kraj: neznano!

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 21. Avg. 2006 12:05

men se drgač taka potovanja zdijo čist kul, sam se mi zdi da predn greš tko da je pametn da se ornk pozanimaš o sami državi pa folku in njihovih navadah.pa da na kšnmu forumu mal prebereš izkušnje drugih.k taka potovanja znajo bit tud zlo nevarna če se nč ne pozanimaš prej.pa obvezno se morš pozanimat ket je varno ket ni,kaj je najcenejše itd. se mi zdi da pa na taka potovanja greš vsaj še z nekom, k če si sam si najbolj ranljiv za raznorazne napade in rope, še posebej ženske.tko pač je, sploh v bolj nemirnih državah.
no vsaj men se tko zdi, je pa vrjetn tud dost odvisn od sreče oz. smole
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Avg. 2006 23:16

nikol me ni prjel kej tazga da bi kr nekam šla..enostavno hočem bit prepričana, da bom lahko nekje prespala in da bo vse uredu..dost slabih strani ima potovanje v neznano, tko da jaz se ga nebi udeležila...

bi pa šla na potovanje v neznano an ta način, da nebi šla v turistični kraj, ampak nekam kjer ni tirizma in je zgolj navadno mesto, polno kulturnih in vsemogočih znamenitosti...
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 25. Avg. 2006 13:26

najbol bi blo tko..met znance po dosth točkah po svetu in sam potvt do njih, zaston prespat pr njih itd..res noro.. :lol:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 28. Avg. 2006 19:38

To se men ful hudo sliš :D drug let to nameravava probat :D

Drgač se mi je pa zdela zanimiva neka oseba, ki sem jo srečala v nekem lokalu kle bliz nas..ženska (vrjetn ene 22 let) je hodla iz kraja v kraj oziroma iz države v državo, rekla da se je mal kle pr nas v sloveniji ustavla..tko tako potovanje se mi zdi noro, potuješ z vlakom (k je najcenej), spiš v raznih hostlih in se nekak znajdeš..

Mi je pa fajn če maš že kje sorodnike, pa pol tm okol potuješ...bo treba še izkoristit to :D
Za dežjem vedno posije sonce!!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov