stroški).
Če nisi odvisen od datumov je možnosti res precej. Pa če si pripravljen potovat le z osebno prtljago seveda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
(Volotea) ima akcijo/nagradno igro, če imaš rojstni dan v času nagradne igre (med 1.3. in 4.4.) in si dovolj hiter s prijavo (na novice), dobiš povratno karto oz. kodo za popust
Se je kdo prijavljal na njihove novice? Meni ne uspe... Neki šteka. Stran sicer normalno dela, ampak ko izpolnim tist obrazec za prijavo na newsletter, mi ne zagrabi. Klikam in klikam in se nič ne zgodi. Sistem recimo zazna, če se ne strinjam s pogoji al pa če ne napišem maila in me na to opozori, ampak ne registrira pa, ko kliknem send. Matr jim, ej. Hvala lepa za darilo
PS: Kljub temu, da sem zdajle jezna na njih, mi je všeč, da imajo povezavo VCE - Porto. To povezavo sem do sedaj pogrešala. Upam, da jo bom lahko v kratkem kaj koristila (zastonj al ne).
-
purple_rain - Cosmopsiho
Hm, men je prec napisalo "thank you, your application has been sent" - ampak ni moj RD danes
Svašta; verjetno samo hočejo čim več folka zbrat pač, lol, barabe.
(sicer ima od (19.)aprila easyJet povezavo VCE-LIS, ampak tebe prav Porto zanima?)
Svašta; verjetno samo hočejo čim več folka zbrat pač, lol, barabe.
(sicer ima od (19.)aprila easyJet povezavo VCE-LIS, ampak tebe prav Porto zanima?)
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ne, karkoli na Portugalskem je zakon. Sva s fatom že lani iskala, pa je po vsem kombiniranju prišlo krepko preko 100€ (preko Londona ali katerega od španskih letališč). Tako da yeeey za nove povezave.
Ja no, sem pomislila, da me nočejo, ker bi mi morali karto dat, če me danes sprejmejo, ampak sem potem še sestro vpisala z njenim datumom rojstva in je blo isto. Poskusila še v Mozilli in Explorerju, ampak ne gre. Eh, sej najbrž ne bi bilo nič zame. Sigurn ne podarjajo najboljših kart.
Edit: uspelo. Očitno jim je stran dopoldne nagajala. Dobila kodo, grem zdej gledat, kam letet
Ful hvala purple_rain, dobiš spominek, od kamor grem, če grem kam
Ja no, sem pomislila, da me nočejo, ker bi mi morali karto dat, če me danes sprejmejo, ampak sem potem še sestro vpisala z njenim datumom rojstva in je blo isto. Poskusila še v Mozilli in Explorerju, ampak ne gre. Eh, sej najbrž ne bi bilo nič zame. Sigurn ne podarjajo najboljših kart.
Edit: uspelo. Očitno jim je stran dopoldne nagajala. Dobila kodo, grem zdej gledat, kam letet
Ful hvala purple_rain, dobiš spominek, od kamor grem, če grem kam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov