buubbika napisal/-a:A ti ne veš, da morajo bit na letalih mobiteli ugasnjeni?Jochie napisal/-a:pa jebote...avion malo zavije, jaz začnem mamo klicat....
rekel sem "MAMA

buubbika napisal/-a:A ne veš, da se moraš prvezat takoj, ko se usedeš?Jochie napisal/-a:potem naredi zvočnik bimbambom...P***a, nekaj hudega se bo zgodilo, se takoj privežem
to je bilo med letom, ko ti ni potrebno biti privezan..ko je zvočnik naredil bimbambom, sem mislil, da bodo povedali, da se bomo zrušili, v bistvu pa so napovedali prodajo hrane in pijače!

buubbika napisal/-a:Hahah, Slovenc, če se pelješ v svet ne moreš pričakovat, da boš samo Slovence videl, LOOOOOOOL!!!Jochie napisal/-a:...pred mano sedita 2 Ahmeda...pa kdo jih je na avion spustil!![]()
ničesar nisem pričakoval...

buubbika napisal/-a:Saj pa niso vsi lepi. A ti to ne veš???Jochie napisal/-a:nisem vedel, da so stevardese lahko tudi grde, sem mislil, da so vse ultra lepotice...
nisem vedel, do torka sem jih očitno videl samo v filmih!:) ti si/si bila stevardesa? če temu ni tako, lahko komot postaneš!

buubbika napisal/-a:Jack!Jochie napisal/-a:potem so začeli prodajati pijačo, seveda naročim pir...potem mi pa ni imela evrov za nazaj dat, pa sem ji rekel, naj mi da še en pir...pa me vpraša, če mi ne bo škodilo...od dveh tamalih pirov meni škodilo....
heineken je bil!

buubbika napisal/-a:?? A si ti ded al ne? Pristanek je neki najboljšega. Vsaj nekaj, kjer občutiš adrenalin in čakaš tist "BOOM" na cesto.Jochie napisal/-a:pri pristanku...bumbumbum...smo pristali ali pristali?
meni je bil tudi pristanek nekaj najboljšega....ko sem ugotovil, da sem na trdih tleh!

buubbika napisal/-a:
Čak, a si ti avtor unega vsako tele 'ma svoje vesele?? ...
vsako tele ma svoje vesele je slovenski pregovor. nisem njegov avtor!