Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 424 prispevkov
• Stran 28 od 29
•
Prejšnja
1 ... 25, 26, 27, 28, 29
Naslednja
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Ima kdo kakšne izkušnje z wizzairom. Ste zadovoljni? Koliko je potrebno doplačati za prtljago (na strani nikjer ne najdem tega podatka). Prvič sploh si rezerviram letalo preko interneta in me zanima, kako sploh poteka. Kako plačaš? Kje prevzameš karte ipd.
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Z wizzairom še nisem letela, je pa pri nizkocenovcih povsod enako. Karto kupiš s kreditno ali debetno, ki omogoča nakup preko interneta (vprašaj pri svoji banki), karte ti pa pošljejo po mailu in si jih sprintaš. Cel postopek te lepo vodijo, tako da je vse jasno.
-
Babs. - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
jaz sem že precejkrat, brez pripomb, nizkocenovni pač, pripeljejo te, kamor je treba, nekega luskuza pa itak da ni:) zdaj poleti je 25 eu na dodatno prtljago (v eno smer). pozimi 20 eu (če greš iz lj, to pomeni 32 kg), drugače imajo pa dve vrsti ročne, narbtnik/torbica je zastonj, majhen kovček je 10 eu (to lahko vzameš s sabo na letalo)
ponavadi ti kak teden pred odhodom napišejo, da moraš narediti online check-in in sprintati karte, ker drugače imaš lahko nepotrebne dodatne stroške na letališču
ponavadi ti kak teden pred odhodom napišejo, da moraš narediti online check-in in sprintati karte, ker drugače imaš lahko nepotrebne dodatne stroške na letališču
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
v-e-s-n-a napisal/-a:^^ tenx
NOVO:
Mogoce kdo ve, kako je s prestavljanjem leta pri Adrii? Je potrebno kaj in koliko placat?
Mogoče ti to kaj pomaga...pod sprememba rezervacije
https://www.adria.si/sl/splosni-pogoji-cen/
- vilamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2013
Sicer sem že precej pregledala in prebrala po netu, samo rajši 1x preveč vprašam kot 1x premalo... Poletni bom delala na Irskem in moram nekako priti tja Najbolj mi ustreza letališče Shannon, ker so mi pomudili da me pridejo iskati (in glede na to da smo dogovorjeni da pridem v soboto ko je bolj ubogo z avtobusi mi to zelo ustreza....).
Kolikor gledam ryanairovo spletno stran je torej moja tako rekoč edina opcija do londona (najbrž iz benetk) in poten v shannon. predvidevam da se bodo karte še pocenile oz. da bodo imeli še kakšne popuste, samo me skrbi da bi do takrat že zmanjkalo kart za datum ki ga potrebujem - kakšne imate kaj izkušnje, počakam in prihranim ali pač dam par € več in sem 100%?
Kolikor gledam ryanairovo spletno stran je torej moja tako rekoč edina opcija do londona (najbrž iz benetk) in poten v shannon. predvidevam da se bodo karte še pocenile oz. da bodo imeli še kakšne popuste, samo me skrbi da bi do takrat že zmanjkalo kart za datum ki ga potrebujem - kakšne imate kaj izkušnje, počakam in prihranim ali pač dam par € več in sem 100%?
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
^^Pomojem se ti najbolj splača letet z Ryanairom iz Trevisa v Dublin in potem z avtobusom naprej (razdalje po Irski niso prevelike).
Imam pa eno vprašanje- je že kdo prestopal na Istanbulskem letališču? Namreč letim iz Benetk prek Istanbula v Gano (z istim prevoznikom) in imam za prestop 1 uro in 10min časa.
Kako poteka prestop, se je treba vmes ponovno čekirat in it čez vse preglede? Prtljaga verjetno leti direktno na končno destinacijo in mi je ni treba med prestopom dvignit in ponovno čekirat? Ali ob morebitni zamudi počakajo oziroma grem lahko na naslednji let brez doplačila (kupljeno imam 'paket karto', in ne za vsak let posebej)?
Imam pa eno vprašanje- je že kdo prestopal na Istanbulskem letališču? Namreč letim iz Benetk prek Istanbula v Gano (z istim prevoznikom) in imam za prestop 1 uro in 10min časa.
Kako poteka prestop, se je treba vmes ponovno čekirat in it čez vse preglede? Prtljaga verjetno leti direktno na končno destinacijo in mi je ni treba med prestopom dvignit in ponovno čekirat? Ali ob morebitni zamudi počakajo oziroma grem lahko na naslednji let brez doplačila (kupljeno imam 'paket karto', in ne za vsak let posebej)?
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Prtljaga gre direkt v Gano, če imaš istega prevoznika, checkina tudi ni potrebno še enkrat delat. Odvisno od prevoznika, pri enih te takoj po arrivalu na prestopno destinacijo prioritetno pospremijo do naslednjega gate-a, nekje moraš sam šibat okoli. Jst bi direkt na Turkish poklical oz. jim poslal mejl.. Predvidevam, da letiš z njimi?
Prvi neprebran prispevek • 424 prispevkov
• Stran 28 od 29
•
Prejšnja
1 ... 25, 26, 27, 28, 29
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov