Letalski prevozniki

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 13. Dec. 2010 20:29

ja sm jz mam s temi stranmi ful slabe izkušnje ker ko sem hotla rezervirat ni bilo najnižje cene na voljo, ali pa je bilo vmes čakanje čez noč na letališču in še slabše menjava letališč - še najboljša mi je expedia. Čeprav zdej sem se naučila da če grem na agencijo ponavadi dobim celo nižje cene kot so na spletu. Ni mi čist jasn kako to deluje ampak očitno jim že laufa...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Dec. 2010 20:38

^^maš res; jz, če že, uporabljam te strani bolj za ideje in za info., da zvem še za kakšne letalske družbe več oz. obstoječe povezave in podobno; velik raje kupujem potem karte direkt prek strani družb.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Dec. 2010 20:43

Sej js tud sam za informacije o letalskih družbah in možnih povezavah to gledam :) Potem pa na stran letalske družbe isto ponovit :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 14. Dec. 2010 0:43

Skyscanner je A-OK!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Dec. 2010 20:18

Tudi Vueling ima spet akcije:

Slika
(Purchase from 9th December until 15th December to fly between 20th December 2010 and 26th March 2011)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 07. Jan. 2011 15:04

Adria ma zdej dve akciji:

1. Cela Evropa za pol cene

2.Darilni bon za vikend potovanja - Kupis bon za 100€, ki ga, ko zelis, v letu 2011 zamenjas za povratno letalsko karta Ljubljana-x-Ljubljana. (x=redni leti Adrie, razen Bruslja in Moskve)

I like :D
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Jan. 2011 15:15

^^ HVALA, HVALA!!! To cakam ze pol leta :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Jan. 2011 15:20

^^kam gremo? :D

Tale akcija zdej mi je dobra, ker ima že poletne lete vključene. :)
Natekica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Natekica » 09. Jan. 2011 20:47

hvala za info glede akcije:) sm celo uspela kupit karte in potujem ceneje na lepše :)
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 20. Jan. 2011 19:17

Do zdej sem žal letel samo s tremi letalskimi družbami :(

Letel sem z dvema nizkocenovnima (RYANAIR, JET STAR) in z eno zelo dobro letalsko družbo ETIHAD... Slabih izkušenj nimam, je pa res da se nizkocenovni niti malo ne morajo primerjati z dobro letalsko družbo..

Je pa ena stvar na ETIHADU zaradi katere me je skoraj kap in jo napišem v opozorilo tistim, ki boste kdaj prvič leteli z kakšno arabsko letalsko družbo :lol: Sedel sem na letalu, si nadel slušalke in kar naenkrat v slušalkah zaslišim globok moški glas, ki muti nekaj po arabsko. Slišalo se je kot v tistih filmih... Zavzeli smo letalo, strmoglavili bomo :lol: No v resnici je tisti moški v slušalkah samo molil Alahovo molitev, ki jo zgleda muslimani vedno zmolijo pred vzletom. Čudna izkušnja, če tega prej ne veš, ker je ta arabski glas kar precej strašljiv.
Live your life
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 20. Jan. 2011 20:38

HAHA!!! ja Arabci so posebni. Tud moja kolegica se je ful ustrašla. :D

Drgač pa ne moreš nizkostroškovcev primerjati z ETIHADOM... Ni fer - v bitvu ni fer katerekoli družbe primerjati z Etihad Airways. :D :D :D
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 20. Jan. 2011 23:35

:lol: Lepo slišat, da se nisem samo jaz ustrašil tega :lol: Kot da ni dovolj že to, da so na letalu sami muslimani, ki sicer bolj kot ne letijo v prvem razredu...

Se pa strinjam, težko je karkoli primerjat z ETIHADOM.. Nikoli ne bom pozabil ko je luštna stevardesa prišla do mene in rekla, gospod lahko si v drugem delu letala poiščete prostor, ker je letalo napol prazno :lol: Tako sem na letu iz Avstralije nazaj imel kar 4 sedeže namesto enega :eek:

Je pa res, da težko primerjam ETIHAD s katerokoli drugo družbo, ker z drugimi nisem letel, in teško rečem kdo je boljši in kdo ne... Res pa je, da se mi zdi Etihad kar težko premagljiv
Zadnjič spremenil Izgubljen, dne 25. Jan. 2011 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Live your life
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 22. Jan. 2011 19:35

^^Mal se vtikam, ampak piše se teŽko :wink: .

Drugače pa jst vsak dan čekiram Ryanair in trenutno ni nobenih posebnih akcij. Ajde sej tud drugače ni drago, ampak mi je fajn čim ceneje pridt čez. Spomladi nameravam it v London spet :jump: .

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov