moja kolegica je bla tam, pa je rekla da je ful slabše ko v atlantisu..da majo 2 bazena in da je v bistvu bolj ko ne za otroke narjeno....v glavnem ona ni bla zadovoljna
ma laguna je super hehe ja res pa je da je bl za otroke narjen...
aja pa ni mi ušeč to kr ma tm tv paprika in pol se morm tm šetat okol z očali ne drgač pa je res fajn... it's like my 2. home (ja sm kr dost tm ja)
Sicer še nisem bila nikjer, ampak tako na prvi pogled in če bi že mogla zbirat, bi šla raje v Laguno, ker se mi zdi, da je bolj v zelenem in večji mir, kot pa Atlantis, ki je dejansko sredi betona. Pa še ceneje je.
jah za plavat res ni...sploh je pa večinoma čist preveč gužva, da bi se dal plavat, tko bolj mlakužast, ampak luštno urejeno... bi blo super, če bi lahko še mejčkn razširil....
papriko bi pa jst tam prepovedala, ker se na bazen res ne grem kazat in mi ni do tega, da tam s kamero tečnarjo
jez sm pa na cosmotu dobila sezonsko karto za laguno pa še zdj nism šla pogledat!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Ja jst sem bila v Laguna ampak se nism šla kopat ampak sem bila prejšnji tedn na salsi...so me eni kolegi pelal...
Lahko bi rekla, da je tam zelo fajn jst drugače še nism bla tm...
Ampak salsa ples je pa zelo zanimiv...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jst sm bla. Še kr dobr je no. Pa atlantis je velik bolši. priporočam. Sam sej na laguni majo kr lušn k majo še šotorčke. in pol parčki (tut kdo drug loh) loh najamejo šotorčke in tm prespijo. kr ql je no
S tem se pa ne strinjam, da je laguna kt ilirija. moj tip je biu namreč en mesc nazaj na iliriji in je reku kok je bla svinska voda, kr zelena pa neka svinjarija je plavala not, u vodo je šu sam enkrat pa še to ne za doug, k je bla tok topla-u glaunm bla je kt ena mlakuža-nagnusn u laguni pa še zdelč ni tko, zto mislm, da ne mormo ta dva kopališča med sabo primerjat.