Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
ja no, jutr ko je delovni dan še enkrat probam, drugac bom pa rekla kksnmu k zna italjansk. Načelom res ne bi smel bit problem, ker potrdilo o plačilu mam, tko da ne bi smel tezit, ampak ker so pač italjani ane...pr nas vem da bi se u 5min zmenla...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^vse srečo jutr!
Dej jim vetra!
Dej jim vetra!
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
živ živ, evo, dobila mojo karto sicer ne upam pogledat kok sem nabila računa, pa bol da ne govorim o njihovi angleščini pa komplikacijah, but I did it no če se bo še keri to zgodl (upejmo da ne), poslala sem jih po faxu kopijo potnega lista in potrdila o plačilu...
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Jochie napisal/-a:čez dobra 2 tedna...prvič letim...
Fear not, avion je zakon! pa Švedska tut! UŽIVI!!!!!
Za vsak slučaj vprašaj pri check in-u, preden daš kufer/ruzak na vago, kam lahko daš čike&vžigalnik.
As your lover describes you, so you are.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Da.Veerle napisal/-a:Jochie napisal/-a:čez dobra 2 tedna...prvič letim...
Fear not, avion je zakon!
Jz sem vžigalnik nazadnje dala kar v vrečko s "tekočinami"; včasih ga pustim v žepu jakne, včasih pa v torbi - še nikol nobenih sitnosti (vse znotraj EU; nizkocenovci).
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Jochie napisal/-a:čez dobra 2 tedna...prvič letim...
mimogrede, kje imam lahko cigarete in vžigalnik? pri sebi, v prtljagi pri sebi ali moram dati v prtljago za check in?
Navaden vzigalnik ja, pod pritiskom in zippo ne. Vsaj ponavad, odvisno od letalisca.
Jochie napisal/-a:še eno vprašanje...na švedskem bom tudi obiskal družinske prijatelje...pa je treba nekaj nest...kakšno suho salamo, morda kakšno domače žganje...
lahko jaz te stvari zapakiram v check-in prtljago???
Ma to pa tuljo ze 9 let, da ne smes met vec kot 1 deci tekocine v osebni prtlagi. Kaj ce bi na Wizzairovi spletni strani prebral. http://wizzair.com/useful_information/baggage/?language=EN#2
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Mislim da klobasa ni problem (moja sestra jo je nesla v nemcijo)
Pa tudi pijace mislim da se sme 1l najvec prenest cez mejo, na letalih. Vsaj za norvesko vem, da ni bil problem...
Ce ne drugace, poklici letalsko druzbo al pa kej, pa se pozanimaj iz prve roke.
Pa tudi pijace mislim da se sme 1l najvec prenest cez mejo, na letalih. Vsaj za norvesko vem, da ni bil problem...
Ce ne drugace, poklici letalsko druzbo al pa kej, pa se pozanimaj iz prve roke.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ma nič klicat, ti kr mej sabo, če ti ne pustijo nest nam pa sporoč, pa pridemo pomagat popit in pojest
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov