Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz, še zmeri ..classy napisal/-a:Kdo leti iz Benetk v Madrid?
Hahaha, aja, ti verjetno sprašuješ katera družba leti na tej relaciji?
Jz namreč še vedno iščem svojo pot... jao.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 03. Feb. 2010 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
classy napisal/-a:Kdo leti iz Benetk v Madrid?
Iberia. (vem po zaslugi purple_rain - delam reklamo )
Je pa ful zabavno v španščini gledat stran
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^sej je tud v ang. za nas ostale
Pa Vueling tud.
Pa Vueling tud.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Mja, sej, odvisno tud kdaj letiš - barbkaa sicer sprašuje za september; jz recimo bi šla maja, pa je 160€, men je pa to preveč, ker vem, da lahko za manj dobim.
-
*mala* - Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a:^^sej je tud v ang. za nas ostale
Pa Vueling tud.
Sej vem, da tud v angleščini, samo ne skrivam navdušenja, ker moje skromno znanje premore razumevanje strani
No, pa bom spet zabila večer za gledanje cen za Madrid, čeprav prezgodaj
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Sem pozabila dodat "za nas, ki ne znamo"..ko bi vsaj kej več jezikov znala
No, če najdeš kaj, ne bodi sebična in deli z nami informacije.
P.s.: iskani termin je začetek maja, kthxbai
No, če najdeš kaj, ne bodi sebična in deli z nami informacije.
P.s.: iskani termin je začetek maja, kthxbai
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Da še jz svoj skromn kufr pri družbah pristavim - itak je blo vse bolj kot ne že opisano
Ryanair, Easyjet, Wizzair - vsi prbližn isto, cheap flights, na avionih itak ful mau placa pa dostkrat rahlo zagrenjene stevardese. Najmanj všečen mi je Ryanair, ampak ko bookiram vzamem pač tisto kar je bližje/ceneje/ma bolj v redu timing.
Poleg teh sem letela še z Adrio pa Airfrance - oboje kul, sploh v primerjavi s temi nizkocenovci.
Pa poljski Lot - mal slabša letala kot pri prejšnjih dveh, neka vmesna varianta med Adrio pa nizkocenovci, stevardese so ble kukr se spomnim dost okej. Pa ful prazno letalo je blo obakrat, tko da smo si po mili volji lah zice zbiral Za hrano se pa niti prb. ne spomnim kako in kaj - se mi zdi, da neki mejhnega smo dobili.
Purple_rain, kaj pa kej s prestopanjem? Zdej gledam mal na Wizzairu prek Katovic/Krakowa, pa pride ene 80€ Benetke-Krakow-Madrid, sam se mi zdi, da se ure ne izidejo. Mogoče bi kaka druga kombinacija (kje drugje prestopit) šla. Al pa vmes za nazaj dva dni še v Krakovu zabit, itak je lepo mesto Ampak jz bi pol mogoče raj šla z Vuelingom direkt pa dala pač 30€ več.
Al pa kaka varianta do Barce pa pol bus. Sam je dost vožnje pa itak že povratna za bus pride 50€.
Ryanair, Easyjet, Wizzair - vsi prbližn isto, cheap flights, na avionih itak ful mau placa pa dostkrat rahlo zagrenjene stevardese. Najmanj všečen mi je Ryanair, ampak ko bookiram vzamem pač tisto kar je bližje/ceneje/ma bolj v redu timing.
Poleg teh sem letela še z Adrio pa Airfrance - oboje kul, sploh v primerjavi s temi nizkocenovci.
Pa poljski Lot - mal slabša letala kot pri prejšnjih dveh, neka vmesna varianta med Adrio pa nizkocenovci, stevardese so ble kukr se spomnim dost okej. Pa ful prazno letalo je blo obakrat, tko da smo si po mili volji lah zice zbiral Za hrano se pa niti prb. ne spomnim kako in kaj - se mi zdi, da neki mejhnega smo dobili.
Purple_rain, kaj pa kej s prestopanjem? Zdej gledam mal na Wizzairu prek Katovic/Krakowa, pa pride ene 80€ Benetke-Krakow-Madrid, sam se mi zdi, da se ure ne izidejo. Mogoče bi kaka druga kombinacija (kje drugje prestopit) šla. Al pa vmes za nazaj dva dni še v Krakovu zabit, itak je lepo mesto Ampak jz bi pol mogoče raj šla z Vuelingom direkt pa dala pač 30€ več.
Al pa kaka varianta do Barce pa pol bus. Sam je dost vožnje pa itak že povratna za bus pride 50€.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^..in pol ugotoviš, da je fuuul enih kombinacij.
Zaenkrat mi je najbolj "ugodna" (in finančno in sicer meni všečna) opcija Benetke-Rim-Madrid (sliši se ful lepo ).
Sem pa tud Wizzair gledala, da bi mogoče iz ZG do Londona, pa od tam naprej (sam ta 2. korak pa spet zna bit mal dražji..je pa do ZG cenejš kot do Benetk)..ker čez Krakov je res ugodno (hvala za idejo), ampak mi datumi ne pašejo najboljš..
, men se bo odpelal, sploh se ne morm odločit!
Sem že mamici rekla prej, grem kr s kolesom , jutri začnem.
Pa hvala punce za pomoč in sodelovanje :bussi:
Zaenkrat mi je najbolj "ugodna" (in finančno in sicer meni všečna) opcija Benetke-Rim-Madrid (sliši se ful lepo ).
Sem pa tud Wizzair gledala, da bi mogoče iz ZG do Londona, pa od tam naprej (sam ta 2. korak pa spet zna bit mal dražji..je pa do ZG cenejš kot do Benetk)..ker čez Krakov je res ugodno (hvala za idejo), ampak mi datumi ne pašejo najboljš..
-
miikena - Cosmofrik
Haha, ni kej
Odlično! .. Sem se spomnla zdej, da od prjatlce en znanec tovornjak fura vsak teden al mesec do Madrida, bi šla s tovornjakom rajš? (to sem jz razmišljala, da bi šla, ker je pač for free, sam res rabiš tri dni do dol. kar zna bit pa kr mukotrpno, če se ne poštekaš s človekom )
Srečno pri odločanju Pa enjoy Madrid, res je fajn mesto!
purple_rain napisal/-a:Sem že mamici rekla prej, grem kr s kolesom , jutri začnem.
Odlično! .. Sem se spomnla zdej, da od prjatlce en znanec tovornjak fura vsak teden al mesec do Madrida, bi šla s tovornjakom rajš? (to sem jz razmišljala, da bi šla, ker je pač for free, sam res rabiš tri dni do dol. kar zna bit pa kr mukotrpno, če se ne poštekaš s človekom )
Srečno pri odločanju Pa enjoy Madrid, res je fajn mesto!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
purple_rain napisal/-a:^^..in pol ugotoviš, da je fuuul enih kombinacij.
Ryanair leti iz Stansteda v Madrid in je pocen, tako da ce dobis ugodno varianto do London Stansteda z ujemajočimi datumi. Povezavo maš tudi prek Bruslja (Charleroi), tja leti iz Trsta in potem naprej v Madrid.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Datumi še grejo, ure se potem nerodno prekrivajo (npr., če bi hotela iz LJ do Londona (da sem vsaj mal na komot; pa tud ni tolk obupno drago)), bi mogla tam eno noč prespat/preživet na letališču - kar bi blo tud svojevrstno doživetje. (za to bi se lahko svoja tema odprla http://www.sleepinginairports.net/index.htm).kepka napisal/-a:Ryanair leti iz Stansteda v Madrid in je pocen, tako da ce dobis ugodno varianto do London Stansteda z ujemajočimi datumi. Povezavo maš tudi prek Bruslja (Charleroi), tja leti iz Trsta in potem naprej v Madrid.
Hm, prek Bruslja pa tud pride 130€, kar je pa spet isto kot npr. Iberia ali Vueling iz Benetk (s tem da je 5€ manj za vlak)..
Jao bože , kompliciram.
miikena, huda ideja , bi blo za "izkoristit" znanca, sam ob kakšni drugi priložnosti, ko bo več časa..ampak, maš prov, se je treba ujet z osebo, s katero se ima namen delit manjši prostor za tolk časa.
Pa še enkrat, res hvala za pomoč, jz že par tednov obupujem, ker se kar ne morm odločit, smotana
-
*mala* - Cosmopsiho
purple_rain- ti sam neki rezerviraj, da ne boš brez ostala oz. bodo cene še tak narastle, da bo groza (ali pa počakaj, da bodo kake last minute pri Ryanairu (čeprav bo težko najdit poceni, da se datumi ujemajo), čeprav bodo do takrat pa cene pri Iberii in Vuelingu verjetno precej narastle).
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ja, bom kar mogla si hitr zmislt neki..pomoje grem kar prek Rima (fensi šmensi)
-
miikena - Cosmofrik
purple_rain napisal/-a: LJ do Londona (da sem vsaj mal na komot; pa tud ni tolk obupno drago)), bi mogla tam eno noč prespat/preživet na letališču - kar bi blo tud svojevrstno doživetje. (za to bi se lahko svoja tema odprla http://www.sleepinginairports.net/index.htm).
Tko bom pa jz čez par tednov na Stanstedu, sicer sam ene 7-8 urc, ampak je pa ponoči. Je bil pa kolega lani tut 24h na Stanstedu - men bi se zrolal Spal smo pa v Milanu (Bergamo) že na letališču, ubistvu niti ni blo tok grozn
Roma, Roma Boš mela italijanske stevardese brez kančka znanja angleščine, hehe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov