Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Tammy_De napisal/-a:Vsa tekočina k jo maš v ročni, mora biti v max 100ml flaškah
Pazi, ker tudi v primeru, da imaš flaško večjo od 100 ml in je npr. na pol prazna oz. je v njej 100 ml tekočine ali manj, flaške ne smeš imeti v ročni prtljagi. To rado preseneti tiste, ki imajo kakšno tekočino za leče ipd. in mislijo, da jo bodo lahko odnesli na letalo, če ni polna.
- jolieJoy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2010
Grem prvič na daljše potovanje v lastni režiji in me zanimajo vaše izkušnje z zavarovanjem (coris, zavarovanje rizika odpovedi turističnega potovanja).
Kako pa je s prtljago pri prestopanju - za to poskrbi letalska družba ali moraš to sam urediti?
Kako pa je s prtljago pri prestopanju - za to poskrbi letalska družba ali moraš to sam urediti?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Glede zavarovanja je odvisno, kam greš. Jaz sem do sedaj vedno vzela Coris, izkušenj pa k sreči nimam Ta zavarovanja pa itak vsa delujejo po sistemu, da ti povrnejo stroške naknadno. Torej, če se ti na potovanju nekaj zgodi, plačaš iz svojega žepa in potem to uveljavljaš z dokazili in računi. Rizika odpovedi pa ponavadi ne vzamem.
Kako je s prtljago, je odvisno s kom letiš. Če imaš vezan let - torej eno samo letalsko karto, poskrbijo na letališču (razen ZDA so izjema). Pri nizkocenovnikih je drugače, saj moraš vedno dvigniti prtljago in se na novo čekirati. Jaz kljub temu, da mi je sistem že povsem jasen, še vedno vprašam na check inu In pošpegam, kaj piše na listku, ki ga tetka prilepi na nahrbtnik.
Kako je s prtljago, je odvisno s kom letiš. Če imaš vezan let - torej eno samo letalsko karto, poskrbijo na letališču (razen ZDA so izjema). Pri nizkocenovnikih je drugače, saj moraš vedno dvigniti prtljago in se na novo čekirati. Jaz kljub temu, da mi je sistem že povsem jasen, še vedno vprašam na check inu In pošpegam, kaj piše na listku, ki ga tetka prilepi na nahrbtnik.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
majchy84 napisal/-a:Info: Easy-Jet ima do -20 % na vse lete od 1.10. do 15.12., če karto kupite do torka do polnoči.
Prav tako ima akcijo tudi Ryanair za lete od 1.10. do 31.10., če karto kupite do ponedeljka (karte od 5 funtov v eno smer naprej).
Hvala za tole. Sicer mi tokrat ne pride prav, se pa priporočam za naslednjič
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js naslednji ponedeljek letim iz milana malpensa z Merediano. Problem je v tem, da se mi je zbrisal mail, ki so mi ga oni poslal kot karto. Vcer sem jim mail poslala, ni odgovora, dons sem 2 uri klicala v njihov klicni center, pa kreteni ne znajo nč anglešk, čeprov tajnica na zacetku rece :"if you speak english press one", ne vem kaj nj nardim, mogoče kera ve...?
-
*mala* - Cosmopsiho
S kom pa letiš?
Na njihovi strani bi morali biti tud ti podatki npr. easyJet, pa potem diret z njihove spletne sprintaš. Verjetno si morala kakšno geslo si najti za njihovo spletno stran (upam da ga veš, up. ime je pa verjetno kar e-mail).
Na njihovi strani bi morali biti tud ti podatki npr. easyJet, pa potem diret z njihove spletne sprintaš. Verjetno si morala kakšno geslo si najti za njihovo spletno stran (upam da ga veš, up. ime je pa verjetno kar e-mail).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*kayka* - Kofetarica
sem probala, ampak se ne spomnim da bi se kje registrirala, kot njihov uporabnik, sem probala geslo ki ga imam za vecino stvari, pa ne prime, potem pa dajo da vtipkas kodo karte, ki je pa prou tko nimam, ker je bila na mailu
-
*mala* - Cosmopsiho
S katero letalsko družbo pa letiš?
Sicer pa vseeno nebi smelo bit panike. Nazadnje je imela ena napačno sprintano (brez črtne kode), pa ni blo panike. Važen je oseben dokument, itak imajo vse v računalniku.
Sicer pa vseeno nebi smelo bit panike. Nazadnje je imela ena napačno sprintano (brez črtne kode), pa ni blo panike. Važen je oseben dokument, itak imajo vse v računalniku.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^:P
Štala, tole, vsaj jz bi paniko nardila (oz., pazila da niti ne bi zbrisala mejla ) ter visela na telefonu dokler mi ne bi dal tega podatka.
..čeprov je narobe napisala, Meridiana je - domnevam.*kayka* napisal/-a:js naslednji ponedeljek letim iz milana malpensa z Merediano.
Štala, tole, vsaj jz bi paniko nardila (oz., pazila da niti ne bi zbrisala mejla ) ter visela na telefonu dokler mi ne bi dal tega podatka.
-
*kayka* - Kofetarica
fora je v tem, da kličem in kličem pa NIČ, oglasi se po italjansko in vid da ne govorim italijansko, mi da drugo bejbo k ne zna anglesk in me se una veze in zvoni v nedogled...dons sem klicala že ene 30x tja, vedno ista zgodba, vse sem pregledala, mejle vse, dva mejla sem jim poslala, pa NIČ...pa hja, sem si tud js dala ta mail posebej v mapo pa oznacla z zvezdico pa ni pomagal...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ne, sej vem, hitr se lahko kej tazga zgodi.
Sploh pa tole klicarjenje na razne Customer Service centre je lahko še kako zoprna reč, sploh pri nizkocenovcih. (ampak k sreči *tok tok* mi še nikol ni blo treba..sam upam, da me ne bo zdej kmal to nazaj v rit ugriznilo )
Sploh pa tole klicarjenje na razne Customer Service centre je lahko še kako zoprna reč, sploh pri nizkocenovcih. (ampak k sreči *tok tok* mi še nikol ni blo treba..sam upam, da me ne bo zdej kmal to nazaj v rit ugriznilo )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov