Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 424 prispevkov
• Stran 27 od 29
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Naslednja
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nič panike, še noben ni v luftu ostal.
Pa če je kaj v tolažbo vsem, ki se bojite malih letal; da lahko letala letijo po Evropi, morajo zadostovati precej visokim standardom in so načeloma po teh standardih dobro vzdrževana in redno tehnično pregledana.
Človeška napaka pilota je tisto, česar bi se morali bati, ne tehnične okvare. To se pa lahko zgodi v še tako oh in sploh super novem velikem letalu.
Good luck
Pa če je kaj v tolažbo vsem, ki se bojite malih letal; da lahko letala letijo po Evropi, morajo zadostovati precej visokim standardom in so načeloma po teh standardih dobro vzdrževana in redno tehnično pregledana.
Človeška napaka pilota je tisto, česar bi se morali bati, ne tehnične okvare. To se pa lahko zgodi v še tako oh in sploh super novem velikem letalu.
Good luck
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Na svoj seznam lahko dodam 2 novi družbi, Iberia (:wtg: - stevardesa je imela neverjetno elegantne gibe rok! ) & Volotea, slednja ima samo danes akcijo za 14€
slikca je klikabl
Volotea me je sicer malenkost razočarala še pred potovanjem - za eno potovanje so mi prestavili datum odhoda (skrajšali potovanje), za drugo pa sploh skenslali polet; AMPAK so se zelo odkupili, customer service je bil zelo dober, ustrežljiv, hitro odziven, povrnili so mi, heh, velik več kot sem pričakovala.
slikca je klikabl
Volotea me je sicer malenkost razočarala še pred potovanjem - za eno potovanje so mi prestavili datum odhoda (skrajšali potovanje), za drugo pa sploh skenslali polet; AMPAK so se zelo odkupili, customer service je bil zelo dober, ustrežljiv, hitro odziven, povrnili so mi, heh, velik več kot sem pričakovala.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Kdaj? Kam? Iz kje npr.?
Js sm res slepa očitn
Js sm res slepa očitn
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
tukaj si lahko prebereš več o tem. meni so tele njihove akcije do zdaj še vedno delale
http://izletnadlani.com/pozor-z-ryanair ... estinacij/
http://izletnadlani.com/pozor-z-ryanair ... estinacij/
Don't worry, be happy!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ko budala sem poklikala na FB cel kup takih in drugačnih strani, ki iščejo tele ugodnosti namesto nas
Trenutno (samo še danes možen nakup!!) ima Ryanair od 10€ neki zanimivih lokacij (za potovanje med 2. & 30.4.).
Še en vtis z Volotee: ful lepo pristajajo npr. pri Ryan-u se mi včasih zdi mal "štorasto"/nas pretrese, tle je pa vse gladko šlo.
Trenutno (samo še danes možen nakup!!) ima Ryanair od 10€ neki zanimivih lokacij (za potovanje med 2. & 30.4.).
Še en vtis z Volotee: ful lepo pristajajo npr. pri Ryan-u se mi včasih zdi mal "štorasto"/nas pretrese, tle je pa vse gladko šlo.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
ri easyjetu sem kupila flexi karto pri kateri naj bi zraven dobil 20kg prtljage. Poleg tega sem dodatno kupila še 20 kg prtljage.
Zdaj mi pa na koncu piše tole: The 1 passenger(s) in this booking may check in a combined total of 2 hold bag(s) for each flight on this booking. The total hold weight must not exceed 20 kg.
Imam zdaj vse skupaj lahko 20 ali 40kg prtljage?
Zdaj mi pa na koncu piše tole: The 1 passenger(s) in this booking may check in a combined total of 2 hold bag(s) for each flight on this booking. The total hold weight must not exceed 20 kg.
Imam zdaj vse skupaj lahko 20 ali 40kg prtljage?
Don't worry, be happy!!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
mene tud in se ful veselim, ker imam po moje prvič v lajfu skoraj sanjske čase letov (grem mal pred četrto popoldne, čas prestopa slabe 3 ure, na cilju okol devetih zjutraj). Letim pa z Emirati, prvič, in me prav zanima, če si zaslužijo vso to oh in sploh slavo
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
In - kako je blo letet z Emirati?
Jaz sem bila lani na istem - vsi totalno navdušeni in kok so Emirati zakon pa čist hudo, na konc se mi ni zdelo pa čisto nič posebnega in sem valda stegnila surlo. Zame še vedno zmagajo Qatarci.
In, ja, normalni tranzitni časi zmagajo, utrga se mi 10 ur bluzit po letališčih. Vedno dam raje par 10€ več in nimam s tem problemov.
Jaz sem bila lani na istem - vsi totalno navdušeni in kok so Emirati zakon pa čist hudo, na konc se mi ni zdelo pa čisto nič posebnega in sem valda stegnila surlo. Zame še vedno zmagajo Qatarci.
In, ja, normalni tranzitni časi zmagajo, utrga se mi 10 ur bluzit po letališčih. Vedno dam raje par 10€ več in nimam s tem problemov.
As your lover describes you, so you are.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Vse pohvale Emiratom za njihov odnos! Ok, razen ene babe v Lj pisarni, ki mi je napacne info dala.
Letela sem namrec z enosmerno karto, zaradi cesar me naceloma ne bi spustili na avion, saj bi rabila ali vizo ali potrjeno karto naprej. Pa so mi na letaliscu v Benetkah na check inu naredili booking, brez da bi placala jasno, in je bilo kul.
Prvi let do Dubaja je bil neudoben, izbira filmov slaba, hrana odlicna (oziroma jaz sestradana ). Drugi let je bil ful udoben, veliko prostora za noge, hrana zanic, alkohola na obeh letih dovolj. Tak da kul izkusnja, niso pa najboljsi
Je pa tudi letalisce v Dubaju super (ce prav razumem, je dokaj novo). Dosti trgovin, da lahko cas zapravlja, dva Starbucksa in precej lezalnikov za dremanje, ce imas dolg postanek. Edino brezplacen internet v obliki terminalov ali wifi-ja bi prisel prav, ampak to sem itak videla le v Abu Dabiju.
Letela sem namrec z enosmerno karto, zaradi cesar me naceloma ne bi spustili na avion, saj bi rabila ali vizo ali potrjeno karto naprej. Pa so mi na letaliscu v Benetkah na check inu naredili booking, brez da bi placala jasno, in je bilo kul.
Prvi let do Dubaja je bil neudoben, izbira filmov slaba, hrana odlicna (oziroma jaz sestradana ). Drugi let je bil ful udoben, veliko prostora za noge, hrana zanic, alkohola na obeh letih dovolj. Tak da kul izkusnja, niso pa najboljsi
Je pa tudi letalisce v Dubaju super (ce prav razumem, je dokaj novo). Dosti trgovin, da lahko cas zapravlja, dva Starbucksa in precej lezalnikov za dremanje, ce imas dolg postanek. Edino brezplacen internet v obliki terminalov ali wifi-ja bi prisel prav, ampak to sem itak videla le v Abu Dabiju.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Veerle napisal/-a:Jaz sem bila lani na istem - vsi totalno navdušeni in kok so Emirati zakon pa čist hudo, na konc se mi ni zdelo pa čisto nič posebnega in sem valda stegnila surlo. Zame še vedno zmagajo Qatarci..
Qatar je itak top. Tudi splošno je rangiran višje. Dejansko imajo 5 zvezdic, Emirates 'samo' 4.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Tudi meni je bilo kul leteti z Emirati. Sicer s Qatarjem še nisem letela, vendar sem se pogovarjali z ljudmi, ki so istočasno leteli z njimi in so nas bolj cartali .
Pa na letališču v Dubaju imajo svojo restavracijo, kjer si kot njihov potnik upravičen do brezplačnega obroka, če imaš postanek več kot 4h.
Letališče je pa res kot malo mesto. Še irish pub imajo, ki je prijazen do kadilcev.
Pa na letališču v Dubaju imajo svojo restavracijo, kjer si kot njihov potnik upravičen do brezplačnega obroka, če imaš postanek več kot 4h.
Letališče je pa res kot malo mesto. Še irish pub imajo, ki je prijazen do kadilcev.
Prvi neprebran prispevek • 424 prispevkov
• Stran 27 od 29
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov