Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hmm, "od 190€" - fajn, da se trudijo, sam men je tole še vedno drago
(OK, razen za destinacije kot so Istanbul, Københaven & Zürich).
Ima pa tudi easyJet nekaj novih linij, med drugim, od aprila 2012, Benetke-Lizbona
(OK, razen za destinacije kot so Istanbul, Københaven & Zürich).
Ima pa tudi easyJet nekaj novih linij, med drugim, od aprila 2012, Benetke-Lizbona
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Aaaaa, nujno rabim kaksno easyJetovo akcijo za kakih -25,30%. Ce bo kej v kratkem bi bla vesela ZS.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Mal je smotan tale njihov newsletter, ane? Jz sploh ne dobivam vseh.
Nisem zihr, sam mislm, da pošilja "prilagojena" sporočila, glede na destinacije na katere se je v preteklosti z njimi letelo in jih imajo ob naših mejlih v svojih bazah.
Nisem zihr, sam mislm, da pošilja "prilagojena" sporočila, glede na destinacije na katere se je v preteklosti z njimi letelo in jih imajo ob naših mejlih v svojih bazah.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^Ja, mislm, da res pošilja selektivno. Če se prou spomnm, sm morala tkrt, k sm odprla easyjet profil, vnest ene 3 destinacije, k me zanimajo, pa mam občutk, da mi res vedno sam za te pošilja newsletter
Live. Love. Surf.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^odvisno na kako veliko/malo letališče greš. Jz grem običajno tko, da sem raj najmanj 1 uro pred "boarding time" tam (sploh če se morš še čekirat in oddat prtljago). Rajš tam posedam in čakam..
Aja, pa 30 min je sploh prepozno, ker kakšne družbe (npr. Adria), določen čas pred boarding-om že zaprejo šalterje (again, to je relevantna info. v primeru, če imaš za oddat prtljago, sicer ne).
Aja, pa 30 min je sploh prepozno, ker kakšne družbe (npr. Adria), določen čas pred boarding-om že zaprejo šalterje (again, to je relevantna info. v primeru, če imaš za oddat prtljago, sicer ne).
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Me zanima za Brnik, grem z EasyJetom. Piše, da moram biti tam vsaj pol ure prej. Na karti piše, da se vrata zaprejo ob 12.55, odhod letala pa ob 13.25. A to pol pomeni, da moram bit tam najkasneje 12.25?
Pa še to.. Če imam ročno prtljago.. mam lahko še kakšno torbico dodatno zraven (za telefon, denarnico, potni list...), a moram vse dat v to prtljago?
Hvala purple_rain, jaz nevem kaj bi brez tvojih hitrih odgovorov
Pa še to.. Če imam ročno prtljago.. mam lahko še kakšno torbico dodatno zraven (za telefon, denarnico, potni list...), a moram vse dat v to prtljago?
Hvala purple_rain, jaz nevem kaj bi brez tvojih hitrih odgovorov
-
purple_rain - Cosmopsiho
Jp; jz bi vseeno (matr sem ziheraš) probala bit tam okol 12h..pa še enga al pa 2 v miru skadila
(sem se prevečkrat do zadnjega momenta objemčkala&poslavljala, potem pa laufala po terminalih; a-a, ne hvala)
Ne, samo 1 kos je lahko; čeprav men še kar ni jasno kako enim rata nest več kosov čez varnostni pregled.
My pleasure, rada pametujem
(sem se prevečkrat do zadnjega momenta objemčkala&poslavljala, potem pa laufala po terminalih; a-a, ne hvala)
Ne, samo 1 kos je lahko; čeprav men še kar ni jasno kako enim rata nest več kosov čez varnostni pregled.
My pleasure, rada pametujem
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Shimmie_ napisal/-a:Pa še to.. Če imam ročno prtljago.. mam lahko še kakšno torbico dodatno zraven (za telefon, denarnico, potni list...), a moram vse dat v to prtljago?
Znajo zakomplicirat, čeprav jst sem že sla skozi kontrolo z ročno prtljago + torbico. Najlažje je, če tik pred kontrolo nabašeš torbico v ročno prtljago, pa potem ko si skozi spet vse skupaj vzameš ven. No problem.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
purple_rain - Cosmopsiho
easyJet ukinja povezavo LJ-Pariz??!?!, 1. marca gre zadnje letalo.
Ne uspem najt bolj uradne novice(razen tele na rtvslo.si in tole), je pa razvidno iz njihove strani; so pa za januar & februar karte med 15 in 20€ (ena smer) (so tud neke akcije/ugodnosti za London v tistem času).
Razlaga: zaradi morebitnega interesa Ryanair-a, ampak le, če LJU letališče zniža letališke pristojbine, kar se pa valda ne bo zgodil. Aja, Adria je tudi napovedala ukinitev te linije...za zjokat se.
No ja, se pa vsaj tole dogaja (testiranje opreme za pregled tekočin, ki bi eventuelno lahko odpravila trenutne omejitve).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ja, se mi je že zdelo glede na karte. Dobr, da ujamem skor zadnji vlak!
Sicer pa obup!
Ne vem kaj se dogaja Kmal bomo res brez vseh povezav ostali pri nas!
Sicer pa obup!
Ne vem kaj se dogaja Kmal bomo res brez vseh povezav ostali pri nas!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^jp; sicer se še da prek Adrie kupit karte, sam da za njih potem vozita Air France & Lufthansa (oz. kombinirano z Adrio npr. do Münchna ali Frankfurta in dalje z drugim).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov