Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^jz poznam še www.skyscanner.net & www.momondo.com
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ja sm jz mam s temi stranmi ful slabe izkušnje ker ko sem hotla rezervirat ni bilo najnižje cene na voljo, ali pa je bilo vmes čakanje čez noč na letališču in še slabše menjava letališč - še najboljša mi je expedia. Čeprav zdej sem se naučila da če grem na agencijo ponavadi dobim celo nižje cene kot so na spletu. Ni mi čist jasn kako to deluje ampak očitno jim že laufa...
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^maš res; jz, če že, uporabljam te strani bolj za ideje in za info., da zvem še za kakšne letalske družbe več oz. obstoječe povezave in podobno; velik raje kupujem potem karte direkt prek strani družb.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej js tud sam za informacije o letalskih družbah in možnih povezavah to gledam Potem pa na stran letalske družbe isto ponovit
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Tudi Vueling ima spet akcije:
(Purchase from 9th December until 15th December to fly between 20th December 2010 and 26th March 2011)
(Purchase from 9th December until 15th December to fly between 20th December 2010 and 26th March 2011)
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Adria ma zdej dve akciji:
1. Cela Evropa za pol cene
2.Darilni bon za vikend potovanja - Kupis bon za 100€, ki ga, ko zelis, v letu 2011 zamenjas za povratno letalsko karta Ljubljana-x-Ljubljana. (x=redni leti Adrie, razen Bruslja in Moskve)
I like
1. Cela Evropa za pol cene
2.Darilni bon za vikend potovanja - Kupis bon za 100€, ki ga, ko zelis, v letu 2011 zamenjas za povratno letalsko karta Ljubljana-x-Ljubljana. (x=redni leti Adrie, razen Bruslja in Moskve)
I like
Live. Love. Surf.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^kam gremo?
Tale akcija zdej mi je dobra, ker ima že poletne lete vključene.
Tale akcija zdej mi je dobra, ker ima že poletne lete vključene.
-
Izgubljen - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2010
Do zdej sem žal letel samo s tremi letalskimi družbami
Letel sem z dvema nizkocenovnima (RYANAIR, JET STAR) in z eno zelo dobro letalsko družbo ETIHAD... Slabih izkušenj nimam, je pa res da se nizkocenovni niti malo ne morajo primerjati z dobro letalsko družbo..
Je pa ena stvar na ETIHADU zaradi katere me je skoraj kap in jo napišem v opozorilo tistim, ki boste kdaj prvič leteli z kakšno arabsko letalsko družbo Sedel sem na letalu, si nadel slušalke in kar naenkrat v slušalkah zaslišim globok moški glas, ki muti nekaj po arabsko. Slišalo se je kot v tistih filmih... Zavzeli smo letalo, strmoglavili bomo No v resnici je tisti moški v slušalkah samo molil Alahovo molitev, ki jo zgleda muslimani vedno zmolijo pred vzletom. Čudna izkušnja, če tega prej ne veš, ker je ta arabski glas kar precej strašljiv.
Letel sem z dvema nizkocenovnima (RYANAIR, JET STAR) in z eno zelo dobro letalsko družbo ETIHAD... Slabih izkušenj nimam, je pa res da se nizkocenovni niti malo ne morajo primerjati z dobro letalsko družbo..
Je pa ena stvar na ETIHADU zaradi katere me je skoraj kap in jo napišem v opozorilo tistim, ki boste kdaj prvič leteli z kakšno arabsko letalsko družbo Sedel sem na letalu, si nadel slušalke in kar naenkrat v slušalkah zaslišim globok moški glas, ki muti nekaj po arabsko. Slišalo se je kot v tistih filmih... Zavzeli smo letalo, strmoglavili bomo No v resnici je tisti moški v slušalkah samo molil Alahovo molitev, ki jo zgleda muslimani vedno zmolijo pred vzletom. Čudna izkušnja, če tega prej ne veš, ker je ta arabski glas kar precej strašljiv.
Live your life
-
Izgubljen - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2010
Lepo slišat, da se nisem samo jaz ustrašil tega Kot da ni dovolj že to, da so na letalu sami muslimani, ki sicer bolj kot ne letijo v prvem razredu...
Se pa strinjam, težko je karkoli primerjat z ETIHADOM.. Nikoli ne bom pozabil ko je luštna stevardesa prišla do mene in rekla, gospod lahko si v drugem delu letala poiščete prostor, ker je letalo napol prazno Tako sem na letu iz Avstralije nazaj imel kar 4 sedeže namesto enega
Je pa res, da težko primerjam ETIHAD s katerokoli drugo družbo, ker z drugimi nisem letel, in teško rečem kdo je boljši in kdo ne... Res pa je, da se mi zdi Etihad kar težko premagljiv
Se pa strinjam, težko je karkoli primerjat z ETIHADOM.. Nikoli ne bom pozabil ko je luštna stevardesa prišla do mene in rekla, gospod lahko si v drugem delu letala poiščete prostor, ker je letalo napol prazno Tako sem na letu iz Avstralije nazaj imel kar 4 sedeže namesto enega
Je pa res, da težko primerjam ETIHAD s katerokoli drugo družbo, ker z drugimi nisem letel, in teško rečem kdo je boljši in kdo ne... Res pa je, da se mi zdi Etihad kar težko premagljiv
Zadnjič spremenil Izgubljen, dne 25. Jan. 2011 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Live your life
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov