^^ Ti tud že bla na Korziki, a ne?
Sam men se tud Korzika ni zdela kej dost francoska (razen jezika).
Mogoče znajo na Sardiniji vsaj spodobne špagete in pice naredit?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Verjetno res, nisem bila tak pozorna na to- sm 1 dan pred odhodom zbolela (vnetje bezgavk- to pa izpiti delajo ) in bla skoz na antibiotikih, pol pa še sončno alergijo dobila, sam šla pa vseen z njimi tak da se moram nujno vrnt, da izkoristim in ne preživim 50% časa v avtodomu
Italjani so pa itak večinoma pujsi. Pa wc-ji na štrbunk na črpalkah in kampih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
JAAA ... ti njihovi wc-ji na štrbunk!!! Izven teme: A kera ve mogoče kje bi loh vidla kšn spisek italijanskih kampov, kjer piše tud, če ma kamp navadn wc oz. število navadnih wc-jev in wc-jev na štrbunk? 1X sm najdla to na netu, pol pa nikol več, pa me ful jezi
Ja, slikce so pa lepe, sam mam za letos že frčoplan rezerviran, greva s fantom mal po Kikladih
Js sm bla tud na Sardiniji. Ma tko je, neke bistvene razlike ni. Naravnogeografsko gledano je Sardinija bol položna in gričevnata, Korzika pa bol gorata.
Plaže so men osebno mogoče malenkost pikico lepše na Sardiniji. Čeprov spet, bistvene razlike ni.
Mogoče je Sardinija mal bl ciganija Pa mislm da je mal cenejš.
Ma tko, oboje je lepo, mogoče je Korzika mal bol slikovita.
UTRINEK napisal/-a: Zame je najbolj pomembna narava, lepo turkizno morje in čim manj turistov.
mislim, da to letos nebo držalo, ker je letos očitno zelo priljubljena.. 70% mojih znancev bi šlo najraje tja vsi govorijo samo o sardiniji..
in morem priznat, da tudi mene malo mika..sicer že kar nekaj let
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
UTRINEK napisal/-a: Zame je najbolj pomembna narava, lepo turkizno morje in čim manj turistov.
mislim, da to letos nebo držalo, ker je letos očitno zelo priljubljena.. 70% mojih znancev bi šlo najraje tja vsi govorijo samo o sardiniji.. in morem priznat, da tudi mene malo mika..sicer že kar nekaj let
Govorijo. Kolk jih bo pa res šlo, bomo pa vidl po sezoni js zmeri pred dopusti raziskujem/ se pozanimam o večih lokacijah in šele na koncu odločim. Turistov je pa mnde avgusta največ (ker imajo Italjani dopuste), tak da js takrat nebi šla.
Drgač pa wc-ji na štrbunk- no go zame pa tuši na žetone.
Ja sem že sama ugotovila da je postala popularna Sardinija. Sama imam tako ali tako namen it v septembru,.... tako da ne bi bilo tako hudo. Ja no, se še odločamo,.... sam mislim da bomo šli.
Jst sm se tud včeri mal informirala o Sardiniji (na netu) in je res lepo za dol past. Me pa zanima, kako mislte it/al pa ste že šle, prek kšnih agencij al v lastni režiji? Z avionom al s trajektom? A si hotel prek neta rezervirate...? Kar kol mate pametnga za svetovat no.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Js navijam za lastno ležijo, z avtomobilom. A taborjenje ne pride v poštev? Če že ne, pa kak apartma/hotel preko spleta najdit. Se mi pa zdi, da ne moreš zaužit celotnega otoka, če si na enem mestu, tak da bi priporočila da na več različnih mestih rezerviraš.
Sta 2 trajekta, ki vozita do Sardinije/Korzike: Corsica ferries in Moby.
Agencije imajo zelo malo ponudb za Sardinijo.
jaz bom verjetno ciljala na kakšno na izi in ugodno last minute ponudbo. čeprav, ravno zadnjič sem čekirala lete in se da dobit povratno karto že za 30€, tako da če dobim kakšno dobro idejo/ponudbo, kje bi se tam dalo bivat, bi šla takoj tudi v lastni režiji
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche