Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Tudi v osebni prtljagi klobasa nebi smela bit problem. Sem že vse možno hrano nosila s sabo za pomalcat
Previdno z tekočinami seveda, da ne bo preko 100 ml v osebi.
Za vsak slučaj pa seveda vprašaj, ko boste oddali kovčke

Za vsak slučaj pa seveda vprašaj, ko boste oddali kovčke

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
moja osebna prtljaga bo laptop, par škatlic cigaret in to je to...za salamo ne bo prostora....
:D:D:D:
pa na letališču da vprašam pa mi rečejo, da ne smem nest? potem je to stran vržen denar...
zato tukaj sprašujem, preden kupim...
:D:D:D:
sicer mi je pa že kolega s švedske rekel, da on vedno iz slovenije na švedsko suhe salame šverca...

pa na letališču da vprašam pa mi rečejo, da ne smem nest? potem je to stran vržen denar...

sicer mi je pa že kolega s švedske rekel, da on vedno iz slovenije na švedsko suhe salame šverca...

Jochie napisal/-a:pa na letališču da vprašam pa mi rečejo, da ne smem nest? potem je to stran vržen denar...zato tukaj sprašujem, preden kupim...
:D:D:D
Neseš jo 100% lahko. V oddani prtljagi imaš lahko karkoli hočeš. In če vprašaš preden to storiš, pač hitro daš še to v kovček, pa je problem rešen

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ne vem,c e vas Jochie ne vlece za nos kle, ker skor ne morem verjet, da to pise ista oseba, k se norca dela na forumu iz "cosmo kokosi"
In to se na svedsk potujes, to je predrago
Pa tole ma vedno manj veze z letalskimi prevozniki.
A Hrvaska mogoce je v EU? A Madzarska je? Kaj pa Svedska? Mogoce majo tud nekatere drzave EU svoje finte za vnos mesa, ampak ...... ce pa si res zivcen in je skoda dnarja za salamco, poklici na svedsko veleposlanistvo, kjer ti bodo vse povedal, kaj tja lahko neses in cesa ne, potem pa se na madzarsko, da bos ziher.

Pa tole ma vedno manj veze z letalskimi prevozniki.
A Hrvaska mogoce je v EU? A Madzarska je? Kaj pa Svedska? Mogoce majo tud nekatere drzave EU svoje finte za vnos mesa, ampak ...... ce pa si res zivcen in je skoda dnarja za salamco, poklici na svedsko veleposlanistvo, kjer ti bodo vse povedal, kaj tja lahko neses in cesa ne, potem pa se na madzarsko, da bos ziher.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
- Cosmopsiho
Glede tekočine za leče:
ZEISS ma tekočino pakirano v 100ml flaškice. Dobite jo (vsaj v optiki babnik v Lj, pa tudi vsepovsod drugje najbrž).
Zanima me kake imate izkušnje z letenjem v Berlin. Konec januarja namreč planiram en 10dnevni trip do Berlina. Karte na AirBerlin so sicer kr ugodne, ampak me vseeno zanimajo vaše izkušnje.
hvala
ZEISS ma tekočino pakirano v 100ml flaškice. Dobite jo (vsaj v optiki babnik v Lj, pa tudi vsepovsod drugje najbrž).
Zanima me kake imate izkušnje z letenjem v Berlin. Konec januarja namreč planiram en 10dnevni trip do Berlina. Karte na AirBerlin so sicer kr ugodne, ampak me vseeno zanimajo vaše izkušnje.
hvala

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Aja, ne vem če je bilo že kaj omenjeno v temi, ravno neki brskam in: Adria ima spet "posebne ponudbe", Vroči sedež, povratni leti za 119€, na njihovih rednih linijah (celoletnih; nekatere so žal samo sezonske).
Nakup vozovnic v akciji je mogoč med 01.10. in 20.12.2010 preko spleta, na naših prodajnih mestih ter vseh pooblaščenih agencijah.
Potovanje: od 02.10.2010 do 25.03.2011
(glede na njihove redne cene)
Nakup vozovnic v akciji je mogoč med 01.10. in 20.12.2010 preko spleta, na naših prodajnih mestih ter vseh pooblaščenih agencijah.
Potovanje: od 02.10.2010 do 25.03.2011

imam eno dobro novico in eno slabo novico....
dobra novica je ta, da sem živ!
slaba novica pa je ta, da me še čaka let domov v soboto!
mislim, kdo lahko uživa v letenju?
se pelješ po stezi počasi, ruka kot hudič, vzletiš, nog ne čutiš, v glavi čuden pritisk, pa jebote...
avion malo zavije, jaz začnem mamo klicat....
potem naredi zvočnik bimbambom...P***a, nekaj hudega se bo zgodilo, se takoj privežem pa začnem brat navodila o reševanju...glih pomagala bojo...pred mano sedita 2 Ahmeda...pa kdo jih je na avion spustil!
ampak placa za noge sem imel pa ogromno, sem se vsedel glih pri krilu, kjer je zasilni izhod...sem jim razložil, da bodo tu ven šli lahko samo preko mene mrtvog...
nisem vedel, da so stevardese lahko tudi grde, sem mislil, da so vse ultra lepotice...
potem so začeli prodajati pijačo, seveda naročim pir...potem mi pa ni imela evrov za nazaj dat, pa sem ji rekel, naj mi da še en pir...pa me vpraša, če mi ne bo škodilo...
od dveh tamalih pirov meni škodilo....
nisem vedel, da so stevardese lahko tudi grde...sem mislil, da imajo kakšne lepotne limite...
pri pristanku...bumbumbum...smo pristali ali pristali?
v glavnem živ sem zaenkrat...
pridem v hotel, naročim 2 velka pira, ji dam 100 kron pa me začne kelnerca čudno gledat...
pa mi pokaže račun...mater, 139 kron 2 pira, več kot 14 evrov...
danes imamo že celo gajbo v sobi, smo si ga zrihtali zastonj...
edina misija je, kako ga ohladiti, oz. kje ga zunaj skriti, da nam ga ne spizdijo,...tu je namreč mrzlo kot svinja, oz. pod nulo zjutraj...
kaj še...aja...na cesti nobenega avta, pred trgovskimi centri prazno parkirišče...se vidi, da je folk v službah...pri nas pa ceste polne, trgovine in kafiči polni, meni ni jasno, ali nihče ne dela, ali so vsi v nočni, ali pa imamo toliko trgovskih potnikov...
aja, ena receptorka je huuuuuuuuuuuuuda...bom probal fotodokumentirat...

dobra novica je ta, da sem živ!

slaba novica pa je ta, da me še čaka let domov v soboto!

mislim, kdo lahko uživa v letenju?

potem naredi zvočnik bimbambom...P***a, nekaj hudega se bo zgodilo, se takoj privežem pa začnem brat navodila o reševanju...glih pomagala bojo...pred mano sedita 2 Ahmeda...pa kdo jih je na avion spustil!

ampak placa za noge sem imel pa ogromno, sem se vsedel glih pri krilu, kjer je zasilni izhod...sem jim razložil, da bodo tu ven šli lahko samo preko mene mrtvog...

nisem vedel, da so stevardese lahko tudi grde, sem mislil, da so vse ultra lepotice...
potem so začeli prodajati pijačo, seveda naročim pir...potem mi pa ni imela evrov za nazaj dat, pa sem ji rekel, naj mi da še en pir...pa me vpraša, če mi ne bo škodilo...

nisem vedel, da so stevardese lahko tudi grde...sem mislil, da imajo kakšne lepotne limite...
pri pristanku...bumbumbum...smo pristali ali pristali?

v glavnem živ sem zaenkrat...

pridem v hotel, naročim 2 velka pira, ji dam 100 kron pa me začne kelnerca čudno gledat...

pa mi pokaže račun...mater, 139 kron 2 pira, več kot 14 evrov...

danes imamo že celo gajbo v sobi, smo si ga zrihtali zastonj...

edina misija je, kako ga ohladiti, oz. kje ga zunaj skriti, da nam ga ne spizdijo,...tu je namreč mrzlo kot svinja, oz. pod nulo zjutraj...
kaj še...aja...na cesti nobenega avta, pred trgovskimi centri prazno parkirišče...se vidi, da je folk v službah...pri nas pa ceste polne, trgovine in kafiči polni, meni ni jasno, ali nihče ne dela, ali so vsi v nočni, ali pa imamo toliko trgovskih potnikov...

aja, ena receptorka je huuuuuuuuuuuuuda...bom probal fotodokumentirat...

^^ Res je
Men je vožnja z letalom neki najboljšega. Pa ne toliko zaradi same vožnj, ampak tona pričakovanj, navdušenja, načrtov glede obiskane destninacije.

Men je vožnja z letalom neki najboljšega. Pa ne toliko zaradi same vožnj, ampak tona pričakovanj, navdušenja, načrtov glede obiskane destninacije.