Latvija, Litva & Estonija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
*mala* mi smo sli z http://www.airbaltic.com/ pa je blo precej poceni, ne spomnem se kolk ampak se splaca mal cene pogledat =)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja no, ni tako poceni. najceneje sem našla iz Celovca povratna 170€. Js upam pod 100€
Bom kar kej preko Londona najdla, bo verjetn še najbolš. Sicer je pa do rezervacije še vsaj pol leta.
Bom kar kej preko Londona najdla, bo verjetn še najbolš. Sicer je pa do rezervacije še vsaj pol leta.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mala, ko najdeš kako poceni varianto, sporoči. jaz imam tudi planirano latvijo letos.
mogoče se pa srečava
mogoče se pa srečava
-
*mala* - Cosmopsiho
Konec marca začnem gledat, rezervirat pa maja/junija.
Se obveščava o poceni varjantah (sam da mi ne zasedeš kje zadnji sedež )
Kdaj pa imaš namen jiti?
Se obveščava o poceni varjantah (sam da mi ne zasedeš kje zadnji sedež )
Kdaj pa imaš namen jiti?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- SunRose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2005
- Kraj: UK
Slučajno sem zatavala na stran od Baltic Air-a...in še po tej temi sm se prov navdušla za Baltske države!
Js bi šla bl free varianto, sm pa slišala, da je zadnja leta zlo popularno križarjenje po tem koncu, če kero zanima
Js bi šla bl free varianto, sm pa slišala, da je zadnja leta zlo popularno križarjenje po tem koncu, če kero zanima
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
[Eleanor Roosevelt]
-
*mala* - Cosmopsiho
No, na koncu grem v Litvo in ne v Latvijo Mladinska izmenjava.
Pokrajina Ignalina, čisto zdraven Latvije + par dni Vilnusa. (mogoče skok do Rige, bomo vidl).
Prilepim fotke sredi julija, ko se vrnem (če usposobim digitalca)
Pokrajina Ignalina, čisto zdraven Latvije + par dni Vilnusa. (mogoče skok do Rige, bomo vidl).
Prilepim fotke sredi julija, ko se vrnem (če usposobim digitalca)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov