Letalski prevozniki

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 09. Jul. 2008 15:30

Jaz sem do zdaj letela edino z AirMalto. Tut js sem bla nekam začudena, češ, a tk majhno je vse skupi, pa samo en razred je, in to. Ker še nimam izkušenj, bom pač podala svoje osebno mnenje. Meni se je zdelo kar vredu. Prijazne stevardese, hrana pač kot letalska hrana, ni blo za 5 zvezdic, pojest se je pa dalo, sam polet je bil brez posebnosti...
Uporabniški avatar
lissa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lissa » 09. Jul. 2008 16:10

- adria airways
-ltu
-lufthansa
-klm
-american airlanes
-united airlanes
-ryanair

Do zdej z vsemi zadovoljna, najboljša pa je bila KLM ( Amsterdam - Washington ).

Osebje je vedno prijazno, ker so za to plačani, hrana pa je na vsakem letalu obupna, ker gre za pregrete reči in že v naprej kuhane, kar pa je logično.

Razen enkrat z american airlanes je bila hrana še kar solidna in še to zato, ker sem bila v bussines classu.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 09. Jul. 2008 16:27

lissa napisal/-a:--american airlanes
-united airlanes
-
Razen enkrat z american airlanes je bila hrana še kar solidna in še to zato, ker sem bila v bussines classu.

Airlines. :wink:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Jul. 2008 12:30

micamaca napisal/-a:ok, ker vidm da ste se najbl na hrano skoncentriral :D ... v bistvu je to za moje pojme dost nepomemben faktor... bl me zanima varnost pa urejenost letal... da ni blo zanemarjen, kej pokvarjen, kkšn sumliv škripanje ipd.
No, pa da vam povem eno zgodbico - kar mam izkusenj z letalskimi prevozniki, je najvec z Ryanairom, in nekoc se je zgodilo naslednje: sedimo ze na letalu(ja, majhen kot en minibus), cakamo vzlet, pa prikoraka gospod mehanik, ker je ena od loput(oz. karkoli), kjer so spravljeni jopici in kisikove maske, mal dol visela. No, pa gospod zrihta, super lepo hvala, pa rece "to ni nic, bi morali vidt motor". :eek: Hja, dober smisel za humor, ane. :D
Pa ne vem zakaj, ampak imam zoprn obcutek, da jim pristajanje malo peša; nazadnje smo se tako zatresli, sem res mislila, da bomo s piste zletel(oz., zapeljali, rather).

Aja, pa tole! Kolk mi grejo pa na zivce s tistimi njihovimi "juhu, spet smo pravocasni, kok smo mi kul, vec kot 90% pravo- ali pa celo pred-casnih pristankov" - ja ma nemoj, jz tud raj recem, da bom tam in tam cez tolk in tolk casa, ko pa vem, da sem lahko prej.
Uporabniški avatar
ce si si
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ce si si » 11. Jul. 2008 12:46

Najboljse letalske druzbe za daljse polete:
dalec pred vsemi je KLM (tudi s cenami =)
sledi Air France
tudi Austrian airlines in Lufthansa sta OK

Pri kratkih poletih je Adria Airways 1A s crtico!

Nikoli vec pa ne bi letela z Malev in Sibir airlines. Poden od podna!

Nizkocenovci in razne aviokompanije iz vzhoda imajo odlicno razmerje med ceno in uslugami.
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 12. Jul. 2008 10:08

micamaca napisal/-a:ok, ker vidm da ste se najbl na hrano skoncentriral :D ... v bistvu je to za moje pojme dost nepomemben faktor... bl me zanima varnost pa urejenost letal... da ni blo zanemarjen, kej pokvarjen, kkšn sumliv škripanje ipd.

verjemi, da ko letiš 11 ur je hrana zelo pomemben faktor :D vsaj meni...
drugače pa me varnost ne skrbi, ker večinom potujem z družbami za katere vem, da imajo redne preglede in servise...razen pri turških prevoznikih sem bila malo skeptična :D ..niso bilo ravno briljantna letala...
je morda katera že letela z martinair(amsterdam)?baje, da je to ena super letalskih družb...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 16. Jul. 2008 15:10

astra_mb napisal/-a:

verjemi, da ko letiš 11 ur je hrana zelo pomemben faktor :D vsaj meni...
drugače pa me varnost ne skrbi, ker večinom potujem z družbami za katere vem, da imajo redne preglede in servise...razen pri turških prevoznikih sem bila malo skeptična :D ..niso bilo ravno briljantna letala...
je morda katera že letela z martinair(amsterdam)?baje, da je to ena super letalskih družb...

uf, zdaj si me pa res "pomirila" v petek grem s TK ljubljana-carigrad, carigrad -kairo :?
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 16. Jul. 2008 22:29

pa na izgled niso bila lepa :D ...saj pa vidiš, da sem še živa in zdrava....kot še veliko punc tukaj zgoraj, ki so potovale v turčijo...ni nič škripalo ali kaj takega...čisto ok so bila... :)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 07. Avg. 2008 20:49

Najboljši prevoznik definitivno Lauda, kjer imajo res 'porihtano v nulo'..
Sicer sem letela že z vsemi mogočimi in se vseh niti dobro ne spomnim, vem pa, da nisem imela slabih izkušenj z nobenimi, razen na poletu v Ameriki, kjer je bila hrana res neužitna . :)
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 08. Avg. 2008 8:33

za laudo pa se zelo strinjam..upam, da spet čimprej potujem z njimi...
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 08. Avg. 2008 9:11

Tud jst sem bla do zdej najbolj navdušena nad Laudo. Letos sem spet letela z LTU čezocenasko in je blo vse okej. Hrana je bila boljša tjagrede kot nazaj. Sta pa mami & oči ta teden letela v Bangkok s Thai Airways (al Airlines) in sta rekla, da je ful več prostora med sedeži. Za dolge lete je to kr fajn...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 09. Avg. 2008 12:59

A ma kdo kakšne izkušnje z letalsko družbo Swiss??
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 14. Sep. 2008 8:54

Jst bi pa rabla povratno karto za amsterdam okol novga leta.Pa iz čimbližjega letališča.Sploh nč ne najde.Sploh ne iz benetk al pa trsta.A je prov kakšna družba letalska za nizozemsko.Lohk bi tud do roterdama letela,sam k sploh nč ne najde.
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a miss_kitty » 18. Sep. 2008 11:16

AMSTERDAM-SCHIPHOL

Gre pa iz Zagreba.
Just dance!
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cReAmY » 18. Sep. 2008 14:28

jst bi pa rabla enosmerno let. karto okol božica iz Maroka na bliznja letališča? :S kdo ve za kej kar je kul?

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov