Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Po tanovem easyJet leti tudi iz Zagreba (vsaj za London so objavil zdej, ostalo mogoče bilo že prej) na London Gatwick, Dortmund, Paris Charles de Gaulle.
Super novica zame, ki imam Zagreb bližje kot Brnik.
Super novica zame, ki imam Zagreb bližje kot Brnik.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Izgubljen - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ŽuŽa napisal/-a:^^Mal se vtikam, ampak piše se teŽko .
.
uff nisem vedel, da imamo na forumu lektorja Eni ste pa res malenkostni, but če se zaradi tega počutiš kaj pametnejša tud prav Upam, da je zdaj bilo to prav napisano?
Live your life
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne bit tok občutljiv, no. Ja, res se je teško bralo tvojo objavo - sploh pa, ker mi pljuvata (ti & Nesanica) po meni ljubih nizkocenovcih.Izgubljen napisal/-a:uff nisem vedel, da imamo na forumu lektorja Eni ste pa res malenkostni, but če se zaradi tega počutiš kaj pametnejša tud prav Upam, da je zdaj bilo to prav napisano?
za easyJet & Zagreb.
Ima pa easyJet spet neki v ponudbi:
pa Ryanair tudi, sam take čudne povezave (meni čudne, k mi nič ne pomenijo)
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
kje bi lahko našla kak zelo poceni let do londona ali pariza. Po možnosti odhod čim bliže Ljubljani. Glede datuma mi je precej vseeno. Najbolje bi bilo med vikendom, šla bi pa za kakih 5 dni.
sem iskala malo po ryanairu, easyjetu... pa nič pametnega ne najdem
Don't worry, be happy!!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Amm, Easyjet ma iz Pučnika tko Pariz kot London? odvisno za kdaj kupuješ karte, ma načeloma so dost poceni. Če ne pa Ryanair Trst-London, Benetke-Pariz.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Izgubljen - Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:Ne bit tok občutljiv, no. Ja, res se je teško bralo tvojo objavo - sploh pa, ker mi pljuvata (ti & Nesanica) po meni ljubih nizkocenovcih.Izgubljen napisal/-a:uff nisem vedel, da imamo na forumu lektorja Eni ste pa res malenkostni, but če se zaradi tega počutiš kaj pametnejša tud prav Upam, da je zdaj bilo to prav napisano?
za easyJet & Zagreb.
Ima pa easyJet spet neki v ponudbi:
pa Ryanair tudi, sam take čudne povezave (meni čudne, k mi nič ne pomenijo)
eeeej pa nimam nič proti nizkocenovcem nikakor ne, ker jih velikokrat uporabljam. Hotel sem samo poudariti, da je mala razlika. Ker že med vzletom imam včasih občutek na nizkocenovcih, da bo letalo razpadlo, ker se tko trese vse, pa glasno je Pa tud med poletom so dost hrupni, proti čezoceanskim. Drugače so pa itak top
Live your life
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Res je. Najbolj strašljiv let na katerem sem bla
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Izgubljen - Sramežljivka
Z Adrio pa žal še nisem letel, saj ponavadi niso bile takšne ugodne ponudbe, kot so trenutno... Pol če je manjše letalo pa že tko al tko trese, potem ob turbolenci to še 10krat bolj trese? Na čezoceanskem smo imeli prve 3 ure skoz turbolenco in smo moral bit pripasani, men se je pa zdel, da je treslo manj, kt če letiš z nizkocenovci ob sončnem vremenu
Live your life
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja sam ni letalska družba kriva za vreme (in tud v lepem vremenu so lahk turbolence). A misliš, da te trese, ker ima ryanair slabše avione? Al da zarad "nizkocenovnosti" dajo manj na varnost? Standarde morajo po Evropi vsi dosegat. Res je, kar so ti napisale o majhnih/velikih letalih in tu pač prevoznik nič ne more. Tud majhna letala "visokocenovnih" družb se isto tresejo.
-
Babs. - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Summer055 napisal/-a:kje bi lahko našla kak zelo poceni let do londona ali pariza. Po možnosti odhod čim bliže Ljubljani. Glede datuma mi je precej vseeno. Najbolje bi bilo med vikendom, šla bi pa za kakih 5 dni.
jaz sem gledala direktno na air france z lj, pa se da dobiti za 100 eu povratno (mam tudi namen iti v pariz), kar se meni zdi dokaj ugodno, ker pri easyjetu na določene datume pride do pariza še več pa prtljago (razen če imaš ročno) treba doplačati
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Na določene pa veliko manj Pariz je zdej do konca marca kar lepo znižan. 60€ povratna z kovčkom.
Bi šla takoj, če bi imela kej dnarja preveč.
Bi šla takoj, če bi imela kej dnarja preveč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov