Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja, in razen kakih izjem, z ljubljanskega letališča ne najdeš nič ugodnega. Vedno je treba preračunati, koliko te pride transfer do letališča in potem tudi glede na povezave, čas, koliko ti pomeni udobje (v smislu se zapelješ kako urico na brnik ali pa iščeš najcenejše povezave do Dunaja), razmisliti, kaj se ti najbolj splača.
Da so karte najdražje v visoki sezoni in okoli praznikov, je pa tudi logično.
Je pa vedno rizik, s temi kartami. Moraš imeti tudi malo sreče, da najcenejšo možnost nabašeš. Lahko imajo en teden po tem, ko kupiš karto, kako akcijo
Da so karte najdražje v visoki sezoni in okoli praznikov, je pa tudi logično.
Je pa vedno rizik, s temi kartami. Moraš imeti tudi malo sreče, da najcenejšo možnost nabašeš. Lahko imajo en teden po tem, ko kupiš karto, kako akcijo
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Maruša Habot napisal/-a:Mislim, da se danes najbolj splača leteti z Emirates, saj je Dubai kr v krizi in je tudi cena letov padla. Sama sem letela za 500evrov na Tajsko in nazaj
to ponudbo majo Emirati že nekaj časa, ne zaradi krize
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^TAP, Hrvaška let. družba in Adria (iz LJ, samo "v sezoni") - so pa vse precej drage (TAP še najcenejši, se mi zdi).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, to vem Samo za Zagreb mi je nekdanja cimra (Portugalka) razlagala kak poceni let je dobila, pa se nisem mogla spomnt imena letalske družbe (je bla res Tap, pa ni tak poceni). Za kolegico iščem let v Porto, ali pa v Lizbono (pa bo šla do Porta z vlakom).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Taniyia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2008
Letela sem z Adria Airways, EasyJet, Lufthansa, Air France, Singapore Airlines.
Z zadnjimi sem bila najbolj zadovoljna. Osebje je bilo zelo prijazno in ustrežljivo.
Z zadnjimi sem bila najbolj zadovoljna. Osebje je bilo zelo prijazno in ustrežljivo.
Zadnjič spremenil Taniyia, dne 27. Jul. 2010 17:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Luštna stran o sloveniji ...
-
purple_rain - Cosmopsiho
Če koga zanima .. preživela sem. 7h na letališču, ponoči, med dvema letoma. Mal zoprno, vse taboljše klopce (za spanje) ble zasedene. Oz., sem že "imela" eno, pol sem se pa trapa odločila, da bi šla še mal kadit in valda jo je nekdo vmes zasedel. Tko sem potem nekak čudno zložena probala spat na eni klopci "za dva" (brez naslonjala za roke med dvema sedežema..na kufru)..ahja. Bla zanimiva izkušnja, ampak se tega ne bi šla več, če le res ne bi blo potrebno.purple_rain napisal/-a:Jz bi tud tko ene 9 ur mela za počakat na naslednji let, če se odločim za to varjanto..
- otka123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
Croatia airlines ima žal velik boljša letala kot Adria, in letos imajo akcijo, notranji poleti, se pravi Zagreb- Split, Dubrovnik ipd. za dve osebi povratna kartra 120€, se pravi 60€ na osebo povratna karta, če greš np v Dubrovnik, se ne splača z avtom.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^jz bi predlagala:
Lufthansa, Brussels airlines, BA (British Airways), AA (American Airlines), United, KLM, Airfrance, Swiss, Aer Lingus, Iberia, Virgin, US Airways..
Sicer pa pobrskej mal na straneh kot so opodo.de, ebookers.de/.com, momondo.com - potem pa poglej še na straneh ponujenih prevoznikov.
Lufthansa, Brussels airlines, BA (British Airways), AA (American Airlines), United, KLM, Airfrance, Swiss, Aer Lingus, Iberia, Virgin, US Airways..
Sicer pa pobrskej mal na straneh kot so opodo.de, ebookers.de/.com, momondo.com - potem pa poglej še na straneh ponujenih prevoznikov.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^probi kdaj še kaj drugega.
(razen če si zaposlena tam in imaš ugodnosti, pol bi bla pa rada tvoja prijateljica )
(razen če si zaposlena tam in imaš ugodnosti, pol bi bla pa rada tvoja prijateljica )
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
purple_rain napisal/-a:Če koga zanima .. preživela sem. 7h na letališču, ponoči, med dvema letoma.
Sej res, jz sem tut takrat pisala, da bo treba spat na letališču. Smo tudi mi preživeli. Na koncu se nas je nabrala kr lepa grupica, ene pet nas je blo, smo našli en frej plac na Stanstedu in smo mel svoj mini "kemping plac". Pridejo prav spalka, dekca, povšterček za napihnit pa kaka brisača - si lah dost udobno postelješ ubistvu Mi smo najprej še lepo vsak en pir spil, tko da je blo prov fino (kukr pač lahko je, če spiš na tleh). Ful je fajn, če je cela grupica, vedno kdo samo napol kinka in čuva stvari. Jz sm kr fajn zakinkala, dokler niso okol 5ih začel odpirat pultov za prijavo, tam kjer smo spali in nas prijazno spodili stran. Pol smo šli pa pač na zajtrk in jutranjo kavico.
Drgač so pa na Stanstedu ponoč lokalčki odprti, tko da če si lačen, ni panike dobit hrane. Na wc-ju majo pipo s pitno vodo, tko da si komot natočiš v kako flaško. Pa če kdo rabi kako stvar (mobitel, laptop) dat filat - smo nagruntal, da je najboljš it za avtomate s hrano iskat vtičnice.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
LEEL00 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2010
Jaz sem precej letela tako da bom nastela sam bolj kaksen pripetljaje...
Adria (pac slovenska rabim jo nastet),
Singapore airlines - tle nam je enkrat en motor crknu - ma smo srecno pristali, sem se res ustrasla, res ful. Kjub temu so moja najljubsa letalska druzba in ce le lahko poskusamo it z njimi. Edino me moti ker v enih letalih majo fajn tiste ekrancke v drugih se jih pa slabo vidi pod kotom in so stari. Majo pa eno ful dobro igrico na njih, ki jo lahko 100 let igras in se ne navelicas.
Aja enkrat je en clovek imel nek napad panike al neki podobnega ma so ful profesionalno pristopli. Res vsecno osebje mi zgleda. (Aja pa princess te klicejo ce zgledas zalostna) Edino stalno piska da se pripnes. In tudi ce so cisto majhne turbolence ti recejo da gres na lastno odgovornost na wc.
Lufthansa - tle me moti obcutek kot da sparajo z denarjem in letijo vsaj po mojem obcutku bolj pocasi, sicer verjamem da so se vedno v mejah normale Samo filing je weird.
Quantas - ti so mi leteli ful cudno. ko smo pristajali je prednji del letala usmeril navzdol in ne pa z zakrilci in tem, in nekako prepogumno... (Sej se zgodi tudi drugod da so kdaj tko pristali sam tle sem mela obcutek kot da tip misli da vozi neko staro vojasko letalo) Aja pa nekam po pisti je tudi kar rukalo... Mi je pa blo smesno ko je rekel pilot da bo malo "bumpy". To je bil prvi let z njimi ostali so bili bolj normalni.
Najhujse turbolence sem dozivela - smesno - iz ljubljane do svice.
Ko sem sla s prijatelji smo sli ponavadi s kaksnim nizkocenovnim. Drugace ce se le da grem s kaksnim iz star alliance najraje SA. <3
Adria (pac slovenska rabim jo nastet),
Singapore airlines - tle nam je enkrat en motor crknu - ma smo srecno pristali, sem se res ustrasla, res ful. Kjub temu so moja najljubsa letalska druzba in ce le lahko poskusamo it z njimi. Edino me moti ker v enih letalih majo fajn tiste ekrancke v drugih se jih pa slabo vidi pod kotom in so stari. Majo pa eno ful dobro igrico na njih, ki jo lahko 100 let igras in se ne navelicas.
Aja enkrat je en clovek imel nek napad panike al neki podobnega ma so ful profesionalno pristopli. Res vsecno osebje mi zgleda. (Aja pa princess te klicejo ce zgledas zalostna) Edino stalno piska da se pripnes. In tudi ce so cisto majhne turbolence ti recejo da gres na lastno odgovornost na wc.
Lufthansa - tle me moti obcutek kot da sparajo z denarjem in letijo vsaj po mojem obcutku bolj pocasi, sicer verjamem da so se vedno v mejah normale Samo filing je weird.
Quantas - ti so mi leteli ful cudno. ko smo pristajali je prednji del letala usmeril navzdol in ne pa z zakrilci in tem, in nekako prepogumno... (Sej se zgodi tudi drugod da so kdaj tko pristali sam tle sem mela obcutek kot da tip misli da vozi neko staro vojasko letalo) Aja pa nekam po pisti je tudi kar rukalo... Mi je pa blo smesno ko je rekel pilot da bo malo "bumpy". To je bil prvi let z njimi ostali so bili bolj normalni.
Najhujse turbolence sem dozivela - smesno - iz ljubljane do svice.
Ko sem sla s prijatelji smo sli ponavadi s kaksnim nizkocenovnim. Drugace ce se le da grem s kaksnim iz star alliance najraje SA. <3
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov