@ red_rose: A trajekt sta že rezervirala? Če sta bolj fleksibilna z datumi, lahko ful poceni skozi prideta, je pa res, da sem do zdaj najnižje cene našla pri moby lines, Corsica ferries je bil dražji (vsekakor preveri oba!). Midva sva dala lani avgusta za trajekt 95€, so dal pa eni za avtodom tud 600€. Pa ponavad so cene trajekta nižje če pluješ ponoči, sam je pa res, da moraš prvo noč potem spat v avtu (al pa na plaži, pr nama je blo tko). Glede na to, da bosta kampirala, se lahko ustavita tudi v kempu v Pisi, pa gresta že en dan prej, če pa bosta imela trajekt zvečer gresta pa lahko že čez dan v Piso.
Ti pa polagam na srce - mejta vsaj stole s sabo....

V Intersportu lahko tiste za kampiranje dobiš že za 10€, pa ti ful prav pride, jaz si ne predstavljam da bi bila brez (je pa res, da jaz velik berem in se zasidram v tist stolček, kadar je na plaži prevroče). Pa uno piknik dekco si kupta, je ful praktična, sploh če ne bosta mela mize. Pa kladiva ne pozabta, za kline zabit - midva sva šla brez.
@ Yazmeen: A ni variante, da bi si kej sposodla? Midva sva si zrentala čist vse, edin samonapihljive blazine pa stole sva kupla. Ker je sigurno ceneje, pa še eno doživetje je.
Lahko pa ful poceni prideš skozi, čeprav je dol vse drago (jaz sem bila sicer na Korziki, Sardinija pa se mi zdi da je celo malce dražja). Midva sva za 14 dnevni dopust cca 1100€ zapravla, sam sva šla na low budget, ker je pač budget dejansko bil low

, Velik hrane sva mela s sabo (špageti pa piksne ipd.), ven jest sva šla sam enkrat (pica+kalamari+solata+pivo+cola=cca 50€). Bencin je tud precej drag, od 1,44 - 1,62€, cene so različne od črpalke do črpalke.
Drugač mam pa tud en vodič za po Korziki, mislim da je Rough guide, rabla ga bom prvo polovico julija, če ga katera rabi npr. v avgustu ali kasneje, rentam.