Letalski prevozniki

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 09. Jul. 2010 20:31

Oo, this made my day! Ful ful fajn :freude: Povezava s Parizom bo tut zih kdaj prav prišla, ampak tale z Milanom bo pa zlo olajšala "življenje" :D

purple_rain napisal/-a:^^mal me skrbi, da ni to zdej samo marketinška poteza in da bodo cene že zrasle (skora ziher vsaj okoli novega leta)

Sem ščekirala novoletne cene in ja, itak: 28. decembra je za Pariz karta mal čez 90€ (zadnji let pred tem je pa že 23ga). Ampak za nazaj je pa 4. januarja sam 30€, tko da ni panike, zaenkrat prideš fajn čez. :) Bo pa valda zraslo, ko se bo december bližal.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Jul. 2010 20:26

Oooo, super.

Navijam se na povezavo z Madridom, Barcelono in Lizbono.

Kolikokrat na teden pa leti v Pariz in Milano?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jul. 2010 20:44

^^Barcelona je dosegljiva z Vuelingom (2x tedensko) - sam ta je mal draga (80€, ena smer).
Pariz 3x tedensko, Milano tudi 3x.

Ijeeej, počasi, pa bomo tud mi "povezani" s svetom. Slika
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Jul. 2010 17:26

Vidla da na seznamu od purple_rain manjkajo Czech Airlines. Je kar kul. Dobiš sendviček plus pijačo (kar je zelo pomembno če si lačen in reven :D), edino cene so previsoke. Ter letalo Lj- Praga je šokantno majhno (vsaj za moj okus). Pa luštne stevardese :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Jul. 2010 18:10

^^kul, da nas obveščaš. :)
Sem kar dodala na seznam, če ne druzga, bo men še kdaj prav prišlo.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 17. Jul. 2010 18:52

Jaz sem se pa že pelala z Adrio, sej je blo kul sam mal me je tisti zrak not v letalu moto pa mi je migrena vdarla :( pa plac za noge nisem lih mela, ampak se je dalo zdržat, nekih pripomb drugih nimam.

Pol sem pa tud potovala z Spanair, mi je pa bil bolj udoben od Adrie. Sam za jest pa nismo nič dobili, a ve katera zakaj mogoče? To nas je mal presenetlo :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Jul. 2010 21:27

da še jz pristavim svoje poznavanje:

Emirates: svetovno! verjetno ena najboljših družb na svetu. Pa stevardese so toooook lepe pa prijazne.

Air Moldova: srhljiva izkušnja ki je ne želim ponoviti.

Air France: letela samo na relaciji Ljubljana -Pariz na letalu ki ima manj sedežev kot avtobus. :D

Adria Airways večkrat in vedno zelo zadovoljna!

United Airlines zelo prijazno in ustrežljivo osebje

Lufthansa mi je bila manj všeč v primerjavi z United Airlines kljub temu da smo imeli lastne zaslončke, medtem ko na United Airlines tega ni bilo

Malev :lol: sej je kul - pripeljal me je iz točke a v točko b

Croatia Airlines -prijazno osebje, letalo pa podobno kot pri Adriji Airways, na krajših letih je tako ali tako vse več ali manj enako
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a christianna cruz » 17. Avg. 2010 16:47

a mi zna ktera povedat, če na letališčih na detektorju kovin piska, če imaš npr. v nogi šraufke in ploščice po operaciji.
pa kaj pol nardiš...poveš da maš to, in te spustijo...al morš met kako potrdilo od zdravnika ??
mona-liza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mona-liza » 17. Avg. 2010 17:47

Eno novo vprašanje:

A katera ve povedat kolk na Brniku oz. pri Adrii komplicirajo če v ročni prtljagi trogaš tekočino za leče v 120 ml. embalaži?? Žal manjše ne obstajajo oz. jih nisem zasledila, pa tudi če bi jih je ne bi kupla samo zato, ker je pač v 100 ml flaški. Nameravam imet pa samo ročni prtljago, tako da oddaja med redno prtlago ne pride v poštev. Aja, pa tekočina bi seveda bila čist nova, še z zaščitno folijo. Druga opcija, če ta ne bi šla je pa je, da odlijem 20 ml stran :lach: ... kar je pa skrajno :stupid: (tako kot pravilo, po katerem ne smeš trogat več kot 100 ml tekočine v eni flaški)
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 17. Avg. 2010 19:15

Pomoje more bit embalaža 100 ml ali manj, ne vsebina (npr. da iz 120 ml flaške odliješ 20 ml). Lahko pa npr. kupiš v lekarni prazno flaško za male pare in preliješ tekočino notri (seveda največ 100 ml) :)
mona-liza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mona-liza » 17. Avg. 2010 19:30

^ žal nimajo v lekarni take embalaže... sem glih danes spraševala v Centralni lekarni v Lj... če pa mogoča katera ve za kakšno lekarno, kjer bi se dalo to dobit se pa priporočam za info :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Avg. 2010 20:11

^^žal nimam pojma kje dobit kšne majhne prazne flaške, ampak bi rekla, da se splača potrudit jih poiskat - jz ne bi šla riskirat, da mi kej stran vržejo.
christianna cruz napisal/-a:a mi zna ktera povedat, če na letališčih na detektorju kovin piska, če imaš npr. v nogi šraufke in ploščice po operaciji.
pa kaj pol nardiš...poveš da maš to, in te spustijo...al morš met kako potrdilo od zdravnika ??
Zanimivo vprašanje.. :)
Pojma nimam, sam jz bi verjetno res tja prišla opremljena s kakšnimi papriji/dokazili/potrdili o operaciji.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Avg. 2010 20:15

Mislim da piska ja. Mi je zadnjič ena razlagala, da je njen oče imel ta "problem", ampak da so ga pač pretipali, pa z tisto mini stvarco za kovine, pa ni blo panike.

Za te embalaže- na enem forumu sem že brala kje se dobijo, pa se ne spomnim kje. Bom malce pobrskala.

EDIT: Po malce brskanja zasledila, da bi manjše prazne embalaže morali imeti v lekarni, tudi trgovinah Sanolabor ter mogoče kakšni drogeriji.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 18. Avg. 2010 0:20

purple_rain napisal/-a:- sam ta je mal draga (80€, ena smer).

Naj preračunam. 80 evrov, 1100 kilometrov, to je okoli 7 centov na kilometer.

Prejšnji mesec sem dal 1,780 EUR po osebi za povratne karte St. Kitts - Miami - Frankfurt - Ljubljana. Vi pa, da je 80 drago.

Grrr!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov