Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Norika33 - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2011
Pri nizkocenovnik prevoznikih ne moreš pričakovat kakega luksuza, meni zelo poštimano vse skupaj imajo na LTUjevih letalih, drugače pa od rednih prevoznikov, pa daleč najboljši Austrian airlines, Swiss Air, pa Turkish je tud super, pa normalno arabski prevozniki, recimo Ethiad, pa Emirates, pa Qatar Airlines...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
VPRAŠANJE:
Zakaj je določen let cenejši na straneh ebookers.com in skyscanner, kot pa na uradni strani letalske družbe?
+ A se da kako zment z konkretno Czech Airlines za rezervacijo kart in malce kasnejše plačilo (npr. en teden). Ker treba kar par kart, pa tud ni tolk limita na Mastercardu.
Sej če ne bo druzga kličem na letališče, na njihovo okence.
Zakaj je določen let cenejši na straneh ebookers.com in skyscanner, kot pa na uradni strani letalske družbe?
+ A se da kako zment z konkretno Czech Airlines za rezervacijo kart in malce kasnejše plačilo (npr. en teden). Ker treba kar par kart, pa tud ni tolk limita na Mastercardu.
Sej če ne bo druzga kličem na letališče, na njihovo okence.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
zato ker te butaste web strai ne zaznajo prave zasedenosti letala in potem je cena ful višja ko dejansko hočeš bukirat - vsaj tko mi je razloži en model na agenciji.
nikjer več ti ne držijo rezervacije en teden - kvečjemu en dan. pa če imaš več kart jih morš naenkrat bukirat srgač je lahko ful dražje.
nikjer več ti ne držijo rezervacije en teden - kvečjemu en dan. pa če imaš več kart jih morš naenkrat bukirat srgač je lahko ful dražje.
-
*mala* - Cosmopsiho
Ah fajn
Ker nimam ne toliko gotovine na računu, ne toliko limita na Mastercardu Mogoče edino če si limit za en mesec povečam, če mi bodo dovolil tako vsoto.
Hvala
Ker nimam ne toliko gotovine na računu, ne toliko limita na Mastercardu Mogoče edino če si limit za en mesec povečam, če mi bodo dovolil tako vsoto.
Hvala
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ej zakaj pa ne probaš na agenciji? Jz sm se skor čist odvadila kupovat prek spleta, ker so mi parkrat ful cenej najdl na agenciji. Res je da imajo vedno provizije,ampak če mi prišparajo nekaj denarja z veseljem plačam še njihove stroške.
-
*mala* - Cosmopsiho
Karibskih? Misliš mogoče Kanarske?
Sem si ogledovala malce (pa Ryanair, easyJet), pa mi je blo čist predrago in se mi je bolj splačalo gledati nemške/avstrijske agencije (Gulet, Neckermann, itd...).
Sem si ogledovala malce (pa Ryanair, easyJet), pa mi je blo čist predrago in se mi je bolj splačalo gledati nemške/avstrijske agencije (Gulet, Neckermann, itd...).
-
*mala* - Cosmopsiho
Ne sedaj, lansko leto.
Kater otok pa bi?
Lahko greš najprej na London, pa potem naprej na katerega iz otokov.
Iz Milana na Tenerife, Lanzarote (ta tudi iz Benetk), Gran Canario, Fuerteventura.
Meni ryanair normalno dela (imam pa naštimano Croatia, da lepo cene izpiše )
Kater otok pa bi?
Lahko greš najprej na London, pa potem naprej na katerega iz otokov.
Iz Milana na Tenerife, Lanzarote (ta tudi iz Benetk), Gran Canario, Fuerteventura.
Meni ryanair normalno dela (imam pa naštimano Croatia, da lepo cene izpiše )
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
buubbika napisal/-a:Za otok še ne vem. Letela bi pa itak iz Londona ja, bom morala še malo prečekirat.
Sam pozimi temperature niso kaj extra visoke...
Mislim, da imaš kak Ryanair iz Berghama v Italiji. Če boš izbrala nizkocenovnega iz npr. Celovca do Londona, ti bojo prtljago čekirali samo do Londona, nakar jo boš mogla dvignit in še enkrat vse čekirati. Med letoma moraš imeti minimum 2 uri časa, ker imajo point to point politiko poslovanja, v primeru da letalo iz Celovca v London zamuja, imaš veliko možnosti da zamudiš naslednji let. In ker je point to point, te ne bo nihče tudi povohal. Poleg tega da si kupiš 4 karte - so doplačila za prtljago.
Jaz bi se sigurno raje peljala 4 ali več ur do letališča pa samo en let.
-
Atonka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Meni najbolj prijazne evropske letalske družbe so: Austrian Airlines, Swiss Air, SAS in Turkish vse drugo je za mene bolj tko tko...kar se pa svetovnih tiče pa so res vrhunske: Singapur Airlines, Emirates, Thai, Ethiad in pa Korean Air.
-
*mala* - Cosmopsiho
easyJet:
Upam da naslednji teden rezerviram kej, ker res poceni leti.
Upam da naslednji teden rezerviram kej, ker res poceni leti.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
S fantom načrtujeva novembra it v Paris, z easyJetom. Gledala sem cene in datume pa sem potem klikala dalje. kako je s tem potovalnim zavarovanjem? Ga ve vzamete ali ne? Kako je pa s prtljago? Jo je treba doplačat?
Aja pa še to.. dlje kot do vnosa email naslova nisem šla.. pa me zanima, a za plačilo rabim kakšno posebno kartico? Oziroma, bi mi lahko nekdo napisal kako vse to poteka?
Hvala že vnaprej
Aja pa še to.. dlje kot do vnosa email naslova nisem šla.. pa me zanima, a za plačilo rabim kakšno posebno kartico? Oziroma, bi mi lahko nekdo napisal kako vse to poteka?
Hvala že vnaprej
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
1. prtljago doplačaš le, če vzameš dodaten kos, ki ni ročna (=tista, ki gre s tabo v kabino, v merah 56 x 45 x 25cm - teža je pri njih omejena, dokler "lahko sam neovirano prenašaš").
2. zavarovanja jz nikoli ne vzamem.
Glede plačila..če si prišla do vpisa e-mail naslova, si vidla tud desno spodi opcije plačila:
-Visa Electron: nič dodatka
-z debetno kartico: 5€ za eno smer
-s kreditno: 8€ za eno smer (hmmm, podražili so? ne vem, že dolg nisem z njimi letela)
Skratka, klikaj ti čim več in raziskuj in beri.
Če sem kej pozabila/spustila, bo *mala* omenila oz. popravila
2. zavarovanja jz nikoli ne vzamem.
Glede plačila..če si prišla do vpisa e-mail naslova, si vidla tud desno spodi opcije plačila:
-Visa Electron: nič dodatka
-z debetno kartico: 5€ za eno smer
-s kreditno: 8€ za eno smer (hmmm, podražili so? ne vem, že dolg nisem z njimi letela)
Skratka, klikaj ti čim več in raziskuj in beri.
Če sem kej pozabila/spustila, bo *mala* omenila oz. popravila
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Hvala za hiter odgovor
Sem šele potem, ko sem objavila post, videla na desni strani vse te informacije. Ampak če vprašam, je pol 100%
Še nekaj glede Visa Electron kartice - je to kartico treba kaj doplačat (fant ima račun pri abanki)? Ker če primerjam cene, se jo splača met, al kako?
Sem šele potem, ko sem objavila post, videla na desni strani vse te informacije. Ampak če vprašam, je pol 100%
Še nekaj glede Visa Electron kartice - je to kartico treba kaj doplačat (fant ima račun pri abanki)? Ker če primerjam cene, se jo splača met, al kako?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov