Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Jaz sem do zdaj letela edino z AirMalto. Tut js sem bla nekam začudena, češ, a tk majhno je vse skupi, pa samo en razred je, in to. Ker še nimam izkušenj, bom pač podala svoje osebno mnenje. Meni se je zdelo kar vredu. Prijazne stevardese, hrana pač kot letalska hrana, ni blo za 5 zvezdic, pojest se je pa dalo, sam polet je bil brez posebnosti...
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
- adria airways
-ltu
-lufthansa
-klm
-american airlanes
-united airlanes
-ryanair
Do zdej z vsemi zadovoljna, najboljša pa je bila KLM ( Amsterdam - Washington ).
Osebje je vedno prijazno, ker so za to plačani, hrana pa je na vsakem letalu obupna, ker gre za pregrete reči in že v naprej kuhane, kar pa je logično.
Razen enkrat z american airlanes je bila hrana še kar solidna in še to zato, ker sem bila v bussines classu.
-ltu
-lufthansa
-klm
-american airlanes
-united airlanes
-ryanair
Do zdej z vsemi zadovoljna, najboljša pa je bila KLM ( Amsterdam - Washington ).
Osebje je vedno prijazno, ker so za to plačani, hrana pa je na vsakem letalu obupna, ker gre za pregrete reči in že v naprej kuhane, kar pa je logično.
Razen enkrat z american airlanes je bila hrana še kar solidna in še to zato, ker sem bila v bussines classu.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
lissa napisal/-a:--american airlanes
-united airlanes
-
Airlines.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
No, pa da vam povem eno zgodbico - kar mam izkusenj z letalskimi prevozniki, je najvec z Ryanairom, in nekoc se je zgodilo naslednje: sedimo ze na letalu(ja, majhen kot en minibus), cakamo vzlet, pa prikoraka gospod mehanik, ker je ena od loput(oz. karkoli), kjer so spravljeni jopici in kisikove maske, mal dol visela. No, pa gospod zrihta, super lepo hvala, pa rece "to ni nic, bi morali vidt motor". Hja, dober smisel za humor, ane.micamaca napisal/-a:ok, ker vidm da ste se najbl na hrano skoncentriral ... v bistvu je to za moje pojme dost nepomemben faktor... bl me zanima varnost pa urejenost letal... da ni blo zanemarjen, kej pokvarjen, kkšn sumliv škripanje ipd.
Pa ne vem zakaj, ampak imam zoprn obcutek, da jim pristajanje malo peša; nazadnje smo se tako zatresli, sem res mislila, da bomo s piste zletel(oz., zapeljali, rather).
Aja, pa tole! Kolk mi grejo pa na zivce s tistimi njihovimi "juhu, spet smo pravocasni, kok smo mi kul, vec kot 90% pravo- ali pa celo pred-casnih pristankov" - ja ma nemoj, jz tud raj recem, da bom tam in tam cez tolk in tolk casa, ko pa vem, da sem lahko prej.
-
ce si si - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2008
Najboljse letalske druzbe za daljse polete:
dalec pred vsemi je KLM (tudi s cenami =)
sledi Air France
tudi Austrian airlines in Lufthansa sta OK
Pri kratkih poletih je Adria Airways 1A s crtico!
Nikoli vec pa ne bi letela z Malev in Sibir airlines. Poden od podna!
Nizkocenovci in razne aviokompanije iz vzhoda imajo odlicno razmerje med ceno in uslugami.
dalec pred vsemi je KLM (tudi s cenami =)
sledi Air France
tudi Austrian airlines in Lufthansa sta OK
Pri kratkih poletih je Adria Airways 1A s crtico!
Nikoli vec pa ne bi letela z Malev in Sibir airlines. Poden od podna!
Nizkocenovci in razne aviokompanije iz vzhoda imajo odlicno razmerje med ceno in uslugami.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
micamaca napisal/-a:ok, ker vidm da ste se najbl na hrano skoncentriral ... v bistvu je to za moje pojme dost nepomemben faktor... bl me zanima varnost pa urejenost letal... da ni blo zanemarjen, kej pokvarjen, kkšn sumliv škripanje ipd.
verjemi, da ko letiš 11 ur je hrana zelo pomemben faktor vsaj meni...
drugače pa me varnost ne skrbi, ker večinom potujem z družbami za katere vem, da imajo redne preglede in servise...razen pri turških prevoznikih sem bila malo skeptična ..niso bilo ravno briljantna letala...
je morda katera že letela z martinair(amsterdam)?baje, da je to ena super letalskih družb...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
astra_mb napisal/-a:micamaca napisal/-a:ok, ker vidm da ste se najbl na hrano skoncentriral ... v bistvu je to za moje pojme dost nepomemben faktor... bl me zanima varnost pa urejenost letal... da ni blo zanemarjen, kej pokvarjen, kkšn sumliv škripanje ipd.
verjemi, da ko letiš 11 ur je hrana zelo pomemben faktor vsaj meni...
drugače pa me varnost ne skrbi, ker večinom potujem z družbami za katere vem, da imajo redne preglede in servise...razen pri turških prevoznikih sem bila malo skeptična ..niso bilo ravno briljantna letala...
je morda katera že letela z martinair(amsterdam)?baje, da je to ena super letalskih družb...
uf, zdaj si me pa res "pomirila" v petek grem s TK ljubljana-carigrad, carigrad -kairo
-
pa na izgled niso bila lepa ...saj pa vidiš, da sem še živa in zdrava....kot še veliko punc tukaj zgoraj, ki so potovale v turčijo...ni nič škripalo ali kaj takega...čisto ok so bila...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Najboljši prevoznik definitivno Lauda, kjer imajo res 'porihtano v nulo'..
Sicer sem letela že z vsemi mogočimi in se vseh niti dobro ne spomnim, vem pa, da nisem imela slabih izkušenj z nobenimi, razen na poletu v Ameriki, kjer je bila hrana res neužitna .
Sicer sem letela že z vsemi mogočimi in se vseh niti dobro ne spomnim, vem pa, da nisem imela slabih izkušenj z nobenimi, razen na poletu v Ameriki, kjer je bila hrana res neužitna .
-
za laudo pa se zelo strinjam..upam, da spet čimprej potujem z njimi...
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Tud jst sem bla do zdej najbolj navdušena nad Laudo. Letos sem spet letela z LTU čezocenasko in je blo vse okej. Hrana je bila boljša tjagrede kot nazaj. Sta pa mami & oči ta teden letela v Bangkok s Thai Airways (al Airlines) in sta rekla, da je ful več prostora med sedeži. Za dolge lete je to kr fajn...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Jst bi pa rabla povratno karto za amsterdam okol novga leta.Pa iz čimbližjega letališča.Sploh nč ne najde.Sploh ne iz benetk al pa trsta.A je prov kakšna družba letalska za nizozemsko.Lohk bi tud do roterdama letela,sam k sploh nč ne najde.
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
AMSTERDAM-SCHIPHOL
Gre pa iz Zagreba.
Gre pa iz Zagreba.
Just dance!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov