Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
buubbika napisal/-a:A ti ne veš, da morajo bit na letalih mobiteli ugasnjeni?Jochie napisal/-a:pa jebote... avion malo zavije, jaz začnem mamo klicat....
rekel sem "MAMA " nisem jo poklical po telefonu...vem, da morajo biti mobiteli ugasnjeni! nazaj grede sem ga pozabil ugasniti pa sem se pred vzletom spomnil ter rekel kolegu, naj mi da jakno, ki je bila spravljena v prostoru nad sedeži...kolega potegne jakno dol ter mi reče: u jebote, kako je težka, kaj pa imaš v žepih? jaz pa: BOM... sem se zadnji trenutek ustavil, sem hotel reči BOMBO!
buubbika napisal/-a:A ne veš, da se moraš prvezat takoj, ko se usedeš?Jochie napisal/-a:potem naredi zvočnik bimbambom...P***a, nekaj hudega se bo zgodilo, se takoj privežem
to je bilo med letom, ko ti ni potrebno biti privezan..ko je zvočnik naredil bimbambom, sem mislil, da bodo povedali, da se bomo zrušili, v bistvu pa so napovedali prodajo hrane in pijače!
buubbika napisal/-a:Hahah, Slovenc, če se pelješ v svet ne moreš pričakovat, da boš samo Slovence videl, LOOOOOOOL!!!Jochie napisal/-a:...pred mano sedita 2 Ahmeda...pa kdo jih je na avion spustil!
ničesar nisem pričakoval...
buubbika napisal/-a:Saj pa niso vsi lepi. A ti to ne veš???Jochie napisal/-a:nisem vedel, da so stevardese lahko tudi grde, sem mislil, da so vse ultra lepotice...
nisem vedel, do torka sem jih očitno videl samo v filmih!:) ti si/si bila stevardesa? če temu ni tako, lahko komot postaneš!
buubbika napisal/-a:Jack!Jochie napisal/-a:potem so začeli prodajati pijačo, seveda naročim pir...potem mi pa ni imela evrov za nazaj dat, pa sem ji rekel, naj mi da še en pir...pa me vpraša, če mi ne bo škodilo... od dveh tamalih pirov meni škodilo....
heineken je bil!
buubbika napisal/-a:?? A si ti ded al ne? Pristanek je neki najboljšega. Vsaj nekaj, kjer občutiš adrenalin in čakaš tist "BOOM" na cesto.Jochie napisal/-a:pri pristanku...bumbumbum...smo pristali ali pristali?
meni je bil tudi pristanek nekaj najboljšega....ko sem ugotovil, da sem na trdih tleh! za sproščanje adrenalina mi pa bolj ustrezajo druge stvari...100 ljudi 100 čudi...
buubbika napisal/-a:
Čak, a si ti avtor unega vsako tele 'ma svoje vesele?? ...
vsako tele ma svoje vesele je slovenski pregovor. nisem njegov avtor!
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
*mala* napisal/-a:Men je vožnja z letalom neki najboljšega. Pa ne toliko zaradi same vožnje, ampak tona pričakovanj, navdušenja, načrtov glede obiskane destninacije.
Podpis! Na čezoceanskih sploh.
Letela sem z Ryanairom, Jetstar, Vietnam Airlines, Adrio, Alitalio, Qatar Airlines, Aero Mexico, Volaris. Najboljše izkušnje do sedaj na čezoceanskih letih, nimam pripomb. Pa enkrat z Adrio, ker so naju dali v business class, ker niso pravočasno zagotovili sedežev.
Ko sem prvič letela, je zraven mene sedel en tip, ki je imel roke nonstop v sklenjenem položaju, nekaj žebral, čist živčen za tistih bogih 90 minut na avionu - me je mal napsihiral. Zdaj mi je pa full užitek letet, prav totalno se zrelaksiram. Še spat sem se navadila na avionu.
As your lover describes you, so you are.
- anamor1994
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
čez teden dni letim iz brnika proti londonu z letalsko družbo easyjet
kakšne izkušnje s to letalsko družbo?
kakšne izkušnje s to letalsko družbo?
WAIT FOR ME BEHIND THE SUN
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni je easyJet super. Cena ugodna, še nobenih problemov nisem imela, nobenih večjih zamud. Itak je brez hrane, stevardese so tud čist prijazne. Moja največkrat uporabljena letalska družba.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^pa letala so vidt v boljšem stanju kot Ryanair-ova.
-
purple_rain - Cosmopsiho
In, se je kej izkoristilo tole?EasyJet ima do srede opolnoči akcijo do -30 % na vse lete od 1. 1. do 26. 3. 2011.
Pri nas doma smo pridno zapravljal.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Kam pa kam? Firbec je firbec, pa tud če sem OT.
Sicer pa čakam na kakšno akcijo za lete od aprila do nekak avgusta
Pa očitno dons ene sedeže še dodatno znižal:
Sicer pa čakam na kakšno akcijo za lete od aprila do nekak avgusta
Pa očitno dons ene sedeže še dodatno znižal:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Kul tole.*mala* napisal/-a:Pa očitno dons ene sedeže še dodatno znižal
Sem pa preverila hitro še naše lete (skor nisem hotela, kaj če bi bili zdej cenejši ), pa so že malenkost dražji.
Aja, vmes stran en kratek čas sploh ni bla dostopna, verjetno bil tolikšen naval.
Em, gremo pa na jug Španije, prek Londona (2 nočitvi, v EasyHotelu - sem rekla, da mormo sprobat to, pa še dejansko najcenejše ).
1 mesece kasneje pa še v Barcelono (ampak to z Vuelingom, ki ima tudi zdej neke akcije - 1,000,000 seats from €24 (Purchase from 9th November until 16th November to fly between 21st November 2010 and 26th March 2011) )
-
*mala* - Cosmopsiho
Js bi kakšno stran z primerjavo cen za lete?
Poleg ebookers.com in opodo.de
Poleg ebookers.com in opodo.de
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov