Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kremsnita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
V bistvu mora bit napisano brez šumnikov, drgač ti na Stansteadu ne bo karta prijela, če jo maš že prej sprintano. Tako se je men zgodil. Se mi priimek začne na Ž in sem 100% da sem izpolnila brez šumnikov, na karti se je pa kar en kvadratek tam pojavu namest Z/Ž. Pa na internetu je bilo lepo Z napisano, ko sem pa printala mi je pa kvadratke ven metalo. Je bil pa samo z Ž problem, fant ma v priimku Č in sva izpolnila C in je blo povsod prov.
- jolieJoy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2010
Mena pa zanima kako je z online check in-om – izpolniš obrazec s svojimi podatki in si izbereš tudi sedež oz. kdaj si lahko izbereš svoj sedež? Kaj pa pri prestopanju – a moraš ponovno opraviti check in?
Hvala za kakršnokoli informacijo!
Hvala za kakršnokoli informacijo!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kaj to misliš glede online check-in?
Sedež ti ponavadi določijo, ko oddaš prtljago. Na nekaterih nizkocenovcih sploh ni sedežnega reda, ampak se vsedeš kjer pač prosto.
Pri prestopanju ne opraviš še enkrat check-in, ampak moraš pa ostati v coni za prestopanje (Transfers).
Sedež ti ponavadi določijo, ko oddaš prtljago. Na nekaterih nizkocenovcih sploh ni sedežnega reda, ampak se vsedeš kjer pač prosto.
Pri prestopanju ne opraviš še enkrat check-in, ampak moraš pa ostati v coni za prestopanje (Transfers).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Verjetno pri dražjih res lahko izbiraš sedež (čeprov ne vem zakaj bi se kdo sekiral kje sedi, ampak ok), pri Adrii sicer nisem imela možnosti izbire sedeža.
Nisem vedela kaj točno glede online check-ina sploh želiš vprašat? Glede na to, da veš kaj to je.
Nisem vedela kaj točno glede online check-ina sploh želiš vprašat? Glede na to, da veš kaj to je.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tud nekateri nizkocenovci ponujajo sedežni red, ampak, valda - za doplačilo. (verjetno itak veš, sam mal pametujem pač )*mala* napisal/-a:Sedež ti ponavadi določijo, ko oddaš prtljago. Na nekaterih nizkocenovcih sploh ni sedežnega reda, ampak se vsedeš kjer pač prosto.
Em, men je pa važno. Itak, najrajš pri oknu; vmes je rahlo sitno; na prehodu mi je pa enkrat tolk klima butala v glavo, da sem zbolela - se ne spomnim a sem kej jamrala stevardesi takrat (zihr sem ) in vem, ni povsod tako, ampak zarad tega se mi je sedež ob prehodu zameril.*mala* napisal/-a:(čeprov ne vem zakaj bi se kdo sekiral kje sedi, ampak ok)
Kar pa ne velja za nizkocenovce (nekatere?).*mala* napisal/-a:Pri prestopanju ne opraviš še enkrat check-in, ampak moraš pa ostati v coni za prestopanje (Transfers).
..al se motim in zdej širim dezinformacije?
-
*mala* - Cosmopsiho
Hja, te kartice ni v Sloveniji. Si jo pa nekateri rihtajo v tujini. Je pa super za rezerviranje letov (še posebno Ryanair, ker prihraniš 5€ na let, se mi zdi).
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
*mala* napisal/-a:Verjetno pri dražjih res lahko izbiraš sedež (čeprov ne vem zakaj bi se kdo sekiral kje sedi, ampak ok)
Pri kakšnih dolgih čezoceanskih letih, verjemi da je zelo pomembno, kje sediš. Sploh kakšni višji fantje, lahko zelo trpijo na dolgih letih. Za lete do 3h ur, se je pa res brezveze obremenjevat.
- Natekica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
Torej nikoli mi še ni blo treba kupovat letalske karte, ker smo šli do zdej vedno s kako agencijo, ampak vse je enkrat prvič
zanima me, kako je z Ryanairom in dejstvom, da imam v priimku Č?
A vpišem C ali Č? ne bi rada potem doplačevala spremembo priimka al pa kej, tko da mi povejte prosim, kako naj rezerviram hvala:)
zanima me, kako je z Ryanairom in dejstvom, da imam v priimku Č?
A vpišem C ali Č? ne bi rada potem doplačevala spremembo priimka al pa kej, tko da mi povejte prosim, kako naj rezerviram hvala:)
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz sem povsod pisala C, ker je pisalo v navodilih, da naj uporabljamo angleško abecedo in latinske črke. Govorim za Air Baltic, ampak so si verjetno podobna navodila glede teh zadev.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
*mala* - Cosmopsiho
Nad 100 ml tekočine ne smejo biti v ročni prtljagi. V oddani prtljagi je lahko pa praktično vse. Je pa precej stvari prepovedanih v ročni prtljagi (najbolje da si prebereš na strani letalske družbe s katero letite?).
Js najraje čimveč spravim v oddano prtljago, ker se tega znebiš in je smotano otovorjen hoditi po letališču.
Js najraje čimveč spravim v oddano prtljago, ker se tega znebiš in je smotano otovorjen hoditi po letališču.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Vsa tekočina k jo maš v ročni, mora biti v max 100ml flaškah in te v plastičnih prozornih vrečkah (sam teh flašk maš pa lohk kokr hočeš). Parfume pa take pičkarije, katerih glih ne morš pretakat, če so v stekleničkah, ki majo več kot 100ml raje dej v check-in.
Drgač pa: http://www.airsafe.com/danger.htm (standard)
Drgač pa: http://www.airsafe.com/danger.htm (standard)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov