Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
VPRAŠANJE:
Glede rezervacije pri Ryanair. Koliko je potem še dodatnih stroškov za tem, ko izbereš datum in ceno (cena brez taks, z online check-in). Kolk je še provizije za kartico? A je treba vsak let posebi še 5€ doplačat in na vsako osebo, ali samo na "naročilo"?
Kak sm čudno vprašala. Aja, brez čekirane prtljage.
Npr. sedaj je za eno osebo takole: Koliko bo res končna vsota (plačilo z Mastercard)
Glede rezervacije pri Ryanair. Koliko je potem še dodatnih stroškov za tem, ko izbereš datum in ceno (cena brez taks, z online check-in). Kolk je še provizije za kartico? A je treba vsak let posebi še 5€ doplačat in na vsako osebo, ali samo na "naročilo"?
Kak sm čudno vprašala. Aja, brez čekirane prtljage.
Npr. sedaj je za eno osebo takole: Koliko bo res končna vsota (plačilo z Mastercard)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Uuuu *mala* kok si me zdj razveselila, jst tud iščem karto za London ravno za tisti termin, ampak sem gledala skoz samo Celovec, mi Trst sploh ni na misel prišel Drugač ti pa zaračunajo še prtljago (1 torba = max 15 kg) 20 € v eno smer, torej 40 €. Za kartico pa računajo še 5 € za karto v eno smer, torej 10 € skupaj. Za več oseb pa ne vem.
Če pa nimaš prtljage, pa samo 10 € več za plačilo z Mastercardom.
Če pa nimaš prtljage, pa samo 10 € več za plačilo z Mastercardom.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
bleh, krneki
Ja, je že majchy vse povedala.
Sam še tole: tle so tud možnosti tistih prepaid kartic, k jih pa mi nimamo, pri katerih pa ni provizij.
Ja, je že majchy vse povedala.
Sam še tole: tle so tud možnosti tistih prepaid kartic, k jih pa mi nimamo, pri katerih pa ni provizij.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 10. Jun. 2010 9:15, skupaj popravljeno 2 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
V naslednjem koraku moraš že podatke vpisat, to pa nebi Pa v tem koraku še nič ne piše.
Kaj pa če je več oseb? Za vsakega 5€? Verjetno ja.
Teh 5€ za web check-in je itak že na prejšnji strani, tako da to že pričakujem
Torej če rezerviram 4 lete na osebo, za 2 osebi bo to dodatnih 40€? Sucks!!
EDIT št. 1001 : Pa res nimamo nobene kartice, kjer nebi blo te trapaste provizije?
Kaj pa če je več oseb? Za vsakega 5€? Verjetno ja.
Teh 5€ za web check-in je itak že na prejšnji strani, tako da to že pričakujem
Torej če rezerviram 4 lete na osebo, za 2 osebi bo to dodatnih 40€? Sucks!!
EDIT št. 1001 : Pa res nimamo nobene kartice, kjer nebi blo te trapaste provizije?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^sej sam imena tam vpišeš, lahko sam eno črko
Ja, tist za web check-in sem pa spregledala na prvi strani, eh.
Glede prepaid: neki sem brala že po netu, bojda jo lahko dobimo tud mi, ampak iz tujine; pač, ko si že enkrat nekje zunej, si jo zrihtaš (bojda celo lahko tud na, ne vem, italijanski pošti).
Ja, tist za web check-in sem pa spregledala na prvi strani, eh.
Glede prepaid: neki sem brala že po netu, bojda jo lahko dobimo tud mi, ampak iz tujine; pač, ko si že enkrat nekje zunej, si jo zrihtaš (bojda celo lahko tud na, ne vem, italijanski pošti).
-
purple_rain - Cosmopsiho
En zanimiv prispevek na STA forumu o teh karticah:
http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2980700
https://www.entropay.com/
Je en kup nekih začetnih stroškov in provizij, ampak se potem kasneje splača, če se dosti uporablja kartico.
http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2980700
https://www.entropay.com/
Je en kup nekih začetnih stroškov in provizij, ampak se potem kasneje splača, če se dosti uporablja kartico.
-
*mala* - Cosmopsiho
Hvala za tole. Si nebi blo slabo tole omislit v prihodnosti, ker 40€ za foro stran vržt ni lih mal
Mal morm še poštudirat, ker mi ni najbolj jasno.
Mal morm še poštudirat, ker mi ni najbolj jasno.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Prijetne novice:
EasyJet odpira nove linije na relaciji LJ-Pariz in LJ-Milano
Na voljo od 2. decembra (Pariz; trenutno ponujena najnižja cena 24,99€ za eno smer) oz. 9. decembra (Milano; 19,99€).
EasyJet odpira nove linije na relaciji LJ-Pariz in LJ-Milano
Na voljo od 2. decembra (Pariz; trenutno ponujena najnižja cena 24,99€ za eno smer) oz. 9. decembra (Milano; 19,99€).
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
^^Sem videla ja. Meni je to sijajno, ker s sestro Januarja nameravava iti v Pariz. In za 50€ povratna karta... Ni boljšega
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^mal me skrbi, da ni to zdej samo marketinška poteza in da bodo cene že zrasle (skora ziher vsaj okoli novega leta); ma če že maš splanirano potovanje, potem pa kar čim prej karte kupit.
Men je všeč povezava z Milanom, ki je tud dobro "izhodišče" za druge polete (kot alternativa Benetkam ).
Men je všeč povezava z Milanom, ki je tud dobro "izhodišče" za druge polete (kot alternativa Benetkam ).
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Super novica! Jst mam tut planiran Pariz v bližnji prihodnosti (treba se je naučit francoščine, da lahko diplomiram)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^tud tja pridem(o) za tabo , zdej ko vemo, da se da poceni skoz prit.
(joj, pogrešam zdej *malo* v tej temi )
(joj, pogrešam zdej *malo* v tej temi )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov